Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 12 лютого 2021, 03:03
7772
1

СВІТОЛІНА: «Путінцева і в дитинстві кричала, весь час була на емоціях»

Українська тенісистка - про майбутню суперницю

| Оновлено 12 лютого 2021, 03:03
7772
1
СВІТОЛІНА: «Путінцева і в дитинстві кричала, весь час була на емоціях»
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала майбутню зустріч проти Юлії Путінцевої з Казахстану в рамках третього кола Australian Open.

«Я знаю її з ранніх років. Думаю, вперше ми зіграли, коли нам було років 10-12. Попереду ще одна велика битва. Завжди нелегко грати проти того, кого знаєш стільки років. Коли ми зустрічалися минулого разу, рахунок був 7:6 в третьому сеті (2019-й рік, виграла українка - прим.). Це було у Чженчжоу. У нас було кілька епічних матчів. Пам'ятаю, ми якось грали на Ролан Гаррос, я поступалася 2:5 у другому сеті, а потім зробила камбек і перемогла (друге коло РГ-2015 року, рахунок 1:6, 7:5, 9:7 - прим.).

У порівнянні з дитинством Юлія зовсім не змінилася. Вона, як і раніше, великий боєць. Вона кричала, весь час була на емоціях, як і зараз. Вона дає їм вихід. Ми всі дорослішаємо, але все одно не змінюємося, коли граємо і налаштовані на боротьбу. Бійцівський дух - це те, що у нас є з ранніх років. Його потрібно утримати і покращувати свій рівень гри. З нетерпінням чекаю нашого матчу», - сказала Еліна.

Відзначимо, що Світоліна виграла п'ять останніх зустрічей проти Путінцевої.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Каплун
Стремно как-то. Как бы по закону пакости не проиграла Элина. А закон такой, чем больше победная серя, тем больше шансов, что она прервется. Особенно, если о ней напоминают перед игрой.