Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Вільярреал
18.03.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 2 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 18 березня 2021, 22:02
14873
37

Вільярреал – Динамо. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Той випадок, коли втрачати нічого, можна тільки здобути

| Оновлено 18 березня 2021, 22:02
14873
37
Вільярреал – Динамо. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
ФК Динамо Київ

18 березня на «Естадіо де ла Кераміка» віце-чемпіон України спробує в протистоянні з «Вільярреалом» відіграти фору в два м'ячі і пробитися в чвертьфінал Ліги Європи. Зробити це буде команді Луческу дуже і дуже складно, але дива у футболі, хоч і рідко, але зустрічаються.

Перший поєдинок, що відбувся в минулий четвер на НСК «Олімпійський», задекларував тактичну і класову перевагу підопічних Емері. «Динамо» програло тому, що «Вільярреал» на даний момент просто сильніший» - таким був основний вердикт наставника киян після матчу.

З таким висновком важко не погодитися. За побаченим в першій грі склалося враження, що іспанці могли забити стільки, скільки б захотіли. Візуально не напружуючись, вони забили два голи в ворота господарів, і порахували справу зробленою, після чого спокійно перебудувалися на більш закриту схему і дограли матч.

«Динамо» складно було розраховувати хоча б на нічию, адже наша команда не завдала жодного удару в площину воріт. З іншого боку, динамівці продемонстрували хорошу командну швидкість, бажання боротися за кожен м'яч, високу мотивацію.

Чи вистачить подібного інструментарію, щоб засмутити «жовту субмарину» на виїзді? Важке питання. Якщо у киян піде гра з перших хвилин зустрічі, і вони мінімізують власні помилки, хоча б під час стандартних ситуацій (обидва м'ячі в Києві «біло-сині» пропустили після стандартів), свої можливості в атаці вони обов'язково отримають, адже оборона «Вільярреала» все ще залишається найслабшою командною ланкою. Інша справа, що і у «Динамо» захист кульгає, стало бути, і у суперника теж будуть шанси на успіх.

Напередодні матчу-відповіді проти «Динамо» команда Емері в рамках 27 туру чемпіонату Іспанії зіграла на виїзді проти «Ейбару». І перемогла 3:1. На матч проти одного з аутсайдерів Примери Емері виставив експериментальний склад. Проте, вже на першій хвилині зустрічі «Вільярреал» зусиллями Гомеса відкрив рахунок. В середині першого тайму Бакка його подвоїв. Правда, на початку другої половини зустрічі господарі один гол відіграли. А коли в кінці матчу «Вільярреал» залишився в меншості через вилучення Капу, «Ейбар» отримав хороший шанс врятувати гру. Але не врятував: під завісу зустрічі Педраса забив третій гол.

Ця перемога для команди Емері стала першою з восьмого січня: саме тоді «субмарина» востаннє перемагала в чемпіонаті. Безвиграшна восьмиматчева серія «Вільярреалу» перервалася, але команда все одно залишилася на сьомому місці в таблиці.

А ось «Динамо» до поєдинку Ліги Європи підходить у досить непоганому настрої. «Біло-сині» в останній календарній зустрічі УПЛ здолали на виїзді дуже серйозного опонента - «Зорю». Забитими м'ячами відзначилися Бесєдін та Сидорчук (гол сезону, не інакше). Після цієї перемоги кияни зміцнилися на першому рядку таблиці, і їхні шанси на чемпіонство серйозно зросли.

Вбачається, що київська команда захоче як мінімум грюкнути дверима і в Лізі Європи. Втрачати в матчі-відповіді з «Вільярреалом» абсолютно нічого, можна лише придбати. Так що, потрібно хоча б спробувати «обійняти неосяжне».

Кадрова ситуація напередодні гри наступна. З виконавців основного складу «Динамо» продовжує відновлюватися від пошкодження Попов, який, швидше за все, не вийде і на другий матч проти «субмарини». Решта - в строю. А ось «пацієнтів» лазарету «Вільярреала» прибуло: травмувався один з провідних гравців Пау Торрес.

Унаї Емері, головний тренер «Вільярреала»:

- Це ключовий тиждень. Нам потрібно продовжити те, що ми зробили в Києві проти «Динамо», яке не збирається здаватися. Вони показали відмінну гру на «Камп Ноу». Після Ліги Європи нам потрібно продовжити боротьбу за топ-6 в чемпіонаті Іспанії.

Мірча Луческу, головний тренер «Динамо»:

- Чого чекати від матчу-відповіді в Іспанії? Я хлопцям сказав ще перед першим матчем, щоб вони грали з посмішками на обличчях, з радістю сприймали цей футбольний матч, тому що те, чого вони домоглися в турнірі, ніхто не очікував. За результатами попереднього сезону ніхто не очікував, що ми в цьому сезоні пройдемо так далеко в єврокубках. Для наших молодих гравців кожен матч на євроарені - це бонус.

Букмекери рекомендують ставити на господарів. Середній коефіцієнт на перемогу «Вільярреала» - 1,55, тоді як на виграш «Динамо» - 6,90. Нічия оцінюється середнім показником 3,90.

Орієнтовні склади:

«Вільярреал»: Рульї, Коста, Альбіоль, Фойт, Педраса, Капу, Парехо, Трігерос, Гомес, Алькасер, Морено

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Буяльський, Родрігеш, Бесєдін.

