Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2021, 08:35
2159
11

Друга дуель за тиждень. Дніпро-1 і Олександрія зіграли внічию

Дніпряни були ближчими до успіху, але не зуміли здолати команду Володимира Шарана

| Оновлено 09 березня 2021, 08:35
2159
11
Друга дуель за тиждень. Дніпро-1 і Олександрія зіграли внічию
facebook.com/sportclubdnipro1

Суперники зустрічалися один з одним лише п'ять днів тому тут же на «Дніпро-Арені» в чвертьфіналі Кубку України. Тоді, нагадаю, основний і додатковий час завершилися внічию 1:1, а в серії післяматчевих пенальті виграли гості. Крім того, починаючи з 75-ї хвилини «Олександрія» грала у меншості після вилучення Гречишкіна.

І ось новий поєдинок, тепер вже в рамках 17-го туру чемпіонату країни. Зрозуміло, що господарі поля були сповнені рішучості не тільки взяти реванш за ту прикру поразку, а й виправити своє турнірне становище. Адже перемога дозволяли їм відірватися від зони вильоту. Але і підопічним Володимира Шарана теж було важливо взяти три очки, щоб залишитися у боротьбі за високе підсумкове місце в українській Прем'єр-Лізі.

Перший тайм пройшов з невеликою перевагою господарів поля, які більше контролювали м'яч. Було багато боротьби, фолів, ось тільки того, що люблять вболівальники, а саме красивих комбінацій та небезпечних моментів, зовсім небагато. Досить сказати, що обидві команди за перші 45 хвилин подали аж ... один кутовий на двох і завдали всього по два удари по воротах. Причому жоден з них у ціль так і не влучив.

А найнебезпечніший момент до перерви трапився тільки на останній хвилині тайму, коли під час атаки гостей, м'яч вдало відскочив до Шастала. Той бив у лівий від себе нижній кут, але промахнувся. Від голу «Дніпро-1» врятувало лише те, що м'яч розминувся зі штангою всього в декількох сантиметрах.

Друга половина зустрічі вийшла більш цікавою. Хоча і тут спочатку у суперників мало що виходило в атаці. Так, на 50-й хвилині Довбік на правому фланзі втік від захисників і, зблизившись з воротами, сильно пробив в ближній кут, але знову промахнувся.

На 64-й хвилині Булеца, який щойно вийшов на заміну, наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, але знову м'яч розминувся з воротами. І тільки на 69-й (!) хвилині в цьому матчі відбувся перший удар в площину воріт. Бив Тейлор із середньої дистанції, втім Паньків, щоправда, не без проблем, забрав м'яч у руки.

За три хвилини той Тейлор вибіг сам на сам із воротарем «Олександрії», але голкіпер на мить випередив гравця «Дніпра-1» і вибив м'яч на кутовий. А після розіграшу стандарту з кута поля на 73-й хвилині стався, мабуть, найнебезпечніший момент у цій зустрічі. Дуглас отримав м'яч у штрафному майданчику гостей, обіграв Паньківа і катнув круглого, здавалося в бік воріт. Однак Дубра встиг вчасно підстрахувати свого воротаря і вибив м'яч практично з лінії воріт.

Господарі поля продовжували атакувати великими силами, сподіваючись вирвати перемогу. На 79-й хвилині Довбік знову не влучив у ціль, перебуваючи у штрафному майданчику суперників. Через дві хвилини також неточно «зарядив» по воротах Булеца. А на 85-й хвилині після передачі справа від Тейлора Когут з лінії воротарського майданчика  головою пробив у стійку.

В підсумку нульова нічия, яка виходячи з хронології подій на полі, більше влаштувала гостей.

Українська Прем'єр-ліга. 17-й тур.

«Дніпро-1» - «Олександрія» - 0:0

Логінов (18), Ігнатенко (31), Назаренко (58) - Вантух (55), Пашаєв (84), Мірошниченко (90)

«Дніпро-1»: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко (Булеца, 63), Чуже, Ді Франко (Когут, 70), Довбик

«Олександрія»: Паньків, Бондаренко, Дубра, Мельник (Бабогло, 69), Вантух (Стецьков, 60), Гречишкін, Банада, Пашаєв, Шастал (Мірошниченко, 69), Третьяков, Сітало (Новиков, 82)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДНІПРО-1 - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sasha18
Олександрії потрібен новий тренер - мотиватор. Шаран все що міг команді дав
Петро -Во!
Панькив заколдовал сегодня рамку.
Barsa_che
Стыдно было смотреть на этот колхоз с Александрии, который просто отскочил чудом от поражения. Не помогли и маты Шарана. Позорище! Александоия хочет попасть в лигу Европы, но что она будет там делать с такой игрой? Ни одношо удара в створ ворот, один угловой, игра на отбой, в конце вообще тянули время. Такие команды, надо вообще снимать с турнира, это все таки премьер лига. Примерно так же Александрия играла и на кубок, когда кроме матов Шарана, которые слышала вся страна, больше ничего не было.
Aleks04
В этом матче Александрия показала антифутбол, я понимаю когда играют в меньшинстве, следует ставить автобус, но тут игра против десятой команды... Странный футбол прививает Шаран Сашке. Днепр хорошо сыграл, но дело как обычно в реализации. Следующий сезон точно будет наш!
Антон Пуговкин
Явно судьям зарплату не платят, что так матчи ужасно судят.
Viktor1952
Дніпро 1 це не команда, це футбольний клуб. Не піду на матчи до тих пір полки не переможуть Олександрію. Розчарований
akush777
Скучная игра...играли 2 говна!