Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2021, 17:38
996
2

Олександрія - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команди з середини турнірної таблиці закриють 18 тур УПЛ

| Оновлено 14 березня 2021, 17:38
996
2
Олександрія - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

«Олександрія» на своєму рідному стадіоні «Ніка» спробує порадувати глядачів хорошим футболом і сприятливим результатом в матчі з донецьким «Олімпіком».

Саме якісної гри і хоча б невеликих, але досягнень чекають місцеві фанати від команди Володимира Шарана. А як ще? Зовсім недавно олександрійці ще виступали на міжнародній арені, представляючи Україну в єврокубках. І нехай та історія закінчилася досить швидко і не надто успішно, планка вже була піднята. У минулому сезоні команда навіть не потрапила в число представників країни в Європі, а в нинішньому проміжно йде на непрохідному шостому місці, на п'ять очок відстаючи від полтавської «Ворскли», при цьому маючи гру в запасі.

Але питання навіть не в можливому відіграші п'яти балів і входженні в п'ятірку кращих, а в повільному, але помітному застої, який також неспішно породив регрес у команди під беззмінним керівництвом Володимира Шарана.

«Олександрія» практично не посилилася в зимове трансферне вікно. З оренди повернувся лише Кирило Дришлюк, а єдиним новачком «жовто-чорних» став колишній гравець львівського «Руху» Іван Калюжний. Тож не дивно, що і якість гри не вражає. У тому ж 17-му турі «Олександрія» ледь забрала ноги з «Дніпро-Арени» в поєдинку з місцевим «Дніпром-1». У тому матчі підопічні Ігора Йовічевіча повинні були забирати в свою скарбничку три очки, моментів було сила-силенна, але просто не пощастило - 0:0.

У майбутній зустрічі з «Олімпіком» «Олександрії» має бути легше. По-перше, підопічні Шарана вдома грають досить непогано, а по-друге в стані суперника - поки що більше запитань, ніж відповідей.

«Олімпійці» програли всі чотири поєдинки весняної частини сезону, два з яких вже під керівництвом нового головного тренера Юрія Калитвинцева. Зміна наставника поки що не пішла команді на користь. Втім, слід зазначити, що часу у колишнього півзахисника «Динамо» побудувати щось своє, перебуваючи біля керма «Олімпіка», практично не було.

Матч минулого туру з «Шахтарем» не є хорошим індикатором стану другої команди Донецька. На дербі міста у «Олімпіка» завжди настрій дуже бойовий, що він і показав у грі з чемпіоном країни. Цілком можливо, чистий гол, забитий Нкенгом і скасований арбітром матчу, міг би позитивно вплинути на атмосферу і підняти дух перед майбутнім поєдинком з «Олександрією». Тепер же доведеться включати на всю морально-вольові. На стадіоні «Ніка» проти донеччан вийде домашня силова команда, проти якої буде дуже непросто.

Та й непросто тепер буде «Олімпіку» і в домашніх матчах, якщо такими їх взагалі можна назвати. «Красномовний спіч» президента Владислава Гельзіна після матчу з «Шахтарем» і наступний конфлікт з УАФ послужив до заборони клубу виступати і на орендованому стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Так що тепер найімовірніше новим «домашнім» притулком команди стане столична арена імені Баннікова.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Бондаренко, Дубра, Мельник, Вантух, Гречишкін, Банада, Пашаєв, Шастал, Третьяков, Сітало

«Олімпік»: Бетім, Е.Пасіч, Зотько, Снурніцин, Романовський, Завійський, Політило, Де Паула, Тейшейра, Нкенг, Лебеденко

 
  • 1.95
  • 3.54
  • 3.92
Сделать ставку
 
  • 1.94
  • 3.50
  • 3.95
Сделать ставку
 
  • 1.93
  • 3.55
  • 3.95
Сделать ставку

14 березня, неділя

«Олександрія» — «Олімпік»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ – ОЛІМПІК. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 2:2

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Human
Хочу что бы Олимпик затолкал такой же мяч, как и Трубину.
Интересно посмотреть результат.
maxno
Прогнозисты с сайта спорт. уа как с меня балерина !!!