Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 лютого 2021, 15:47
2472
3

Динамо Київ – Шкендія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 06 лютого 2021, 15:47
2472
3
Динамо Київ – Шкендія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Динамо» Київ – «Шкендія»:

«Динамо» напередодні зіграло внічию 2:2 з болгарським ЦСКА. Тепер «Динамо» грає з північномакедонською «Шкендією». Суперник киян – команда хорошого рівня. Проти «біло-синіх» ця балканська команда зіграє, витиснувши максимум своїх можливостей, щоб показати себе. Буде виставка, гравці «Шкендії» будуть в цьому спарингу «продаватися». Природно, футболісти «Шкендії» хочуть перейти в «Динамо».

«Шкендія» – триразовий чемпіон Македонії. Двічі вони були другими і один раз третіми. Два Кубка завоювали і один Суперкубок. У минулому сезоні «Шкендія» стала третьою, а в цьому сезоні лідирує в чемпіонаті, випереджаючи другий «Шкупі» на 6 очок.

Так, рівень чемпіонату Північної Македонії нижче, ніж рівень чемпіонату України. Це пов'язано з фінансами. Самі клуби ініціюють будь-якого талановитого хлопця продати. Це поповнення бюджету, а клубам треба за рахунок чогось виживати.

У цьому конкретному спарингу, думаю, «Динамо» виграє. Мені здається, ніяких проблем у підопічних Мірчі Луческу не буде. Так, «Шкендія» грати вміє, вони лідери внутрішнього чемпіонату. Вся постюгославська школа – швидка, технічна, навчена. Вони добре працюють з м'ячем. Македонці дуже характерні. Я працював з хлопцями з цієї країни. Під моїм керівництвом грав Ігор Мітреськи та інші хлопці. Вони дисципліновані тактично, не прибирають ноги. Битимуться від свистка до свистка. Грати вони вміють, тому захочуть себе проявити.

Спаринг буде хорошим. Динамівці вміють добре пресингувати, та їм це потрібно буде зробити. Але, повторюся, мені здається, київська команда виграє в цьому контрольному матчі», – вважає Грозний.

Матч «Динамо» Київ – «Шкендія» відбудеться 6 лютого. Початок зустрічі – о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 1
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 151
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
098
Привіт, друзі. я і моя колишня розлучилися 1 рік і 2 місяці тому, і я була на шостому місяці вагітності. Ми обоє любимо один одного, і це було для мене шоком, і це справді розбило мені серце. Я спробував зателефонувати йому, і обидві лінії були роз'єднані. Я намагався зв’язатися з ним у соцмережах, але він видалив мене від них. Я намагався зв'язатися з його батьками, і вони сказали мені, що їх син сказав, що він мене не любить і не хоче бачити мене, і вони не знають, що не так. Я плакала і плакала щодня, бо дуже його любила. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, я не могла повернути свою любов. Знову я розгубився. Я не знаю, що мені робити, і я також втратив роботу, і у мене немає грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був нещасний у житті, тому я плакав до своєї сестри, сказав їй свою проблему і сказав, що вона знає про потужний приворот доктора алаби, який допомагає їй, коли вона не може завагітніти. Я зв’язався з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені, і сказав, що жінка наклала заклинання на мого чоловіка і сказала, що допоможе мені розірвати заклинання, щоб мій чоловік повернувся до мене назавжди, і воля буде моєю. Для мене було великим сюрпризом, що все, що він сказав, сталося. Мій чоловік негайно повернувся до мене і сказав, щоб я його пробачила. Щиро дякую цьому потужному та справжньому заклинателю. Я молюсь, щоб він прожив довго і зробив більше своєї чудової роботи. Якщо у вас є проблема, яка турбує вас у житті, вам слід зв’язатися з цим потужним гравцем заклинань! Він може вам допомогти. Він вас не підведе, ви можете зв’язатися з ним за адресою gmail: dralaba3000@gmail.com або whatsapp: +2349071995123
Surkis-fuflo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил