Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2021, 17:33
13811
28

ДЕНИСОВ: «Судді взагалі не вивчали епізод між Трубіним і Снурніциним»

Журналіст прокоментував ситуацію в матчі УПЛ «Олімпік» – «Шахтар»

| Оновлено 14 березня 2021, 17:33
13811
28
ДЕНИСОВ: «Судді взагалі не вивчали епізод між Трубіним і Снурніциним»
ТК Футбол 2

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов прокоментував епізод матчу 17-го туру УПЛ «Олімпік» – «Шахтар» (0:1), коли арбітр зустрічі Юрій Іванов скасував гол у ворота «гірників», після чого президент «Олімпіка» Владислав Гельзін обрушився з критикою на адресу суддівського корпусу:

«Вже багато разів обговорювався скасований гол Нкенга у ворота «Шахтаря». Багато було претензій до нас, що ми не помітили Додо на штанзі, тому ніякого офсайду там не було.

Давайте розкладемо ситуацію на три частини: фол на Трубіні, фол Трубіна на Снурніцині та офсайд, через який було скасовано гол. Арбітри не дивилися епізод Трубіна зі Снурніциним, вони взагалі це не розглядали.

Людина, яка мала доступ до переговорів арбітрів, розповіда мені по великому секрету, що відбувалося, коли Іванов йшов дивитися VAR. Якщо коротко говорити, то й бригада VAR, й Іванов взагалі не обговорювали ситуацію Трубіна зі Снурніциним. Всі обговорення стосувалися питання поза грою. Ось що вирішувалося. Власне, з цієї причини і був запрошений Іванов до перегляду VAR, тому що він повинен був особисто подивитися на цю ситуацію і сам приймати рішення.

Одні говорили, що Трубін порушив правила на Снурніцині, інші говорили зворотне, але, повторюся, ця ситуація Івановим і Бойко абсолютно не розбиралася.

Важливо повернутися до Додо, звідки там може бути поза грою? Абсолютно вірно, там був Додо, там був Снурніцин, але це не був би офсайд, якщо Трубін був би на одній лінії з Снурніциним. На думку арбітрів, Снурніцин втручався у дії Трубіна, і коли він впав, то саме це арбітри порахували офсайдом.

Я до цих пір не можу розібратися в цьому епізоді, але якщо судити за буквою закону щодо офсайду, то це гол. Якщо вивчати, хто правий в боротьбі за м'яч – Трубін або Снурніцин, знову ж сумніви у мене».

ВІДЕО. Незарахований гол Нкенга, 38 хв.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олійник Володимир
гебельси вже не знають ,що брехати
Maslyaspor
По ходу на одного " псевдо експерта" з точки зору Луччі стало більше . Все йде до того що скоро весь суддівський корпус буде казати Луччі що там скоріше був гол ніж оффсайд.
jackie9
Тянут кротов за уши. Оправдывают как только могут. Всё спорные моменты в пользу кротов. Всё как обычно при правление Павел и ко
BaZia
Денисов уже признает, мол гол был но решение то судья принимал))) А свора аккаунтов одного шизоида пропагандирующего гомосятину им. Александра Киев, Форевки, You OK, Гудвина, Макс777 и прочее.. не признает. Ты ему в глазки насцы а оно Роса.. Роса..
Vbolivalnyk-Peter
Ви що не розумієте, що цей жидо-масон робить? Він тупо усіх псів спускає/переводить на суддівський корпус ( типу ми нічого не знаємо. Ми теж вважаємо, що гол був чистий. якого хрена судді його не зарахували - невідомо...). А те, що саме їх транслятор малював лінію оффсайту, те що саме їх "гексперти" одразу ж після гри з пальця висмоктувати свої висновки, що судді провильно гол не зарахували. Саме він, Пенісов, опосередковано погрожував Гельзіна, коли той підняв "бучу" у ЗМІ, прямо кажучи, що вони- Футболи- можуть розкрити цікаву інформацію про гру на кантору Гельзіним....
P.S. Вже кілька разів переконуюся, що Пенісов, прагнучи вислужитися, багато триндить неподумавши, а потім його намагання "вирушити" з ситуації, в яку потрапив через свій "дурний язик" (видно отримує серйозно "по шапці" від господаря) виглядають дуже кумедно - такий собі клоун!!! А точніше не клоун, а типова "6", яка в прагненні вислужитися перед господарем готовий навіть гівно їсти....
junglecat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sasha18
Просто ще два очки втратити для шахтаря вже катастрофа
SerjMakovey
Ну да, гол был, но изменить ничего нельзя... так как судьи посчитали, что его не было...
Maslyaspor
.youtu.be/x3v9UGuIsTM Якщо в когось виникне питання які голи зараховують в ЛЄ то подивіться огляд Копенгаген Динамо 1:1 перший гол який забили в ворота
Динамо.
avk2307
ОПГ УАФ не сдастся. Пошли Ва Банк.
Вот кто например руки Бутко и Срны помнит и сколько очков Шахтер выиграл в тех чемпах. Та никто.
А рупор ОПГ Денисов.
Сегодня тоже не очевидный пенальти в ворота Десны.
Но если они в игре с Динамо или ранее опять в Ваксов сыграют Ивановым, то я лично забью на чемпионат.
Динамо поддерживать не брошу, но нервы из-за ОПГ тратить не буду
alex_echo
А Правила читати не пробував?
zaza1986
Cui bono?, Cui prodest?
D.Bykoff
У чьтьо? Шубные уроды продолжают тявкать? Кокококококококо, шубные ссыкуны, кокококококо, пщ-пщ, гу-гу, гу-гу, тяв-тяв, голь, голь, гу-гу, кококококококо, дебилы, бхахахахахаха!
Tеllur
Теперь до конца сезона это будут мурыжить?
Вне игры рассматривается для того, что если оно было, то всё остальное отпадает, как блокировка вратаря, что ОТЛИЧНО ВИДНО НА СТОП-КАДРЕ, так и забитый мяч.
Если же вне игры не было, то надо смотреть блокировку вратаря. На фото видно, что доступ Трубина к мячу перекрыт. А рядом был ещё и второй игрок, который на фото в прыжке! А вратарь - лицо неприкосновенное!!! Как он мог двигаться к мячу, когда его подпёрли спинами? По головам или вокруг ворот? Ну и естественно что Трубин выставил руки, пытаясь устранить НЕДОПУСТИМОЕ препятствие. На поле в разы больше рукам волю дают и это вообще не фиксируется.
Зачем опять возбуждать предубеждённых антиШахтёров? Впереди ещё две заведомо скандальных игры в воскресенье.
Tеllur
Как называется часть поля, где произошли события?
ВРАТАРСКАЯ площадка!!! Там любое действие против вратаря = нарушение! На него можно только смотреть! А не тулиться к нему двумя спинами.
Ну и на поле нет команды, за которую я болею. Оставь шаблоны себе.)