Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кроссфіт
|
215021
0

Харчування для підняття естрогену у жінок і загального тонусу організму

Підняття загального тонусу організму за допомогою правильного харчування

Харчування для підняття естрогену у жінок і загального тонусу організму
https://www.hashtap.com/

Якщо ви прийняли рішення бути справжньою жінкою, а не підробкою (що більш вигідно для бізнесу), то це повинно бути на все життя
Михайло Яцик

На людини надають безліч оточуючих факторів. Але представниці прекрасної статі - це своєрідні істоти. Наше стан - це гримуча суміш настрою, емоцій, думок, смаків, поглядів, які можуть змінюватись кожні п'ять хвилин: зараз плачу, тому що сумно, через п'ять хвилин: хочу нові туфлі.

Жінки за своєю натурою примхливі і часто нагадують дітей: іноді самі не знаємо, чого хочемо. Єдина причина цього - вплив гормонів на жіночий організм (іноді, це виправдання або відмазка).

Дана стаття пояснює, яким чином гормони впливають на соматичне і фізіологічний стан жінки; як досягти балансу гормонального фону, уникнувши надлишку / дефіциту естрогену; з'ясуємо які продукти харчування слід вживати для вироблення естрогену в потрібній кількості; розглянемо інші способи нормалізації жіночих гормонів.

1) Які продукти харчування піднімають естроген в жіночому організмі?

Естроген - це життєво важливий гормон жінок для розвитку і нормальної діяльності репродуктивної, ендокринної, серцево-судинної, кісткової, травної функцій.

Гарантами стабілізації жіночого гормону виступає приблизний "набір" таких продуктів харчування, насичених фитоестрогенами (природні рослинні речовини, подібні до жіночого гормону):

насіння льону і кунжуту;
горіхи (фісташкові, волоські);
бобові (сочевиця, арахіс);
сухофрукти (курага, фініки, чорнослив);
фрукти (яблука, вишні, персики, абрикоси);
цитрусові;
зелень (петрушка, шпинат)
капуста (кольорова, брюссельська, брокколі);
хліб з висівками;
молочні та кисломолочні продукти;
часник;
рослинне масло (кокосове, оливкова) ...

Так як рівень естрогену не завжди може бути стабільним, то є ймовірність підвищення "уразливості" жіночого організму до зовнішніх подразників. Його коливання залежать від наступних факторів:

неправильне харчування;
порушення обміну речовин;
наявність захворювань;
вікові зміни;
виснажливий спорт;
шкідливі звички;
стреси повсякденному житті ...

Відновити гормональний фон допоможе корекція способу життя і складу їжі, що вживається. Гормональне рівновагу свідчить про підвищеному настрої, відсутності внутрішньої напруги і тривожності, підвищеної працездатності і душевному спокої.

Забезпечивши свій гормональний статус здоров'ям, краса рости з роками не перестане.

2) Підняття загального тонусу організму за допомогою правильного харчування

Правильне харчування діє на наш організм як "бар'єр" в нормалізації всіх процесів. Воно є дивним природним способом запобігти будь-яку недугу, не вдаючись до вживання додаткових харчових добавок.

Правильний раціон за своєю дією нагадує "щітку", яка очищає кишечник, приводить в норму метаболізм, а відповідно і гормональний фон. У підсумку, ми маємо гарну шкіру і фігуру, міцні нігті, густе волосся і можливість зберегти на довгі роки молодість. Така жінка ніби "світиться зсередини", стає привабливою і сексуальною і на неї неможливо не звернути увагу. Хоча в наш час поєднання внутрішнього і зовнішнього здоров'я і краси - явище дуже рідкісне.

Спостереження відображає часте зловживання жінками курінням / алкоголем та іншими шкідливими звичками. Можливо, хтось не погодиться, але здорового спортивного чоловіка навряд чи зацікавить така "порода" з жовтими зубами, смердючими волоссям і ротом.

