Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2021, 07:07
934
0

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Мали достатньо моментів, щоб виграти»

Наставник «Дніпра-1» - про матч проти «Олександрії»

| Оновлено 16 березня 2021, 07:07
934
0
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Мали достатньо моментів, щоб виграти»
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч поділився враженнями від матчу 17-го туру УПЛ проти «Олександрії» (нічия 0:0):

«Ми були ближчими до перемоги як у кубковому матчі, так і сьогодні. Мали достатньо моментів, аби виграти. Вирівняли їхній інтенсивний футбол, вертикальні передачі та стандартні положення – їхню кращу карту. І скористалися нашими картами у фазі атаки, нашим планом на гру. Але не вистачило знову реалізації.

Як я трохи пожартував зараз у флеш-інтерв’ю – останній удар купується за євро. І недаремно Холанд чи інший футболіст коштують десятки мільйонів. У цьому полягає маленька різниця. Нам ще треба створити бомбардира. Гадаю, з часом набуватимемо досвіду, щоб наступні моменти вони спокійно реалізовували. Виграшна гра, у якій ми зростали з кожною хвилиною і у другому таймі повністю захопили територію. Не пам’ятаю жодного моменту, окрім помилки під кінець матчу, яку ми подарували.

Вже втретє у цій частині сезону ми не пропустили. Ми дуже додали у командній грі в обороні, що тішить мене як тренера: чітка дисципліна, бажання перемогти, виграти єдиноборства. Раніше «Олександрії» програвали, а сьогодні були кращими та грали з позиції сили. І вболівальники це помічають. З часом вони заповнюватимуть трибуни, даватимуть нам вітер у спину, щоб вигравати такі матчі.

Реалізація? Як кажуть усі тренери, треба працювати. Це єдиний вихід із ситуації, який дає впевненість. Треба багато тренувати, повторювати, бити з точку в точку, як каже пан Леоненко. Ми працюємо над такими ситуаціями, але має пройти деякий час. Треба, щоб ці моменти вирішувались на підсвідомості, щоб могли додушити суперника до кінця. Така ситуація була сьогодні і у кубковому матчі, і проти «Маріуполя». Це все були виграшні ігри, але нам не вистачає останнього удару. Працюємо над цим, створюємо моменти. І чим більше матчів проводитимемо таким чином, набагато більше перемог прийде».

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.