Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2021, 09:00
11691
145

Чергова перемога наприкінці матчу. Київське Динамо дотиснуло Шкендію

Столичному клубу залишилося зіграти лише один контрольний поєдинок у другій частині зборів

| Оновлено 07 лютого 2021, 09:00
11691
145
Чергова перемога наприкінці матчу. Київське Динамо дотиснуло Шкендію
ФК Динамо Київ

Добігає до кінця підготовка команд-учасниць Української Прем'єр-ліги до відновлення офіційних поєдинків, яке відбудеться вже зовсім скоро – через тиждень. Лідер національної першості, на момент настання зимової паузи, продовжує методично набирати кондиції, а черговою сходинкою на шляху до завершення другої частини турецьких зборів для київського «Динамо» повинен був стати матч проти «Шкендії» з Північної Македонії. Суперник, так само, як і колектив Мірчі Луческу, очолює турнірну таблицю своєї національної першості, проте це був останній його матч у рамках підготовки до відновлення сезону.

Румунський фахівець у звітній зустрічі з перших хвилин представив нам склад, який має всі шанси згодом стати основним у другій частині сезону. Однак гравці помітно себе жаліли від початку матчу, без особливого бажання користуючись грубими помилками оборони опонентів. «Шкендія», незважаючи на фінальний поєдинок у своїй програмі, виглядала явно неготовою протистояти київському колективу, однак із забитими голами в цей вечір було якось дуже складно.

Із моментів першого тайму у виконанні «Динамо» можна було згадати лише спарений момент Бесєдіна – Родрігеса, які завершили простріл із правого флангу послідовними ударами в корпус захисника, який стояв на шляху до воріт. І відразу в контратаці вистрілили суперники, перевіривши реакцію Нещерета за допомогою дальнього удару Ібраїмі під поперечину. Голкіпер «Динамо» впорався з м'ячем в ефектному стрибку.

Незважаючи на те, що з перших хвилин другого тайму український колектив поміняв лише голкіпера, «Динамо» більш яскраво почало грати у чужих воріт. Оборона «Шкендії» продовжувала допускати помилки в простих ситуаціях. Зокрема, голкіпер Захов на 49-й хвилині просто передав м'яч Бесєдіну всередині власного штрафного, але форвард не зумів покарати опонента за помилку ударом під перекладину – воротар парирував на кутовий. За мить до цього, Родрігес ударом з середньої дистанції змусив м'яч розминутися з лівою стійкою.

Особливого настрою визначати переможця в цій дуелі не було помітно ні з однією з сторін. «Динамо» спокійно контролювало темп поєдинку, але, після низки замін у кінці основного часу, вирішило-таки сходити на певний фінальний штурм. Вийшло дуже навіть успішно. Лєднєв помітно загострив гру в атаці своїм виходом на заміну, а на 85-й хвилині м'яке закидання Андрієвського з лівого флангу припало саме йому на ногу в центрі штрафного. Можна сказати, що на цьому гра була завершена з точки зору результату.

Підопічні Луческу мали додатковий момент безпосередньо перед фінальним свистком, але Супряга дивом не зумів проштовхнути м'яч у сітку на завершенні передачі у воротарський із лівого флангу штрафного від Де Пени. У поєдинку з низьким темпом і суперником, який погано оборонявся, від атакуючої лінії киян можна було очікувати і більшого.

«Динамо» завершить зимовий тренувальний збір контрольною грою проти білоруського БАТЕ, яка запланована на 8 лютого, о 10:00 за київським часом.

Товариський матч. 

«Динамо Київ» – «Шкендія» - 1:0

Лєднєв, 85

 Зейнуллай, 44

«Динамо Київ»: Нещерет (Бойко, 46) – Миколенко (Сідклей, 77), Попов, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 61) – Сидорчук, Шапаренко (Андрієвський, 61), Буяльський (Дуелунд, 77), Циганков (Лєднєв, 77), Родрігес (Де Пена, 61) – Бєсєдін (Супряга, 61).

«Шкендія»: Захов – Павіч, Бейтуллай, Незірі, Мураті – Діта, Алімі – Дорієв, Зейнуллай, Элезі – Ібраімі.

Стадіон: «Mardan Sports Complex» (Анталія, Туреччина).

ДИНАМО КИЇВ-ШКЕНДІЯ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 145
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
Приятно смотреть как кроты текут от победы на тренировке Динамо Киев
Tеllur
Угадать с заменой - это тоже надо уметь.
Леднев реально исполнил.
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleksandr Terrr
Хоть и победа но по игре конечно печально все...Вообще не видно за счет чего это Динамо может достойно высутпать в ЧУ и УПЛ..С форвардами тоже беда, единственный вариант это Вербич.Беседин если даже,практически,по пустым воротам не может попасть, что же говорить об остальном( Не знаю чем они на сборах занимаются, но то что они не могут точно дать пас в ноги и прицельно пробить по воротам - факт. Во втором тайме неплохо вошли в игру Леднев, Де Пена и Дуелунд.
fon513
Сценарий тот же...Супряга ни о чем...Беседин чуть поинтерестней сегодня...но мне импонирует Леднев...более разнообразен и креативен...Может Луч последнюю игру попробует без столбов играть?
Mykola_nik
Леднева в основу...
DK1961
Как матч Динамо, так у г...на7777 и прочих даунецких недержание. И не лечатся
andre_lui
Очень хорошо, что Леднев забил. Победа в концовке матча. Прагматичный футбол от Динамо Луческу! Нарабатываем характер - это хорошо!
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Miroslav1981
Играют неплохо вперед, стараются в касание в два.. что-то проходит..но когда контра, хоть выключай свет...нужен правый латераль на голову выше поляка... хороший опорник и техничный нап..
Al Zolo
а де другий Зспорт? так интересновас двоих читать
Miroslav1981
Дебилов на сайте не убывает впрочем, как всегда...
Al Zolo
сборы вызвали двойственное отношение-толи хитрый румын что-то задумал толи киевлян ждет грандиозный провал во 2 половине сезона
Руслан Полищук
Нападающие в Динамо нули, надо срочно купить нападающего,
желательно двух.
Al Zolo
эту команду дожали все кто с ней встречался
oenergo.com
Балканские команды всегда ершисты, пешком их не обыграть даже в товарняке. Уверен, Луческу получил полную информацию о потенциале игроков.
Кстати, стадион у Шкендия на 15 тыс. Многие клубы УПЛ имеют подобные?
Богдан Саженко
Там і тиску не було .Одні мучення від Динамо гри
DKTheBest2
Лугандони, а як би повівся з вами товариш Сталін? Ви зрадили свою краіну, закликали загарбника та стали на його бік.