Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4182
2

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 19-го туру Прем'єр-ліги

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го туру Прем'єр-ліги Англії «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»:

«Цей матч – прикраса чемпіонату Англії. «МЮ» після перемоги над «Бернлі» (1:0) з 36 очками вийшов на перше місце. «Ліверпуль» з 33 балами йде другим. 

«МЮ» набрав дуже пристойний хід. За останній час в АПЛ манкуніанці тільки в листопаді програли «Арсеналу». Потім вони зазвичай перемагали або грали внічию. Вони катком проходять по суперниках і це не дивно. У команди Сульшера напружений календар. Часто грають через два на третій. Тренерський штаб «Ліверпуля» ж на матч Кубка Англії з «Астон Віллою» дав ряду провідних гравців відпочити. Алісон, Робертсон не грали, Фірміно вийшов на заміну, а Хендерсон і Алькантара зіграли по тайму. Клопп дуже серйозно готується до матчу з «МЮ». 

«Ліверпуль» в попередніх трьох іграх АПЛ набрав лише два очки, тому команду змістили з першого місця. На те є об'єктивні причини! У «мерсисайдців» багато травмованих. Особливо травма лідера захисту і взагалі команди Ван Дейка впливає на результати «Ліверпуля».

Проблеми в обороні є, тому що травмовані Гомес і Матіп. Травмувався і класний нападаючий Жота. Кейта час від часу не грає. Це велика група гравців. Так, звичайно Фірміно-Салах-Мане створюють в атаці багато загроз біля воріт суперника. Але ця трійця краще грає, коли надійно грають в обороні захисники. Тому «Ліверпуль» не добирає очк.

А у «МЮ» таких проблем немає. У них стабільний склад і велика конкуренція. Виділю в команді воротаря Де Хеа, лідера оборони Магуайра, якого зараз складно обіграти один в один, а також Погба, Бруно Фернандеша, які ведуть диспетчерську гру. А опорник Мактоміней відбирає м'ячі, як ланцюговий пес. А ще є форварди Решфорд і Кавані. Також у Сульшера є інші відмінні футболісти! У «МЮ» склад настільки сильний, що вони можуть продовжувати утримувати за собою перше місце в АПЛ. Але з цим не згоден «Ліверпуль» та інші команди.

Також зазначу, що «Ліверпуль» дуже здорово грає вдома. У восьми домашніх матчах вони сім разів перемогли і тільки раз зіграли внічию. Багато забивають вдома підопічні Клоппа – 21 гол в восьми матчах! І мало пропускають – всього лише 8 м'ячів. Але! «МЮ» в гостях сім разів виграв, один зіграв внічию і один раз поступився. Різниця забитих-пропущених у них – 22:11. 

Думаю, що в матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» буде нічия, хоча «мерсисайдці» будуть володіти м'ячем, гратимуть гостріше. Але не менше моментів створить і «МЮ». Тому схиляюся більше до нічиєї. 

Хоча Клопп досвідченіший за Сульшера. Клопп сьогодні є найкращим тренером світу. Німецька тренерська школа сьогодні провідна в світі. Клопп, як прагматичний тренер, розуміє, що з «МЮ» – це один з найважливіших матчів для того, щоб стати чемпіоном. Клопп зробить все, щоб виграти, але цього хоче і «МЮ». На нас чекає шикарний матч.

Звертаюся до читачів: не пропустіть цей поєдинок! Відкладіть усі справи і побутові питання! Подивіться цей матч в сімейному колі або з друзями. Ви отримаєте справжнє задоволення! Це просто фантастика - такі матчі. Мій кум, уболівальник «Ліверпуля», такі матчі «мерсисайдців» не пропускає. Він взагалі матчі «Ліверпуля» практично не пропускає, але такі точно. Ми очікуємо хорошої гри, яку всім раджу не пропускати і подивитися», – сказав Грозний.

Матч «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» відбудеться 17 січня. Початок зустрічі о 18:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Manticora
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tеllur
Не пропустим...