Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1656
0

ЄЗЕРСЬКИЙ: «До першого пропущеного м'яча мені динамівці сподобалися»

Колишній гравець збірної України - про матч «Динамо» - «Вільярреал» (0:2)

ЄЗЕРСЬКИЙ: «До першого пропущеного м'яча мені динамівці сподобалися»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній захисник збірної України Володимир Єзерський вважає, що у «Динамо» практично не залишилося шансів пройти до чвертьфіналу Ліги Європи після поразки від «Вільярреала» (0:2).

- Володимире Івановичу, матч проти «Вільярреала» показав, що «Динамо» ще сире для великих звершень на міжнародній арені?
- У таких турнірах з кожним наступним раундом суперники все складніші. Проте, навіть поразка «Динамо» показала, що позитивна динаміка в грі киян присутня.

«Вільярреал» - сильний суперник, з якісними і досвідченими виконавцями, а керує ними Унаї Емері, за плечима якого три виграші Ліги Європи в якості наставника.

- Такий підсумковий рахунок справедливий?
- На євроарені «Динамо» намагається грати обережно, можна сказати прагматично, команда шукає свої моменти в контргру. До першого пропущеного м'яча мені динамівці сподобалися. Гра була рівною, у господарів були передумови для того, щоб відзначитися. Але, забивши, «Вільярреал» почав контролювати гру. Втім, підопічні Мірчі Луческу билися до кінця, не опускали рук, старалися. Вважаю, що господарі на гол награли.

- Проблема наконечника в грі «Динамо» залишається?
- Про це зараз багато говорять. Звичайно, виступаючи в єврокубках, необхідно посилюватися кваліфікованими гравцями, особливо це стосується нападників.

- Хто у «Динамо» виділявся на цьому тлі?
- В атаці найбільш креативними виглядали Буяльський і Циганков.

- Матч-відповідь перетворюється на порожню формальність?
- Звичайно, поразка - 0:2 залишає мало шансів на загальний успіх у протистоянні. Залишається сподіватися на диво. Хоча матч на НСК «Олімпійський» показав, що з «Вільярреалом» можна грати на рівних.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.