Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 березня 2021, 15:30
15418
29

Гельзін атакує. Олімпік звернувся до Павелка: оприлюдніть перемовини суддів

Керівництво донецького клубу написало офіційне звернення в УАФ

| Оновлено 10 березня 2021, 15:30
15418
29
Гельзін атакує. Олімпік звернувся до Павелка: оприлюдніть перемовини суддів
ФК Олімпік. Владислав Гельзін

Донецький «Олімпік» в особі президента клуба Владислава Гельзіна звернувся до УАФ з проханням оприлюднити запис перемовин бригади арбітрів під час скандального матчу УПЛ «Олімпік» – «Шахтар».

На думки представників донецького клубу, це допоможе уникнути будь-яких інсинуацій на тему скандалу в матчі 17-го туру УПЛ між «Олімпіком» і «Шахтарем» (0:1) і краще розібратися в ситуації, що склалася, як представникам ЗМІ, так і всій футбольній громадськості України.

Нагадаємо, президент «Олімпіка» бурхливо відреагував на епізод матчу УПЛ проти «Шахтаря» з незарахованим голом його команди. Владислав Гельзін обматюкав суддю у прямому ефірі та висловив невдоволення словами футбольних експертів.

Заява Гельзіна: «В український футбол повернулося системне свавілля!»

Затівають футбольну революцію. Олімпік направив листи всім клубам УПЛ

Офіційне звернення донецького «Олімпіка» до УАФ.

