Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ентоні ДЖОШУА: «Якщо доведеться - залишу пояс WBO вакантним»

Пріоритет для британця - бій з Тайсоном Ф'юрі

Ентоні ДЖОШУА: «Якщо доведеться - залишу пояс WBO вакантним»
instagram.com/anthonyjoshua

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA і IBF Ентоні Джоуша розповів, що його пріоритетною метою на 2021 рік є бій з Тайсоном Ф'юрі:

«Якщо Ф'юрі налаштований серйозно, то я готовий це зробити в 2021 році. 100% готовий.

Навіть якщо мені доведеться відмовитися від бою з Усиком і титулу? Я не знаю. Мені б не хотілося відмовлятися від того, що я завоював в бою. І мені не хочеться відмовлятися від пояса, оскільки звання абсолютного чемпіона світу - моя кінцева мета. Але якщо доведеться - так тому і бути. Я відмовлюся від пояса. Відмовлюся на час. А потім повернуся і знову ним заволодію.

На цьому етапі кар'єри бій з Ф'юрі важливіший за звання абсолюту. А потім я повернуся за титулом. Якщо, звичайно ж, мене не зобов'яжуть проводити новий обов'язковий захист. Адже не секрет, що в угоді з Ф'юрі буде пункт про обов'язковий реванш. Тобто мені доведеться побити його двічі поспіль. Це серйозні бої. Але я все одно відразу ж повернуся за своїм титулом.

Які ще варіанти? Ну, можна запитати у вболівальників. Нехай вони вирішують, що мені робити: битися з Усиком чи відмовитися від титулу WBO заради бою з Ф'юрі.

Вони обидва - небезпечні опоненти. І це два прекрасних бої. Я не боюся ні одного, ні іншого. Поважаю, але не боюся. У будь-якому випадку це буде дуже важкий рік.

Не питайте мене про розподіл призових. Я не хочу про це думати. Ми домовилися поділити 50/50. Просто з тієї причини, що так простіше всього. Я не зацікавлений в тому, щоб втрачати час на довгі суперечки через гроші. Я просто хочу, щоб ми нарешті провели бій. Вірю, що ніщо нас не зупинить, навіть пандемія».

Раніше повідомлялося про те, що бій Джошуа - Ф'юрі, швидше за все, пройде не в Англії.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akella_147
Пусть оставляет, если не хочет защищать! Если усатый его заберет, а те два бизнесмена между собой решат кто круче, то боя за абсолюта не избежать " вывеска соответственная" и бабло там там будет, что надо....главное на своем стоять!
Василий Будник
И волки сыты, и козы целы
axylinam
Для Усика идеальный вариант,если Джошуа откажется от пояса,Усик везучий
Павел СН
усик цього и хоче -по иншому в нього шансив стати чемпионом немае