Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 березня 2021, 20:22
4742
1

Рейнджерс - Славія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 18 березня 2021, 20:22
4742
1
Рейнджерс - Славія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine. Стівен Джеррард

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Глазго Рейнджерс» – «Славія» Прага.

«Грають дуже схожі команди у всьому. Вони беззаперечні лідери своїх чемпіонатів, які в цьому сезоні жодного разу не програли на внутрішній арені, практично у всіх поєдинках перемагаючи. «Рейнджерс» і «Славія» дуже багато забивають.

Стівен Джеррард дуже якісно працює з командою з Глазго. Можу припустити, що, швидше за все, він з'явиться в Прем'єр-лізі Англії і в будь-якому випадку дійде до посади головного тренера «Ліверпуля». Та робота, яку Джеррард проробляє з шотландським грандом, не може залишитися непоміченою. Я чомусь думав, що Юрген Клопп прийме збірну Німеччини, але, прочитавши його інтерв'ю, я зрозумів, що він допрацює свій контракт з «Ліверпулем». Мабуть, Ханс-Дітер Флік прийме влітку Бундестім.

Джеррарду 40 років, він молодий і перспективний тренер, у якого все попереду. У «Славії» також молодий 45-річний чеський тренер Йіндржіх Трпішовськи. Поза всяким сумнівом, обидва фахівці зараз роблять собі кар'єру і ім'я, як тренери, завдяки гарному виступу своїх команд. Завдяки своїй роботі обидва тренери на видноті, і за ними стежать сильні європейські клуби. Тренери дуже схожі, вони організовані самі по собі.

Перший матч завершився результативною нічиєю 1:1, а «Рейнджерс» проявив характер, поступаючись по ходу зустрічі і зрівнявши рахунок. На суперників чекає дуже рівна, непроста, характерна повторна гра. Ближче до виходу в наступний раунд я бачу команду Джеррарда», – сказав Грозний.

Матч «Глазго Рейнджерс» – «Славія» Прага відбудеться 18 березня. Початок зустрічі – о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил