Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2021, 08:48
1411
9

Олександрія впевнено виграла у Олімпіка, забивши по голу в кожному з таймів

Донецький клуб зазнав вже п'ятої поразки поспіль в Прем'єр-Лізі

| Оновлено 15 березня 2021, 08:48
1411
9
Олександрія впевнено виграла у Олімпіка, забивши по голу в кожному з таймів
ФК Олександрія

Порівняно з минулим туром головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран зробив певні зміни у стартовому складі. Замість Шастала і Мельника на поле вийшли Лучкевич та Устименко. Керманич «Олімпіка» Юрій Калитвинцев теж зробив кадрові ротації. Замість дискваліфікованих Бабенка і Тейшейри, а  також Снурніцина у гру вступили  Альваренга, Драме  та Романовський. Перед початком матчу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про колишнього головного  тренера «Олександрії» Романа Покори, який нещодавно пішов з життя.

Господарі поля уже в дебюті гри створили два небезпечні моменти біля воріт гостей. Спочатку воротар Халімі під пресингом суперника ледь не «привіз» собі гол. А згодом після розіграшу кутового Банада головою пробив над поперечиною воріт «Олімпіка». На завершальній стадії атаки забракло також  влучності ударам Лучкевича та Дубри, а удар Третьякова прийшовся по центру воріт, де і перебував воротар олімпійців.

Гості також при першій нагоді намагалися організувати флангові контратаки. Одна з них завершилася навісною передачею Лебеденка і м’яч рикошетом від поперечини залишив поле. Натомість господарі поля зуміли відкрити рахунок. Після кутового  удару Вантуха високий захисник Бондаренко випередив суперників і пробив повз воротаря, забивши вже 3-й гол у поточному чемпіонаті, а загалом 5-й в УПЛ.

Насиченою на події була і кінцівка першого тайму. Спочатку хапається за голову Сітало, який ударом сходу пробивав під поперечину воріт і Халімі у кидку перевів м’яч на кутовий. Згодом після навісної передачі від Сітала поруч з рамкою воріт пробив головою Вантух. І за декілька секунд до перерви Третьяков пробив зі стандарту в рамку воріт і воротар не без проблем відбив м’яч на кутовий.

Другий тайм також активніше розпочали олександрійці, яким при цьому бракувало влучних завершальних ударів. Зокрема, після передачі Третьякова неприкритий Лучкевич з ударної позиції пробив вище воріт. Міг відзначитися і Гречишкін, який здалеку пробивав під поперечину і Халімі знову рятує ворота, перевівши м’яч за межі поля.

Темп гри не спадав і підопічні Володимира Шарана активно намагалися вдруге забити гол, закріпивши свою перевагу рахунку. Проте олімпійці самовіддано діяли при обороні своїх воріт і реальних загроз біля воріт «Олімпіка» не виникало. Зокрема, Вантух пробив низом поруч з дальньою штангою.

У підсумку «Олександрія» на своєму полі не програє від «Олімпіка» вже 4-й матч поспіль – три перемоги та нічия. А донецький клуб пропускає голи в чемпіонаті протягом 14-ти матчів (25 м'ячів), що стало повторенням клубного антирекорду «Олімпіка». При цьому олімпійці не набирають очок в УПЛ вже в п'ятому поспіль матчі.

Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур

Олександрія - Олімпік - 2:0

 Бондаренко (28), Стецьков (90)

 Сітало (39), Банада (73) - Драме (45), Романовський (57)

«Олександрія»: Паньків, Пашаєв (Мирошниченко, 46), Бондаренко, Дубра, Лучкевич (Стецьков, 79), Банада, Гречишкін, Вантух, Третьяков (Шастал, 89), Сітало, Устименко (Новіков, 67, Калюжний, 89)

«Олімпік»: Бетім, Лебеденко, Драме, Зотько, Пасіч, Завійський, Романовський, Політило, Альваренга (Каргбо, 64), Таллес, Нкенг

Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Стадіон: «Ніка»

ОЛЕКСАНДРіЯ - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
VVO
Навіщо було міняти Климовського при якому бодай був присутній ігровий малюнок? Що очікуємо скоро чергову зміну тренера?
sasha18
Олімпік ще одного тренера шукає?
Tеllur
Где миллионы олимпийских поклонников???
avk2307
Ну если КДК бы переигровку с шахтером присудил, то были бы поклонники