Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3760
5

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гряне битва двох кращих на сьогодні команд АПЛ

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У неділю, 17 січня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 19 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Ліверпуль»

Команда Юргена Клоппа у своїх останніх матчах стала якось пробуксовувати. У трьох останніх поєдинках в чемпіонаті Англії вона домоглася двох нічиїх («Вест Бромвіч» - 1:1 вдома, «Ньюкасл» - 0:0 на виїзді), а також програла «Саутгемптону» (0:1 на виїзді). Поразка від «святих» сталася у прем'єрній грі 2021 роки (4 січня), чим «Ліверпуль» ніби підвів риску під не самим вдалим груднем.

Відкрили його «червоні» домашньою перемогою над «Вулверґемптоном» (4:0), а потім поділили очки на виїзді з «Фулґемом» (1:1), але тут же реабілітувалися перемогами над «Тоттенґемом» (2:1 вдома) та «Крістал Пелас» (7:0 на виїзді). Ну а далі пішла серія, про яку вже згадувалося.

Як наслідок, недивно, що «Манчестер Юнайтед» минулого мідвіку, обігравши «Бернлі» (1:0) у відкладеному матчі, обійшов мерсисайдців та вийшов на перше місце в таблиці. Зараз в активі у «Ліверпуля» 33 очка (9 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки), що на три пункти менше, ніж у «червоних дияволів». Втім, не зайвим буде зазначити, що команда Клоппа на рідному «Енфілді» лишається невразливою - 7 перемога, 1 нічия. Ось тільки єдина мирна угода відбулася у крайньому поєдинку («Вест Бромвіч» - 1:1).

«Манчестер Юнайтед»

Колектив Уле-Гуннар Сульшера завітає в гості до «червоних» в ранзі одноосібного лідера сезону. У 17 матчах при 11 перемогах, 3 нічиїх та 3 поразки вона набрала 36 очок. У відрив «червоні дияволи» змогли піти декілька днів тому, коли у відкладеному поєдинку 1 туру чемпіонату на виїзді обіграли «Бернлі» (1:0).

Після виграшу на поле у ​​«бордових» «Манчестер Юнайтед» за показниками у виїзних зустрічах вийшов в лідери чемпіонату Англії. У 8 матчах він набрав 22 очки (порівну з «Лестером», але провів на 1 гру менше), здобувши 7 перемог за 1 нічиєї. В останніх гостьових матчах манкуніанці били «Саутгемптон» (3:2), «Вест Ґем» (3:1) та «Шеффілд Юнайтед» (3:2), а також розійшлися миром з «Лестером» (2:2).

В цілому ж в усіх турнірах у 2021 році «Юнайтед» провів уже 4 зустрічі. Він обіграв у АПЛ «Астон Віллу» (2:1 вдома), програв у півфіналі Кубка англійської ліги землякам з «Сіті» (0:2), вийшов до 1/16-ї Кубка Англії, здолавши вдома «Вотфорд» (1:0), та домігся перемоги на «Бернлі», про що ми вже говорили.

Історія зустрічей

Суперники в рамках англійської Прем'єр-ліги провели між собою 56 матчів. У 15 зустрічах (10 - на своєму полі) перемогу здобули мерсисайдці, у 28-ми (12 - на виїзді) виграли «червоні дияволи». У 13 поєдинках клуби сильнішого не визначили.

У попередньому сезоні-2019/2020 матч команд у Манчестері завершився внічию 1:1, а у Ліверпулі виграли господарі - 2:0.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон, Фабіньо, Вільямс, Александр-Арнольд, Вейналдум, Тьяго Алькантара, Хендерсон, Мане, Салах, Фірміно.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Шоу, Магуайр, Бейлі, Ван-Біссака, Фред, Мактомінай, Решфорд, Бруно Фернандеш, Погба, Марсьяль.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.97 по лінії Parimatch.

17 січня, неділя

«Ліверпуль» - «Манчестер Юнайтед»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». Початок - о 18:30
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 1.97
  • 3.90
  • 3.65
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
_ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KSF
" За Манчестер Юнайтед!!! "(с)
ingvar8888
Ліверпуль!...
Віталій Ткачук
Важко щось спрогнозувати, але я віддам перевагу Ліверпулю. Не подобається мені нинішній МЮ по грі, хоч в них є гравці світового рівня.
Павел П
Ливер!