Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
647
0

Капітан Миная: «Моя мета - забити 10 голів за сезон в УПЛ»

Анатолій Нурієв вже забив чотири голи

Капітан Миная: «Моя мета - забити 10 голів за сезон в УПЛ»
ФК Минай. Анатолій Нурієв

Капітан «Миная» Анатолій Нурієв розповів, що допомогло його одноклубникам перемогти в десятому турі чемпіонату УПЛ «Дніпро-1» з рахунком 3:2.

«У порівнянні з минулому сезоном, «Минай» взяв на озброєння інші тактичні схеми і тому потрібен був час, щоб вони почали приносити користь. До того ж, в «Минаї» багато новачків і не відразу вдалося знайти спільну мову. Однак в останніх матчах у діях «Миная» з'явилася злагодженість, відчувається, що кожен гравець знає, що йому робити в тій чи іншій ситуації. Це і допомагає набирати очки.

Що стосується мене, то в цьому сезоні доводиться грати на різних позиціях, хоча мені подобається діяти «під нападниками». Незважаючи на нереалізований в попередньому турі з «Десною» пенальті, одноклубники продовжують мені довіряти і коли арбітр в поєдинку з «Дніпром-1» вказав на «точку», то вирок знову виконував я. До промаху у матчі з чернігівцями я реалізував 15 пенальті поспіль. І радий, що виправдав надії партнерів. Перед початком сезону поставив перед собою мету: забити десять голів в чемпіонаті УПЛ. Зараз в моєму активі - чотири, могло бути і шість, якби реалізував пенальті в поєдинку з «Десною» і не промахнувся по порожніх воротах у матчі з «Колосом». Постараюся таких осічок більше не допускати, також важливо, що зараз я отримую насолоду від гри «Миная»», - сказав Нурієв.

Нагадаємо, що після 10 туру чемпіонату УПЛ футболісти «Миная» займають десяте місце, маючи в своєму активі дев'ять очок і гру в запасі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.