Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2020, 14:07
1164
1

Львів – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Протистояння з «левами» на емоційному підйомі

| Оновлено 05 грудня 2020, 14:07
1164
1
Львів – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

Черговий тур Української Прем'єр-ліги відкриє поєдинок, в якому ПФК «Львів» прийматиме «Інгулець». Суперники підійшли до очного протистояння з різними настроями. Львів'яни в попередньому турі програли на своєму полі «Маріуполю» і продовжують перебувати на дні турнірної таблиці. Азовці забили у ворота господарів три голи, на що «синьо-золоті» зуміли відповісти лише одним результативним ударом (відзначився Міхобі).

Втім, «містяни» не виглядають настільки безнадійно, як на початку чемпіонату. Віталію Шумському, який очолив команду по ходу турніру, вдалося вселити впевненість у футболістів львівського колективу. «З новим тренером у нас дійсно з'явилася нова тактика і принципи гри, які є дещо простіше і зрозуміліше для кожного. З таким стилем не потрібно занадто багато думати про те, де потрібно перебувати на полі. При таких умовах найбільшою проблемою стає наша власна гра з м'ячем, над якою ми зараз наполегливо і працюємо на тренуваннях», - розповів естонський легіонер «левів» Мікель Айнсалу.

А ось «Інгулець» в минулому турі домігся історичного досягнення, здобувши першу перемогу в елітному українському дивізіоні. «Щасливим» для дебютанта УПЛ став донецький «Олімпік», який петрівці обіграли з рахунком 2:1. «Безумовно, ми натхнені цією перемогою. Я сподіваюся, що надалі ми будемо тільки додавати і заробляти очки. Ми бачимо яка йде складна боротьба в турнірній таблиці. Кожен зароблений бал - на вагу золота. А три очки взагалі можна вважати вдалим результатом», - поділився емоціями після переможного матчу наставник «Інгульця» Сергій Лавриненко. До речі, саме коуч петрівського колективу був визнаний кращим тренером 11-го туру. Також Лавриненко став претендентом на звання кращого головного тренера за підсумками листопада. Цікаво, що найкращим футболістом минулого місяця може стати голкіпер «Львова» Орест Костик.

Відзначимо, що у львів'ян туго йдуть справи з забитими голами: за цим показником на даний момент «синьо-золоті» є гіршим колективом чемпіонату. Така ж картина спостерігається і щодо оборони - «містяни» пропустили більше за усіх. При цьому «Львів» всього один раз зіграв внічию, а «Інгулець» є найбільш миролюбною командою чемпіонату. Не будемо також забувати, що у «левів» є можливість поправити турнірне становище за рахунок набору очок в перенесеному матчі з «Минаєм». Поєдинок, який повинен був відбутися ще в 1-му турі, команди двічі не змогли зіграти в призначені терміни.

Обслуговувати зустріч буде суддівська бригада на чолі з Ярославом Козиком. Арбітр з Мукачева в поточному чемпіонаті вже працював на поєдинку за участю «Львова». Сталося це в матчі-відкритті оновленого стадіону «Колос» в Ковалівці, і тоді «синьо-золоті» поступилися з великим рахунком 0:4.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Костик, Грисьо, Махмутович, Міхобі, Якимець, Романчук, Айнсалу, Шина, Казлаускас, Захарків, Нич.

«Інгулець»: Кринський, Кучеренко, Балан, Бартулович, Запорожець, Коваленко, Козак, Павлов, Семенко, Синьогуб, Сітчінава.

 
  • 3.048
  • 3.3
  • 2.39
Сделать ставку
 
  • 2.86
  • 3.25
  • 2.53
Сделать ставку
 
  • 3.05
  • 3.30
  • 2.37
Сделать ставку

5 грудня, субота

ПФК «Львів» — «Інгулець»
Львів. Стадіон «Арена Львів».14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ — ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 171
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно
Футбол | 19 квітня 2024, 19:48 9
Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно

Міккель продовжить виступи у складі «Орхуса»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ростик Карпа
На тактику чи красивий футбол в такому матчі надіятись не можна, але згідний з прогнозом, думаю в цьому матчі побачимо 3-4 голи, хотілось б 2-1 на користь львівян Це битва за 6 очок