"Підробку часто плутають з оригіналом ... Якщо ви будете вести потворний і неправильний спосіб життя без присутності правильних тренувань і правильного харчування, і будете вести себе як мужик, то з роками генетичні заслуги ваших предків будуть згасати і жінка в вас буде" вмирати " , разом з нею фігура і жіночі форми ", - Михайло Яцик (дієтолог і фітнес-тренер)

3) Низький рівень естрогену на що впливає (від настрою до фізичних відмінностей в організмі)

Жіночий естроген, немов "кодова система", відповідає за наступні процеси в організмі:

регулярність менструального циклу;
статевий розвиток;
зростання молочних залоз;
відповідає за обмінні процеси в організмі;
підвищений настрій / депресія;
відповідає за стан волосся / нігтів / шкіри;
регулює серцево-судинну, сечовидільну, кісткову, репродуктивну, кісткову системи
"Занепад" жіночого гормону порушує не тільки душевну рівновагу і прекрасний настрій, але призводить до фізіологічних порушень:

зниження гемоглобіну;
зайва вага;
"Закупорка" судин;
проблеми ендокринної системи;
погіршення зору...
При дисфункції гормонального фону, зростає кількість чоловічих гормонів - тестостерону. У жіночому організмі він присутній в невеликих масштабах при нормі гормону естрогену. В надлишку він провокує випадання волосся на голові, посилений ріст волосяного покриву на підборідді і верхній губі, проблеми зі шкірою.

І дефіцит, і надлишок гормону впливає однаково погано на стан жінки. Тому самому собі призначити гормональні / антігормональние препарати, БАДи та інші "магічні засоби" небезпечно. Чи не шкодуючи часу на себе, потрібно вчасно відгукнуться на сигнали свого організму і дотримуватися рекомендацій дієтолога або іншого фахівця в цій сфері.

Налагодивши систему травлення, вам не доведеться витрачати сумашедших грошей на косметологів і пластичних хірургів, щоб приховати свої недоліки (їх може ще більше з'явиться).

4) Який потрібен життєвий баланс для нормальної роботи жіночої гормональної системи?

"Єдиний спосіб досягти гормонального балансу - це дозволити тілу правильно виконувати свою роботу, що можливо, тільки якщо ви пестіть і плекаєте його, допомагаєте йому кожним прийомом їжі і кожної здорової звичкою, кожен день, щоб оптимізувати ендокринні функції", - Аліса Вітті "Код жінки. Як гормони впливають на ваше життя ".

Сезонна хандра, швидка стомлюваність, високий ступінь дратівливості свідчать про зниження загального тонусу організму людини. Відчуваючи слабкість на психо-емоційному рівні, фізичний стан теж дає збій. Придушити втому і меланхолію допомагає підняття тонусу. Що це таке?

Тонус - це стійкий стан організму, яке супроводжується підвищеною активністю.

Існують деякі Лайфхак підвищення тонусу:

вчасно лягає спати і висипатися;
правильно харчуватися;
відмовитися від шкідливих звичок в їжі;
займатися спортом / активне проведення часу на природі в колі сім'ї;
частіше посміхатися;
підвищувати свої емоції, займаючись улюбленою справою / хобі;
балувати себе (шопінг / подорожі / з'їсти смачненьке і корисне / зміна іміджу / релакс-процедури і тд) ...
Дотримуючись перераховані вище Лайфхак, вони мобілізують ваш організм, ви будете завжди задоволені собою і своїм життям; в майбутньому будете надихати й надихатися на нові звершення.

5) Висновки

Естроген - це "контролер" всіх хімічних процесів жіночого організму. Порушення функцій гормонів підривають здоров'я жінки.

Якщо не боротися з цією проблемою, наслідком будуть різні захворювання (крихкість кісток, забудькуватість / атеросклероз, передчасне старіння, серцево-судинні хвороби та ін.), Разом з цим - погіршення якості життя.

Не шкодуйте на себе часу.

Наскільки порушено здоров'я всередині, так жінка виглядає ззовні.

Приділяючи час своїм психологічним і фізіологічного стану, людина зможе бути задоволеним самим собою і навколишній світ здається не таким похмурим. В кінцевому рахунку можна досягти рівня "породистої конячки", яка тягне за собою удачу в особистих відносинах / сім'ї, на роботі / бізнесі, і в принципі користується популярністю.

"Якщо жінка поводиться як справжня жінка і тренується по правильній індивідуальною програмою тренувань, а ще й харчується правильно, то її жіноча енергетика підвищується, груди стає більше, стегна ширше, талія тонша. У будь-якому випадку ви можете стає або краще або гірше. Вибір за вами ", - Михайло Яцик" Зробити фігуру жінки ідеальної і потім її не зіпсувати ".

Автор статті Михалик Марина

Оцініть матеріал
(372)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 4
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.