Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

25.02.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 0 : 1
Динамо Київ Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 26 лютого 2021, 01:02
22763
123

Брюгге – Динамо. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Залягти на дні, щоб повернутися з перемогою

| Оновлено 26 лютого 2021, 01:02
22763
123
Брюгге – Динамо. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

За два дні до гри, 23 лютого, динамівська делегація відбула в Брюгге на повторний поєдинок проти чемпіонів Бельгії. Перед вильотом команда і персонал здали ПЛР-тести на наявність коронавірусу. Як інформує динамівська прес-служба, результати всіх тестів - негативні.

У Бельгію Луческу взяв практично оптимальний на даний момент склад. Поза списком - лише давно травмований Бурда і не так давно – Вербич та Гармаш. А ось Тимчик вже в строю. Прилетів в Брюгге і Попов, який пропустив останній перед вильотом до Бельгії матч своєї команди через мікротравму.

Кілька слів про той самий матч. Генеральною репетицією для команди Луческу перед матчем-відповіддю з бельгійським чемпіоном стала гра в рамках УПЛ проти «Десни». Матч завершився бойовою у всіх відношеннях нічиєю 1:1. Однак стверджувати на підставі того поєдинку, що у динамівців немає проблем, навряд чи можна. Кияни знову пропустили (як і в першій зустрічі з «Брюгге») після флангової передачі і удару головою. І Бущан, і центрбеки (зокрема, Забарний) зіграли не кращим чином. Мало що виходило у «біло-синіх» і в атаці. Після сплеску результативності у Бесєдіна в першій грі після тривалого «перекуру» (проти «Олімпіка»), основний на даний момент динамівський форвард запам'ятовується, хіба що, боротьбою. Конструктивізму і надійності в ігрових побудовах «Динамо» поки що немає, і це не може не турбувати напередодні матчу проти «Брюгге».

Правда, не все добре і в бельгійському «королівстві». Однак, з іншої причини. Тієї, через яку у «чорно-синіх» виникли проблеми і в першому матчі: його величності коронавірусу.

За день до матчу до кадрових пробоїн «Брюгге» додалися ще дві. Позитивні тести на коронавірус виявилися у двох гравців основного складу - голкіпера Міньоле і півзахисника де Кетеларе. Якщо і повторне тестування цих гравців виявиться таким же за змістом, вони не зможуть взяти участь у матчі-відповіді проти динамівців. І складуть компанію одноклубникам і в без того переповненому клубному лазареті, куди раніше загриміли гравці основи Ванакен, Денсвіл, Мітровіч, Ланг і Рітс (ці п'ятеро точно не зіграють проти нашої команди). Не буде на тренерській лавці (з тієї ж причини) і наставника брюжжан Філіпа Клемана і його асистентів. Як і в столиці України, так і в другому поєдинку діями «Брюгге» керуватиме наставник молодіжної команди Де Міл.

До речі, під керівництвом цього тренера «Брюгге» напередодні протистояння з киянами провів матч чемпіонату Бельгії - в рідних стінах проти «Левена». Гра проти середняка Ліги Жюпіле не стала проблемною для чинного чемпіона і лідера. «Брюгге» здобув впевнену і досить легку перемогу - 3:0, причому під завісу поєдинку Де Міл зняв з гри практично всіх системоутворюючих гравців. А ось український легіонер брюжжан Соболь відіграв всі 90 хвилин і був одним з кращих на полі. Радше за все, Едуард вийде в основі і проти киян.

Після цієї перемоги, вже дев'ятої поспіль в чемпіонаті, «Брюгге» зміцнив лідируючу позицію: тепер відрив від другого «Антверпена» вже 15 очок. При грі в запасі. Так що, незважаючи на серйозні кадрові проблеми, «Брюгге» підходить до повторної зустрічі з командою Луческу як мінімум з оптимізмом і в хорошому настрої.

Проте, матч не обіцяє легкої прогулянки ні для господарів, ні для гостей. Перша зустріч, що завершилася в минулий четвер не сухою за рахунком, але дуже сухою по грі нічиєю 1:1, наочно продемонструвала семантичну рівність суперників. Ігровий тонус «Брюгге» - відмінний козир команди Клемана, але серйозні кадрові проблеми його частково нівелюють. Сувора ігрова дисципліна і самовідданість - це козирі «Динамо», які здатні перебити аргументи господарів. Але за умови, що команда зі столиці України в цей раз мінімізує помилки хоча б у своїх воріт. Однак сказати зараз, перед грою, чиї козирі більш вагомі, не бачиться можливим: занадто тонка грань між претензіями опонентів, занадто рівні вони в клубній ієрархії.

