Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 15 лютого 2021, 13:31
1402
0

Юрай САНІТРА: «Усім не вистачає впевненості в стрільбі»

Наставник збірної України – про виступ підопічних в жіночому персьюті

| Оновлено 15 лютого 2021, 13:31
1402
0
Юрай САНІТРА: «Усім не вистачає впевненості в стрільбі»
Український біатлон. Юрай Санітра

Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в жіночій гонці переслідування на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Підгрушна Олена дуже добре стріляла. У цих умовах стрельнути «0»... Якби це повторила післязавтра - це було б дуже добре. Потрібно відзначити, що і фантастичне фінішне коло знову. Обійти Херрманн і Ройселанд - це вже почерк майстра. Олена знову показала, що останнє коло в цей час, думаю, що в жіночому біатлоні мало хто може у неї виграти.
 
Щодо Даші Блашко і Юлі Джими зазначу, що якось не впоралися вони зі стрільбою лежачи. Бігли непогано, судячи з того, що я бачив на трасі, як вони рухалися.
 
Валентина Семеренко сьогодні вийшла на старт з тим, щоб відпрацювати добре на стрільбищі, але не вийшло. На першій стрільбі постріли кучно, але промахи всі вправо. З огляду на її стан ми вирішили зняти з траси.
 
Взагалі скажу, що знову радіємо, тому що і чоловіки, і жінки дуже гідно пробігли. Мене радує те, що фізично ми після трьох стартів показали, що готові дуже добре. Трішки не вистачає впевненості в стрільбі всім, як було б треба. Але я думаю, що далі можемо оптимістично дивитися на старти тут, на чемпіонаті світу», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.