Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 09:38
1063
4

Василь КАРДАШ: «В Брюгге Динамо здатне забити гол»

Спеціаліст висловився про прийдешні матчі Ліги Європи

| Оновлено 25 лютого 2021, 09:38
1063
4
Василь КАРДАШ: «В Брюгге Динамо здатне забити гол»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий у минулому футболіст Василь Кардаш поділився очікуваннями від матчів 1/16 фіналу Ліги Європи українських клубів.

«Після досить впевненої перемоги в першому поєдинку в Тель-Авіві, «Шахтар» буде комфортно почувати себе сьогодні в протистоянні з «Mаккабі» в Києві. Однак це не означає, що «гірники» вийдуть на поле розслабленими. Думаю, що якщо зміни в складі і будуть в порівнянні з останніми поєдинками «Шахтаря», то мінімальні. Тим не менш, Ліга Європи - це турнір не для експериментів, тут все на дуже серйозному рівні. Та й не треба забувати, що домігшись позитивного результату, можна заробити цінні бонуси для українських команд і суттєво поповнити клубну касу преміальними від УЄФА.

Поки складно говорити про перспективи «гірників», адже в новому році вони ще не зустрічалися в офіційних матчах з командами топ-рівня. У тому, що «Шахтар» пройде «Mаккабі», я не сумніваюся. Подивимося, чого варті донеччани в протистояннях з клубами рівня «Mанчестер Юнайтед», або «Mілана».

У матчі «Брюгге» - «Динамо» не варто сильно перебільшувати значення гостьового гола бельгійців у першому поєдинку. Незважаючи на те, що в Києві була зафіксована результативна нічия, динамівці були ближчими до перемоги і, на мій погляд, в Брюгге вони можуть домогтися потрібного результату.

Зараз у складі «Динамо» багато молоді і їй не вистачає стабільності. Це дійсно проблема», - сказав Кардаш.

Матч «Брюгге» – «Динамо» відбудеться у четвер, 25 лютого. Початок о 22:00 за Києвом. Перша зустріч в Києві завершилася внічию 1:1.

«Шахтар» - «Маккабі» зіграють в Києві. Початок о 20:00. Перша зустріч в Тель-Авіві завершилася перемогою українського клубу з рахунком 2:0.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор М
Мені соромно було на них дивитися в першому матчі. Це не футбол. Не здивуюсь якщо "пролетять".
pike1
Зараз у складі «Динамо» багато молоді і їй не вистачає стабільності.
Тільки мене так бісить читати таке останні років 5? Молодь там взагалі не дорослішає? Ми дивимось матчі різних європейських команд і топ рівня і середняків і в багатьох з них в основному складі грають досить стабільно гравці віком до 20 років, і це нормально, а в нас з року в рік немає результатів, постійні розмови про молодь, яка дуже талановита, але не стабільна, я думаю може не в цьому проблема? Може просто деякі люди знімають з себе відповідальність перевівши стрілки на молодь?
norma_zap
Всё как в сказке про Буратино, один говорит, что пациент скорее жив чем мертв, другой - чот скорее мертв чеем жив, а третий умничает, что или жив или мертв. Вот и здесь наши думают, что ДК пройдет, бельгийцы, что наоборот а реально примерно равная игра и что будет в Брюгге уверенно никто не скажет, практически любой вариант.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил