Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2021, 04:16
2460
1

Заступник гендиректора Динамо: «За Лучі лише раз визнали помилку судді»

Сергій Мохник - про ситуацію з суддівством в українському футболі

| Оновлено 12 березня 2021, 04:16
2460
1
Заступник гендиректора Динамо: «За Лучі лише раз визнали помилку судді»
ФК Динамо Київ. Сергій Мохник

Заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник поділився думкою щодо ситуації з суддівством в українському футболі.

«Я теж колись був арбітром - тоді це було більш публічно. Були оцінки, було зрозуміло, хто де помилився, отримували покарання за два місяці або півроку. А за Лучано Лучі, здається, тільки одного разу вони визнали помилку судді. Арбітри завжди праві - так не буває.

Які покарання для них? Клуби нічого не знають. Ми можемо висловлювати проти них все що завгодно. Але ми не є членами виконкому УАФ - ми можемо тільки звернутися туди з проханням до керівництва. Більше важелів у клубів, на жаль, немає.

Це парафія федерації футболу - вона приймає рішення, відповідає за це. Це дуже серйозне питання. Сьогодні прикро Гельзіну, завтра - «Минаю» або ще комусь. А серйозно вплинути на це клуби не можуть. Немає діалогу з федерацією, розуміння. Це роками вже, просто іноді виникають приклади. Покричимо, покомментуємо до двох тижнів - і все буде знову. До нового скандалу», - сказав Мохник.

Нагадаємо, президент «Олімпіка» бурхливо відреагував на епізод матчу УПЛ проти «Шахтаря» з незарахованим голом його команди. Владислав Гельзін обматюкав суддю у прямому ефірі та висловив невдоволення словами футбольних експертів.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Така практика відносин між клубами та УАФ придумана не Суркісом або його наступниками, це запропоновано ФІФА та УЄФА для національних осередків - повна секретність по відношенню до роботи арбітрів (дискваліфікації, відсторонення від участі у змаганнях,оцінки спостерігачів арбітражу і багато чого іншого). І як там не будуть волати в пресі або на телебаченні ті, хто постраджав від сіддівського свавілля, міняти ніхто нічого не буде. Крапка. Тілько повна заміна керівництва УАФ на дійсно поважних і чесних функціонерів футболу, зможе щось змінити в нашому футболі. Павелка та його посіпаки - на реформи не здатні, їх влаштовує повний безлад, так легше красти гроші.