Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 сiчня 2021, 15:40
9214
2

Рейтинг WTA. Нові рекорди Костюк і Соболенко

Марта після турніру в Абу-Дабі міцно закріпилася в першій сотні

| Оновлено 18 сiчня 2021, 15:40
9214
2
Рейтинг WTA. Нові рекорди Костюк і Соболенко
Jimmie48 Photography. Марта Костюк

Жіноча тенісна асоціація (WTA) опублікувала оновлений рейтинг за результатами першого турніру сезону, який пройшов в Абу-Дабі.
 
Переможниця змагань Аріна Соболенко піднялась у світовій класифікації відразу на три позиції, встановивши особистий рекорд. І це єдина зміна в першій десятці.
 
Топ-10 рейтингу WTA


 
Краще за всіх серед українок в Абу-Дабі виступила Марта Костюк, яка зупинилася в півфіналі. Це дозволило 18-річній тенісистці оновити своє найкраще досягнення, увійшовши до топ-80 тенісисток світу. Також непогано зіграли Еліна Світоліна (чвертьфінал) з Катериною Бондаренко (подолала кваліфікацію і перше коло основи). Перша зберегла високе п'яте місце, друга - піднялася на 46 позицій. У інших українок зміни якщо і є, то мінімальні.
 
Українки в рейтингу WTA


 
Цього сезону знову починаємо стежити за ситуацією в Чемпіонській гонці, але поки дуже обережно. Наприклад, якби Підсумковий турнір проводили прямо зараз, то в ньому б взяли участь дві українки.
 
Чемпіонська гонка

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
Марта Молодець, ще з Даяною все було добре...
sv_2000
Очень жаль, что Марта попала в такую халепу с АО. Надеялся, что там она продолжит свой взлет в рейтинге, но теперь будет очень трудно. Было бы неплохо, чтобы Марте досталась соперница в первом круге тоже из карантинного заключения, чтобы были хоть в первом круге равные условия.
Но, если вылетит на АО в первом круге, то и бог с ним, расереть и забыть. Будет время подготовиться хорошенько к американским хардовым турнирам.