 
Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
Да если и предоставят запись , в чём я глубоко сомневаюсь , то она будет трижды кастрирована и доработана Павлиновыми ухажёрами.
turist86
Журналист Константин Андриюк опубликовал скрины из якобы переписки главы комитета арбитров УАФ Лучано Лучи с украинскими судьями.
1. 13-14 липня упродовж наради серед арбітрів УПЛ (було присутньо 28 осіб) особисто Лучано Лучі наказав - дослівно: “4 команди - Металіст, Оболонь, Агробізнес та Інгулець, це банда, з якою треба діяти дуже жорстко”. Таким чином, Лучано Лучі дав прямі вказівки, як судити матчі завершення 1 Ліги. Фактично розділивши команди на “наші” та “не наші”.
3. Співробітник комітету арбітрів УАФ - Приступа С. (наприкінці сезону 2019/20) телефонував (за вказівками 1-го віце-президента УАФ - Вадима Костюченка) арбітрам перед кожним матчем ФК “Волинь”. Зазвичай оголошувалися суми від 100 000 до 200 000 тисяч грн.
4. Після відставки Колліни, всі підвищення та ротація арбітрів між Лігами контролюються Костюченком. За потрібний перехід та підвищення арбітра в класі, фігурують суми від $5 000 до $10 000.
- Вислови арбітражних експертів Лучі називає “Brain masturbation”. Болить видно людині ця тема у віці 71 рік 🙂
- На інсайдерські заяви журналістів ця людина реагує прямими погрозами своїм підлеглим!
- тренера-Шарана він називає просто “дураком“ і пропонує йому “від...батися”!
- Владислав Лупашко, капітан "Інгульця" у нього "тупий ідіот". І натякає арбітрам запам'ятати його, щоб вочевидь цілеспрямовано карати жовтими та червоними картками!
І наостанок!
Запам’ятайте!
Наші арбітри, вже понад 10 років не відсудили:
- жодну фінальну частину чемпіонату Європи
- жодну фінальну частину Кубку Світу
- жодного серйозного матчу топових збірних
- жодного матчу групового турніру Ліги Чемпіонів і вище.
І не відсудять!
Поки ними керує такий ось прихильник “masturbation” та “stupid idiot”
https://www.facebook.com/Andriyak/posts/5196129277080016
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Axmetov10
Я хоть и болельщик ШД,но тоже считаю,что судьи у нас в футболе вообще не прозрачные.Они принимают спорные решения и никогда не отвечают за них.Почему нельзя опубликовывать их переговоры?Почему им нельзя задавать вопросы?И это касается всего евро футбола,а не только украинского
DK1961
Госпожа Венедиктова займется наконец коррупцией в УАФ банде, или у неё задача только гоняться за Порохом и стерненками?!!
BaZia
Они сделают всё что б эта запись не попала на общее обозрение, потеряется, сотрётся, уничтожится но будут спасать свою пятую точку
turist86
2. Арбітри, які не виконують або відмовляються виконувати повставлені завдання судити “потрібно” - надалі не отримують призначень або відстороняються до завершення сезону. Серед таких в УПЛ - Бойко, Козик, Балакін в УПЛ та Бондар у 1 Лізі.
3. Арбітрам УПЛ - Можаровському, Абдулі, Кутакову, Труханову у грудні 2019 від комітету арбітрів було надіслано листи погрози про їхнє погане, читай “неправильне” суддівство. Цим арбітрам пригрозили дочасним завершенням кар’єри!
4. Щороку УЄФА перераховує на робивток школи молодого арбітра УАФ 100 000 євро. Але на навчання ці кошти не виділяються? Чи цікавиться тим, де вони сеньйор Лучі?
5. Арбітри та асистенти U-19, та 2 Ліги постійно працюють в мінус! Бо їхні гонорари взагалі не покривають витрати на проїзд на матчі. Повне сприяння корупції та підштовхування цих арбітрів брати хабарі та “вбивати” команди на полі.
А тепер - веселі картинки!
- Гравець Динамо - Сидорчук у нас виявляється - "дурак"!
- Президент ФК Рух - Козловський виявляється не просто ідіот! Ви ще й виродок, на додачу!
- А президент ДК Ігор Суркіс хай іде нах! Так хоче видатний бос арбітрів Лучі!
- ну і чергова родзиночка на маскарпоне. Деякі арбітри нижчих ліг їздять на ігри . . . велосипедами. Економлячи гроші! Поки їхній бос - Лучано Лучі без затримок отримує 411 ТИСЯЧ гривень щомісяця солодкої зарплатні.
https://www.facebook.com/Andriyak/posts/5201016073258003
zzg77
Ха-ха-ха три раза! Взывать бандитов к совести - это идиотизм!!! Только скаты и майдан, по-другому они власть не отдадут, им на всё наплевать! Яркий пример -Беларусь и Рашка!!!
Vbolivalnyk-Peter
Напевно розмова між Бойком та Івановим виглядала десь приблизно так: "Ти що б...ть, о...їв. Ти що робиш? Ти кому гол зараховуєш! Від президента Агробізнесу вигріб? А сам знаєх хто - це не якийсь там місцевий переферійний олігархішка. Нам вже за результат бабки дали! Одним словом роби що хочеш, а гол відміняй..."
Batya
Версія із положенням поза грою не витримує жодної критики, бо нога Додо на самісінькій лінії поля. 1. Пенальті у ворота шахтаря. 2. Чистий гол на вибір.
Elblanko
Я правильно розумію, тут всі проти оприлюднення???
tima fialko
В ООН вже написав?
Mykhailo Orlovskyi
То він за ОПЗЖ чи ЛГБТ, незрозуміло?
Alex Kyrylenko
Згоден з Гельзіном, у нас хочуть футбол зробти відкритим для глядачів, тренерів штрафують якщо не зявилися на пресконфернцію забуваючи що судді такіж складові гри як гравці і тренери. Тому важаю що потрібно дозволити що б судді теж співкувалися з пресою і всі переговори вар зробити відкритими для суспільства.
Станислав Лагуцкий
гельзінів в футболі не повинно бути,ще олігархи будуть командувати футболом і все вся держава корумпована буде
hanter83
Я можу помилятись(юридично не підкований) але яке відношення ГРОМДСЬКЕ ОРГАНІЗАЦІЯ""ОЛІМПІК""" має відношення до цієї справи.Якщо по суті запрошувати якісь документи чи відео,записи має ФК ОЛІМПІК (В ОСОБІ ген.директора чи АДМІНІСТРАЦІЇ)
Junglewolf
Через спутники Маска
D.Bykoff
Кококококококо, гугнявые шбные холуи, кококококококококо, гу-гу, гу-гу, пщп.пщ, кококококо, бхахахаха!