Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 сiчня 2021, 18:30
23751
0

Прогноз на матч Арсенал - Манчестер Юнайтед

Гра відбудеться 30 січня

| Оновлено 29 сiчня 2021, 18:30
23751
0
Прогноз на матч Арсенал - Манчестер Юнайтед

Центральним матчем 21 туру Англійської Прем’єр ліги стане протистояння лондонського «Арсеналу» та «Манчестер Юнайтед». Попри не дуже вдалі результати лондонців на старті поточного сезону, підопічні Мікеля Артети не програють вже 6 матчів поспіль у внутрішньому чемпіонаті. Статистику зіпсував програний матч «Саутгемптону» в 1/16 Кубку Англії. Натомість у «червоних дияволів» справи йдуть трохи краще, за виключенням останньої зустрічі проти «Шеффілда», де манкуніанці сенсаційно поступились останній команді чемпіонату на «Олд Траффорд». До цього остання поразка в чемпіонаті була саме від «Арсеналу» ще в 7 турі, тому вже у цю суботу підопічні Сульшера матимуть нагоду звести рахунки з канонірами та реабілітуватись за поразку в останньому матчі. За оцінками аналітиків Parimatch, у МЮ 39% на перемогу, у канонірів - 33% (в 28% оцінюється нічия).

Після 20 турів, манкуніанці є одними з лідерів турнірної таблиці АПЛ, що зумовлено фантастичною ігровою формою лідерів команди Маркуса Решфорда та, безумовно, грою одного з кращих придбань МЮ за останні кілька років – Бруну Фернандеша. На двох у цих гравців 30 набраних балів по системі гол+пас у поточному сезоні. Додати до цього впевнену гру в обороні Гаррі Магваєра, як завжди надійного на лінії воріт Давида Де Хеа та непогану форму Поля Погба, який в останніх матчах демонструє ту гру, задля якої він повернувся у Манчестер з Турину, і в результаті отримаємо дуже міцну команду. Така спробує нав’язати боротьбу «Ліверпулю», «Лестеру» та сусідам з блакитної частини свого міста у чемпіонський гонці, яку зараз очолює «Манчестер Сіті».

На боці «Арсенала», який йде 9-м, статистика, адже в очних протистояннях з МЮ каноніри здобули п’ять перемог в останніх шести поєдинках та одного разу зіграли внічию. Востаннє лондонська команда поступалась на власному полі манкуніанцям рівно два роки тому. Допомогти продовжити безпрограшну серію команді Артети може пара нападників Ляказетт та Обамеянг, які на двох мають 15 балів по системі гол+пас. Команда небагато забиває, але і пропускає доволі мало – 20 м’ячів у 20 турах, що є показником надійності ланки оборони «Арсеналу» та стража воріт в особі Бернда Лено.

Враховуючи гру команд та їхню поточну форму, можна зробити припущення, що глядачі не стануть свідками великої кількості гольових моментів, адже тренери зіграють у більш прагматичний футбол, що може вплинути на видовищність. Прикладом є недавня гра «Ліверпуля» та МЮ в чемпіонаті. Скоріше за все доля поєдинку буде вирішена у другій його половині, тому прогноз на перемогу підопічних Сульшера у другому таймі може бути непоганим варіантом.

Таким чином 21 тур Англійської Прем’єр ліги дарує нам чудове протистояння принципових суперників. Це буде 235 гра команд між собою, вона приверне увагу мільйонів уболівальників по всьому світу, а Parimatch додасть емоцій та цікавості від перегляду матчу!

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.