Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Баварія
17.03.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 березня 2021, 20:29
3956
0

Баварія - Лаціо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Доля путівки до 1/4-ї вже майже вирішена. Залишаються локальні цілі?

| Оновлено 17 березня 2021, 20:29
3956
0
Баварія - Лаціо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У середу, 17 березня, в Мюнхені на поле стадіону «Альянц Арена» відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Баварія» прийме «Лаціо». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Перша зустріч команд у Римі завершилася перемогою мюнхенців з рахунком 4:1.

«Баварія»

Команда Ханса-Дітера Фліка у поточній кампанії чемпіонського турніру вирішує складну, але водночас почесне завдання - намагається довести свій статус чинного переможця Ліги чемпіонів. За підсумками групової стадії баварці стали кращими у квартеті А. У 6 матчах вони набрали 16 очок, здобувши 5 перемог та один раз зігравши внічию. Позаду «Баварії» у підсумковій таблиці групи залишилися мадридський «Атлетіко» (4:0 вдома, 1:1 у Мадриді), австрійський «РБ Зальцбург» (6:2 у Австрії, 3:1 у Мюнхені) та московський «Локомотив» (2:1 у Москві, 2:0 у рідних стінах).

Тим часом «Баварія» у чемпіонаті Німеччини також поки успішно відстоює своє чемпіонське звання. Після 25 турів вона лідирує з 58 очками, маючи відрив від найближчого переслідувача - «РБ Лейцпіг» - у чотири пункти. Наразі у мюнхенців в Бундеслізі є актуальна серія з трьох поспіль перемог («Кельн» - 5:1 вдома, «Боруссія» Дортмунд - 4:2 вдома, «Вердер» - 3:1 на виїзді). Востаннє у німецькому чемпіонаті хлопці Фліка програвали 20 лютого, коли у Франкфурті їх здолав «Айнтрахт» - 3:1.

У майбутньому матчі точно не зіграє Нойєр, який отримав відпочинок, а також травмовані Дієго Коста, Куассі, Тіллман, Толіссо та Хофманн. Під питанням знаходиться Алаба.

«Лаціо»

Команда Сімоне Індзагі стала учасницею плей-оф Ліги чемпіонів після успішного виступу у групі F основного турніру. У шести поєдинках вона набрала 10 очок, здобувши дві перемоги при 4 нічиїх. Цього «багажу» «лаціале» цілком вистачило, аби залишити позаду себе «Брюгге» (1:1 у Бельгії, 2:2 вдома), а також «Зеніт» (1:1 у Санкт-Петербурзі, 3:1 у Римі) . Краще за «Лаціо» виступила у квартеті лише дортмундська «Боруссія» (3:1 на своєму полі, 1:1 на виїзді).

На відміну від групового турніру в ЛЧ, у чемпіонаті Італії справи у підопічних Індзагі йдуть зараз не настільки розкішно, як їм хотілося б. Після 26 проведених зустрічей вони мають в активі 46 очок (14 перемог, 4 нічиї, 8 поразок) та займають 7 місце. Від «Аталанти», яка замикає лігочемпіонську топ-4, «Лаціо» відстає на 6 пунктів. В останній на сьогодні ігровий вікенд римляни обіграли вдома «Кротоне» (3:2), а до цього йшли на серії з двох поразок («Болонья» - 0:2 на виїзді, «Ювентус» - 1:3 на виїзді).

У Мюнхені на полі точно не з'являться Лаццарі та Луїс Феліпе, які знаходяться у лазареті клубу. Незрозуміло можливе потрапляння до заявки Акпа Акпро.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою один-єдиний офіційний матч. У першому поєдинку 1/8 фіналу поточної Ліги чемпіонів вони 23 лютого з'ясували відносини у Римі. Гра, нагадаємо, завершилася великою перемогою мюнхенців - 4:1.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нюбель, Павар, Зюле, Ернандес, Девіс, Кімміх, Горецька, Сані, Мюллер, Гнабрі, Левандовскі.

«Лаціо»: Рейна, Патрік, Ачербі, Мусаккьо, Марусіч, Мілінкович-Савич, Лукас Лейва, Альберто, Фарес, Корреа, Іммобіле.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.35 по лінії Parimatch.

17 березня, середа

«Баварія» - «Лаціо»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 1
БАВАРІЯ - ЛАЦІО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0

 

 
  • 1.35
  • 5.70
  • 8.80
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 159
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.