Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2020, 20:46
32808
5

Луїш КАШТРУ: «Нічого не знаю з приводу контракту Пятова»

Досвідчений воротар може покинути команду

| Оновлено 05 грудня 2020, 20:46
32808
5
Луїш КАШТРУ: «Нічого не знаю з приводу контракту Пятова»
shakhtar.com

Контракт багаторічного основного воротаря «Шахтаря» Андрія Пятова завершується в кінці грудня, однак наставник Луїш Каштру не має інформації щодо подальшої долі стража воріт.

«Нічого не знаю з цього приводу. Я переживаю за команду і за те, що відбувається в ній. Пятов - великий професіонал, він її частина. Я переживаю за команду і за Пятова на даний момент. У кого закінчується контракт, хто буде продовжувати, хто не буде, я не буду аналізувати. Не знаю. Коли закінчиться у мене контракт, я теж не знаю, що зі мною станеться».

«Це абсолютно те ж саме. Не знаю. І це навіть не моя відповідальність», - сказав Каштру.

Оцініть матеріал
(319)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Володимир Підвірний
Одним словом Пятов йди геть. Це твої слова.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Гинов
не гоните.... Пятов реально все еще один из лучших в Украине. Если бы в динамо не было столько вратарей, то он бы и там не помешал бы. А так он реально усилит любой клуб УПЛ. И каждый бы его взял, но другое дело что мало кто его потянет финансово.
Уже были у него разногласия с шахтой по контракту.. Шахта тогда активно рыбку продвигала на место Пятова, но ничего не получилось и Пятов опять стал основным.
Сейчас таже ситуация, перед новым контрактом пытаются показать что у них есть вратарь. Только опять неудача, Трубин никакой и врятли станет надежным, не тот уровень что бы шахте с ним чего-то в европе добиваться.
lenares85
Там наверное тренер вратарей есть , он и говорит кто готов, а контракты так то агенты , Пятов уже наверно е и в чемпионате Украины не нужен никому , просто стоит и все не прыгает никуда, мож в какой Рух или Минай но за ту зарплату не пойдет, будет в структуре клуба вратарей тренеровать. был хорошим кипером но прям супер звезда назвать нельзя.