 
  • 1.595
  • 4.18
  • 6.65
Зробити ставку
 
  • 1.57
  • 4.15
  • 6.50
Зробити ставку
 
  • 1.58
  • 3.90
  • 6.80
Зробити ставку

18 березня, четвер

«Вільярреал» – «Динамо»
Вільярреаль. «Эстадіо де ла Кераміка». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2» та MEGOGO
ДИНАМО – ВІЛЬЯРРЕАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андреас Екберг (Швеція)
Прогноз Sport.ua — 2:1

Опитування

Голосів 147
Спрогнозуйте результат матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між командами Вільярреал і Динамо, який відбудеться 18 березня в Іспанії.

Велика перемога Вільярреала

30 голосів 20.41 %

Мінімальна перемога Вільярреала

42 голоса 28.57 %

Нічия

32 голоса 21.77 %

Мінімальна перемога Динамо

28 голосів 19.05 %

Велика перемога Динамо

15 голосів 10.2 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Валерій Василенко
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 23
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
3:0 в пользу Динамо, как иначе.
Зачем болеть и не верить.
Это ж забей первыми, корабелы палундра кричать будут)))
Wildcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Нестеренко
Як казав Сергій Бубка : "Якщо в тебе залишилась навіть лише одна спроба, ти ще не програв!"
IronValdemar
Відігратись з розряду фантастики. Але якщо і є такий шанс, то треба зробити ставку на удари з дальньої і середньої дистанції. Буває таке, що все залітає в ворота. Але для цього треба зобити ставку на велику кількість ударів.
1Odessit
Динамо-играй за Украину.Вы же можете.вспомните историю.
POWER
Динамо надо играть агрессивно, нужно играть в высокий прессинг, но без разрывов между линиями и нужно брать мяч брать под свой контроль, как в конце первого матча, что Динамо пошло вперед и испанцы потерялись аж. Испанцы не такие уже и сильные оказались, Динамо пропустило голы не от испанцев, а сами себе привезли от измены и из за тактики защитной. Испанцы не такие сильные, как их рисуют - обычная команда и не сильнее Брюгге. Динамо нужно выйти заряженными на победу и играть очень агрессивно. Нужна именно футбольная злость или заряженность и нужно отдать все силы на поле агрессивно прессинговать и команда должна играть выше - нужно забрать владение мячом и при потере нужно не назад бежать, а нужно сразу вступать в отбор агрессивно!!! Нужно настроится на забитее голов и атаковать завершая голами. И больше нужно игрокам без мяча забегать и открываться!!! Никакой статики не должно быть!!! Все в движение, все силы в эту игру отдать, как будто-то это игра не на жизнь, а на смерть!
Микола Унгурян
однозначно лише перемоги.
Хоча шансів дуже мало, ал залікові бали до рейтингу не завадять
Bogdan Moiseenko
Не проиграет сегодня Киев, не проиграет. Возьму +1 за 1.94 и Х2 за 2.6.
Maximus
Фаны Шахтёра, спасибо вам за «поддержку» конечно, но мы, фаны ДК, не будем вам подражать и пожелаем Шахтёру порвать сегодня Рому, будем держать кулаки.
Скажу жёстко, на некоторые представители «региона с особым статусом» меня достали просто. Ваша позиция в отношении украинской команды говорит о том, что вы грёбаные предатели ими были есть и будете. Из-за таких как вы мы позволили уродам оккупировать этот прекрасный край.
Denmark1107
Ого... оце так "почервоніли" аккі деяких, переважно, безголових третьосортних напів людей. Хмм... а //Wildcat// даремно, гадаю, зачепили, - це НОРМАЛЬНИЙ Юзер.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = =
А стосовно цієї гри, так киянам потрібно виходити, і довести свою спроможність вигравати. А результат підіб'ємо потім.
Trasher311987
Судя по всему Марио Гаспар будет играть справа, это большой шанс для Миколенко.
Потому что не реально играть сразу после травмы на уровне.
И конечно же Пау Торрес.
Это сборник и это потеря
Ничего сверхестественного не увидел.
Надо слева Де пену ставить у него голова думает лучше чем у Родригеса)))
Удачи вам пацаны.
ingvar8888
Хочеться позитивний результат, але не вірю що Динамо зможе отримати хоч нічійку в Іспанії ???....
Нічія для них буде як перемога!.
Ну що , Динамо покажіть характер і бажання до перемоги!....
Alexandr Rozovyk
Испанцы скорее всего будут на расслабоне, можно этим воспользоваться
euro2012_za_2012euro
А я бы поставил на 1:1
Богдан Саженко
Хочаб б виграли ,щоб коефіціенти набрати ,а те що не пройдуть зрозуміло .Шахтар багато пропустив ,Динамо взагалі треба відіграватися в Іспаніі . Поганний розклад для обох українських команд.
Nashwill
Шлюхофанатики вже відписалися ви вже Рому обіграли ротом (хоча і ЛЄ ротом теж уже взяли)
Будьмо об'єктивні - Динамо, нажаль,втратило шанс. Нічийку, може,й розкатають. Дуже хочу помилитися
George Abuladze
Увы, но сегодня и Динамо и Шахтер проиграют в 2 или более мяча, очень слабенькие сейчас футболисты в ЧУ, нужны хорошие легионеры или качественная смена поколений!
Bismuth
Экстрасенсы предсказали что Шахтёр и Динамо закончат свои матчи с одинаковым счётом.
Так что, - хоть болейте, хоть выздоравливайте головой.
Bismuth
2:1, 3:1
Миссия невыполнима
wildcat.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил