Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2021, 03:04
1284
0

Володимир ШАРАН: «Важлива перемога в плані боротьби за єврокубкову зону»

Наставник «Олександрії» – про домашню перемогу над «Олімпіком»

| Оновлено 15 березня 2021, 03:04
1284
0
Володимир ШАРАН: «Важлива перемога в плані боротьби за єврокубкову зону»
ФК Олександрія. Володимир Шаран

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран на прес-конференції після перемоги над донецьким «Олімпіком» (2:0) у 18-му турі української Прем'єр-ліги прокоментував результат матчу.

«По-перше, хотів би ще раз повторити те, що перед цим говорив на флеш-інтерв'ю. Цю перемогу хотілося б присвятити добрій людині, чудовому тренеру, який працював багато років в «Олександрії» і багато зробив для олександрійського футболу. Роман Михайлович Покора. Вічна пам'ять.

Добре, що ми перемогли, тому що дуже важлива перемога і в плані боротьби за єврокубкову зону, і, безумовно, ми розуміли, що нам необхідна ця перемога. І найголовніше, що це розуміли самі футболісти, які вийшли, злагоджено діяли. Самовіддача була дуже хороша. Багато боротьби було, багато боротьби виграли. Багато моментів створили.

Думаю, вболівальники, які вже давно не були присутні на футбольному матчі на «Ніці», звичайно, задоволені. І ми теж задоволені, але хотілося б більшого. Я маю на увазі реалізацію моментів. Але не будемо гнівити Бога, як то кажуть, і, звичайно, ми задоволені цією перемогою, і перемога була впевненою», - сказав Шаран.

Відзначимо, що після 18 турів «Олександрія» посідає сьоме місце у турнірній таблиці чемпіонату УПЛ, маючи в активі 26 очок. Відставання від четвертого рядка становить 4 бали.

Події матчу

89’
ГОЛ ! М'яч забив Тимур Стецьков (Олександрія).
28’
ГОЛ ! М'яч забив Валерій Бондаренко (Олександрія).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.