Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 грудня 2020, 15:32
176
0

Parimatch Foundation і PM Tech провели продуктову конференцію

Компанія підтримала інклюзивний футбол

| Оновлено 21 грудня 2020, 15:32
176
0
Parimatch Foundation і PM Tech провели продуктову конференцію

1 грудня, в Щедрий вівторок, команди міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation і Parimatch Tech провели безкоштовну продуктову конференцію, слухачам якої запропонували відправити будь-яке пожертвування на запуск нових груп з інклюзивного футболу для дітей з інвалідністю.

Після закінчення заходу було зібрано 22 тисячі гривень, і всі охочі можуть пожертвувати будь-яку суму протягом тижня.

Ці гроші допоможуть дітям з інвалідністю розвиватися фізично і соціалізуватися на спортивних заняттях. Тренування будуть організовані в рамках програми «Так, я можу!» фонду Parimatch Foundation, який вже запустив інклюзивні тренування з футболу в Києві, Харкові, Полтаві, Львові та Луцьку.

«Я дякую експертам, які поділилися своїми знаннями на конференції, а також глядачам, які зробили пожертви. Вся ця історія ще раз підтверджує, що люди готові допомагати та ділитися з тими, кому зараз потрібна підтримка. Я бачу великий потенціал у співпраці благодійної та технологічної сфер, і ми з продакт-командою Parimatch Tech ще не раз зробимо добрі справи разом», - розповідає Катерина Білоруська, президент Parimatch Foundation.

«Ми зібрали найсильніших фахівців з досвідом побудови відомих продуктів. Всі експерти з радістю відгукнулися на нашу пропозицію виступити на конференції з благодійною місією. Для всіх нас це велика честь — бути причетними до добрих справ, до всесвітньої акції GivingTuesday. Я давно знаю про проєкт з інклюзивного футболу «Так, я можу!» і радий, що вийшло допомогти цим дітям», - ділиться враженнями Сергій Бережний, CPO Parimatch Tech.

Благодійник, який зробить найбільший донейшн, отримає футболку клубу «Шахтар» з автографом Ромеро Бонфіма Марлоса, півзахисника збірної України та футбольного клубу «Шахтар».

Детальніше з результатами збору коштів можна ознайомитися на сторінці фонду.

«Так, я можу!» - це комплексна програма, спрямована на залучення в спорт дітей з інвалідністю та ментальними особливостями з метою їх подальшого розвитку та соціалізації в суспільстві. Щоб запустити річну програму для однієї групи, необхідно 84 000 грн — сюди входять витрати на спеціальний спортивний інвентар, навчання тренера та оплата його праці. Кожна група — це 30 дітей з інвалідністю, які отримали можливість розвиватися і відчувати себе повноцінними та щасливими членами суспільства.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.