Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 сiчня 2021, 19:37
1753
0

Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч 21-го туру Прем'єр-ліги Англії

| Оновлено 30 сiчня 2021, 19:37
1753
0
Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 21-го туру Прем'єр-ліги Англії «Арсенал» - «Манчестер Юнайтед»:

«Після перемоги в Кубку Англії над «Ліверпулем» (3:2) «МЮ» несподівано вдома поступився «Шеффілд Юнайтед» (1:2). Чому манкуніанці програли аутсайдеру? Мені здається, справа в тому, що вони фактично місяць грають через два на третій. Манкуніанці вихолощені психологічно. Іноді потрібна пауза. Іноді здається, що за рахунок класу можна виграти матч. Але в Англії таке неможливо.

«МЮ» - єдина команда, яка має два рівноцінні склади. Сульшер ще молодий тренер і він, напевно, не проаналізував ситуацію. Йому треба було дати грати більш свіжим футболістам. Все одно у «МЮ» великий перебір класних гравців. А ця поразка від «Шеффілда» дозволила «Ман Сіті» вийти на перше місце в АПЛ. Те, що манкуніанці засмучені - це нічого не сказати. Вони злі на себе і на всіх. Втрачати очки в матчі з «канонірами» вони не збираються, тому що борються за чемпіонство.

Я проаналізував: у «МЮ» накопичилася пристойна втома, оскільки цілий місяць вони грають кожен третій день. Але у них багато хороших гравців, вони дозволяють собі навіть Джессі Лінгарда віддати «Вест Хему».

Але «МЮ» грати з іншим «Арсеналом». Лондонці орендували у «Реала» норвежця Мартіна Едегора. Раніше «каноніри» посилилися ганцем Томасом Партеєм. Також їх посилили інші футболісти. «Арсенал» цілий місяць проводить ігри абсолютно по-іншому. Вони тільки поступилися в Кубку «Саутгемптону», а так вони або перемагають, або грають внічию. Щоб продовжити боротьбу за потрапляння в Лігу чемпіонів, «Арсеналу» не можна програвати. Але «МЮ» виглядає фаворитом, бо «Шеффілду» програв. Якби манкуніанці перемогли «Шеффілд», то вони б вальяжно виглядали. З «Арсеналом» «МЮ» буде рвати і метати, битися! Будуть пір'я летіти!

Я не заздрю зараз команді Артети. Буде характерна боротьба. А «МЮ» - це характерна команда. Ще при Фергюсоні так було, що в команді є гравці, які можуть діяти жорстко, коли треба. І зараз в команді є такі виконавці. Але і такого лідера, як Бруну Фернандеш, зараз дуже важко зупинити. У нього все ідеально в грі. Артеті доведеться багато подумати, як проти португальця діяти, якщо таке взагалі можливо. А там, крім Фернандеша, від будь-якого гравця можна чекати прудкості! Ті ж Кавані, Решфорд, Грінвуд. Гравців вистачає у «МЮ». Навіть не знаєш, хто вийде в старті. Я в цьому матчі віддаю перевагу «Манчестер Юнайтед», - сказав Грозний.

Матч «Арсенал» - «Манчестер Юнайтед» відбудеться 30-го січня. Початок зустрічі о 19:30.
 

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.