Рік ДЕ МІЛ, тренер «Брюгге»:

- У матчі проти «Левена» хлопці не думали про Київ, і повністю зосередилися на грі. Між досвідом і молодими талантами був ідеальний баланс, і це поєднання працювало дуже добре. Деяким хворим стало краще, але у інших все ще є симптоми коронавірусу. У Ланга все ще є скарги, в той час як іншим, здається, стає краще. Можливо, нам доведеться грати цим же складом, але і цей склад дуже талановитий і готовий до напруженого тижня.

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Динамо»:

- 1:0 - це був би хороший результат для нас в домашньому матчі. Завдання було не пропустити, але, на жаль, ми пропустили м'яч якраз в той момент, коли грали в хороший футбол. Якби ми були більш прагматичні в обороні, могли забити і другий м'яч на контратаці. У «Брюгге» зараз краще ігровий ритм, тому вони вигравали єдиноборства. Але загалом гра була рівна. Я впевнений, що в матчі-відповіді «Динамо» додасть. Мені незрозуміло, чому в першому матчі була така боязнь, така скутість в русі.

Орієнтовні склади:

«Брюгге»: Хорват, Мата, Коссуну, Рікка, Мехеле, Вормер, Соболь, де Кейпер, Дірар, Окереке, Дост

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Буяльський, Бєсєдін.

25 лютого, четвер

«Брюгге» – «Динамо» (Перший матч -1:1)
Брюгге. Стадіон «Ян Брейдел» 22.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2» і MEGOGO
БРЮГГЕ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Срджан Йованович (Сербія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.12
  • 3.56
  • 3.78
Сделать ставку
 
  • 2.09
  • 3.50
  • 3.75
Сделать ставку
 
  • 2.10
  • 3.45
  • 3.70
Сделать ставку

 

Опитування

Голосів 180
Спрогнозуйте результат матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між командами Брюгге і Динамо, який пройде 25 лютого в Бельгії.

Велика перемога Брюгге

11 голосів 6.11 %

Мінімальна перемога Брюгге

44 голоса 24.44 %

Нічия

51 голос 28.33 %

Мінімальна перемога Динамо

70 голосів 38.89 %

Велика перемога Динамо

4 голоса 2.22 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 123
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pixelman
Очень важно забить первыми и желательно как можно раньше, ибо если Динамо пропускает первым, начинает хромать психология и как следствие - результат. Но шансы есть, и они по прежнему равные. Нужно всего лишь немножко удачи и везения)
Alexandr Rozovyk
С учётом того, что у Брюге еще -2 с основы, то шансы у Динамо довольно таки не плохие. Может плюсом будет нормальная погода и поле, так как ДК последний раз играли в комфортных условиях еще на сборах. В принципе, Мирча умеет настраивать команду в решающих матчах, главное что бы бокопор Сидорчук красную не схлопотал)
Philip J. Fry
Оптимістичний прогноз, сподіваюсь так і буде.
Alex86 1
1:2 или О:2 давайте
polesse2000
Зачем опять ставить Бушана? Он же систематически допускает одни и те же ошибки. Он по другому просто играть не может. Та дайте ему команду на выходе все мячи выносить только не перед собой мля. Беседин тоже самое, постоянно в обороне упускает своего игрока Ну есть же Ванат, дайте парню шанс.
Pavlo Kolejchuk
Як тут все запущено, одні сируни зібралися проти Динамо
Перемогу Динамо Київ
Alex86 1
Только б не было О:О или тягомотины
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
khatskevich_bog
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Ерофеенко
Ору ленеду чмырят, как всегда
UKRAINE FAN
Брюгге ослаблен так что динамо должно побеждать. Хотя мы помним как Шахтер и Динамо сыграли когда подхватили вирус!
Alexey Antonenko
Игра будет равная и от этого только более интересная. Ждём.
Pavlo Kolejchuk
о Адміни почистили коменти
Zardunchenk@
«Брюгге» – «Динамо» 0:6
alex13
Прогноз Sport.ua — 1:2
Это реально прогноз или желание сайта?!
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar8888
Буду вболівати за Динамо, але не вірю в перемогу!
Нічія можливо,а потрібно не менше 2-2 , тут теж є питання,хто буде забивати ці два м'ячі!..
Потрібно вірити, що містер щось придумає у нападі,а так буде сумно!..
Успіхів і везіння,а везіння їм пригодиться!..
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил