Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 08 грудня 2020, 04:17
1606
3

Екс-тренер Ястремської: «У нас із Даяною були різні погляди на гру»

Саша Баїн висловився про роботу з українською тенісисткою

| Оновлено 08 грудня 2020, 04:17
1606
3
Екс-тренер Ястремської: «У нас із Даяною були різні погляди на гру»
Фейсбук Даяни Ястремської

Екс-тренер Даяни Ястремської, Саша Баїн розповів про завершення співпраці з українкою.

«Я б не сказав, що рік видався поганим. В Аделаїді вона зіграла свій перший фінал на «Прем'єрах». На шляху до фіналу вона обіграла Кербер, Векіч, Соболенко і Бабош - для нас це був приголомшливий результат. Потім почався цей період паузи через коронавірус, коли ми не готувалися до турнірів разом. За шість місяців я її жодного разу не побачив. В таких обставинах, звичайно ж, будуть виникати труднощі. Є такі гравці, які хочуть перебувати поруч із тренером 25 тижнів на рік, наприклад, в чоловічому турі так часто буває. Я так не працюю, я хочу на 100% брати на себе відповідальність, коли справи йдуть добре або погано. Я поїхав з Даяною на US Open і на Прем'єр в Нью-Йорк, але якщо я не бачився з нею протягом 6 місяців, то тут немає моєї роботи. Мені просто важко брати на себе відповідальність в такому випадку. Але навіть в такій ситуації я теж багато чому навчився. У підсумку я б не сказав, що цей сезон був вже настільки поганим.

Я б сказав, що у нас були різні погляди на гру. Я хотів бачити від неї певні речі і думав, що, припустимо, пункти А-Б-В їй допоможуть цього досягти. Вона вважала, що, їй швидше допоможе Г-Д-Е. Я не хочу говорити, про які саме аспекти йдеться, я не стверджую, що я абсолютно правий. Просто це були різні погляди і за пріоритетами наші думки не сходилися. В такому випадку продовжувати співпрацю буде важко. У Даяни приголомшливий потенціал, я до сих пір високої думки про неї, як про гравця. Я вірю і бажаю їй, щоб в якийсь момент все спрацювало. Вона буде успішною, коли знатиме, що для неї важливо. Мені не хочеться вірити, що наші відносини з Даяною постраждали через мої твіти-привітання на адресу Наомі Осаки. Я б взагалі не хотів загострювати на цьому увагу, тому що мені не здається це гідним такого обговорення. Можливо, Даяну це трохи зачепило, тому що з усіх тенісисток я привітав саме Наомі. Але я так поступаю завжди. Я вітаю іншу команду, можливо, через це вони трохи занепокоїлись. Але це не було причиною розставання», - сказав Баїн.

Відзначимо, що в даний момент Баїн почав працювати з Кароліною Плішковою.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Даяні без тренера складно. У найкращі роки для Даяни 2018-2019, тренер Женом у паузі між геймами дуже допомагав українці. А зараз у ковідний період викликати тренера заборонено, що погано для Даяни, бо не має кому при програші в сеті порадити, чи підказати як треба змінити гру для здобуття перемоги. От Даяна і грає одноманітно, а її вже суперниці давно розкусили, як можна українку легко перемагати.
AleksMih
Редко в жизни бывает, что приходят два таких как Саша джокера подряд, но несколько лет на поиски слабенького аналога пока еще есть
ManUtd
Время покажет, кто прав