Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 сiчня 2021, 19:28
3152
12

Ігор СУРКІС: «Мрію приїхати на Донбас Арену і обіграти там Шахтар»

Президент «Динамо» хоче, щоб в Україні був мир

| Оновлено 27 сiчня 2021, 19:28
3152
12
Ігор СУРКІС: «Мрію приїхати на Донбас Арену і обіграти там Шахтар»
ФК Шахтар Донецьк

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів про свою мрію.

«У мене є мрія виграти європейський кубок. У мене є мрія, щоб в нашій країні був мир. Щоб я міг приїхати на одну з найкращих арен, які є в Україні, на «Донбас Арену». І обіграти там «Шахтар». При 53-тисячному стадіоні саме приїхати і обіграти їх. У мене є мрія, щоб «Шахтар» поїхав у свій регіон. Але мене звинувачують, наприклад, що «Шахтар» сьогодні грає в Києві і я нібито дав можливість використовувати їм центральний стадіон. Я нічого нікому не давав.

Як президент клубу я був, звісно, проти. Тому що важко експлуатувати поле. Але люди опинилися не вдома. Тим більше стадіон належить державі. Тим більше гроші, які йтимуть на цей стадіон, - вони будуть цей стадіон якомога довше підтримувати. Ну грають. Але у мене є мрія, щоб вони поїхали у свій регіон, а ми грали в Києві і були єдиною командою, яка грає в Києві.

В Італії бійня йде між двома клубами - «Міланом» та «Інтером». Вона відбувається в Мілані. Вони грають на одному стадіоні. Припустимо, «Шахтар» завтра поїде до Харкова знову грати. Ми ж не знаємо, як буде, коли пройде коронавірус. Може, вони і поїдуть туди, де буде зручніше їхнім уболівальникам, які, без сумніву, у них є. Але сьогодні літати одній і другій команді, щоб зіграти на порожньому стадіоні, - це ж смішно. Емоцій немає. Це і витрати менші, і «Шахтарю», і нам.

В таких речах, в дурних і нерозумних, не треба нас звинувачувати. Я розумію, якби я пустив «Шахтар» грати на нашому динамівському стадіоні, і грали б там і ми, і вони, - мене можна було б в цьому звинуватити. Але звинуватити, що вони грають на державному стадіоні, підписали договір ... Це смішно, просто смішно», - сказав Суркіс. 

Читайте також: Ігор СУРКІС - про Йожефа Сабо: «Страшно не люблю зрадників»

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vizuals
А де це дівся цей Макс, боя я йому відповів, я вийшло, що це не відповідь, а окремий пост
ProtivSystemy
Если бы он этого действительно хотел, то не кентовался бы с медведчуком и не пытался уничтожить в Динамо все украинское в угоду его кремлевским кураторам.
Алексей Голяченко
Статья чтоб позлить кротов. Вон как злятся ниже рядовые
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vizuals
Ну хай скаже свому другану Ведмедчуку, щоб його кумок забрав своїх отпускніков, тоді зіграє і з Шахтой і з Барсой
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mayakovskiy1
Метчаю приехать на Арену.... Сказало тело из ОПЗЖ которое подсасывает русским
kvlad200760
І знову маніпуляції з боку Сурка-молодшого. Хотів би бути єдиним клубом в Київі.А інших клубів столиці не треба?І для чого згадувати ро Інтер і Мілан? Так,ці клуби з одного місця,так вони грають на одному стадіоні.Че комусь з цих клубів заважає? Ні.А по логіці Сурка наявність в Київі Динамо і Шахтаря(дуже сподівають що за 2-3 роки він повернеться на Донбас-Арену,Хоча гадаю що приблизно рік знадобиться на повернення стадіону до нормального,довоєнного стану) це трагедія.При цьому у самого є клубний стадіон,в який він просто не хоче вкладати власні кошти.Можна ж було б і реконструкцію провести і зробити з одного боку додаткову трибуну аби довести місткість стадіону до 23-25 тисяч.І на СВОЄМУ рідному Динамо грати чемпіонат,грати еврокубки з командами на які і так приходить подивитись не більше 20 тис(і це в кращому випадку) вболівальників.І тепер він рядиться в "білі одежі" вистуаючи рятівником "Олімпійського",віддаючи в оренду власний стадіон кому завгодно,аби тільки орендували.
turist86
Угу, не так давно боявся їхати навіть у Маріуполь. Що вже казати про Донецьк?