Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
2487
0

СТУПАР: «Матч Швейцарія - Україна можна було зіграти в іншому кантоні»

Відомий у минулому арбітр висловився про поєдинок Ліги націй, який не відбувся

СТУПАР: «Матч Швейцарія - Україна можна було зіграти в іншому кантоні»
dynamo.kiev.ua. Мирослав Ступар

Відомий у минулому футбольний арбітр Мирослав Ступар поділився своїми думками щодо ймовірного поєдинку Ліги націй Швейцарія - Україна, який був скасований в Люцерні через рішення місцевої влади.

«На мій погляд, винна в тому, що матч в Люцерні так і не був проведений, приймаюча сторона. Адже збірна України, незважаючи на відчутні кадрові проблеми, могла виставити 13 футболістів і згідно з останніми приписами УЄФА провести матч зі Швейцарією. А ось господарі після вердикту лікаря кантону Люцерна, що не дозволив проведення поєдинку, чомусь не шукали інших варіантів. Адже можна було детально, вивчивши ситуацію і з огляду на форс-мажорні обставини, спробувати зіграти матч в одному з сусідніх кантонів.

Переконаний, що визначення переможця за допомогою жеребу було б несправедливим по відношенню до обох збірних. Найсильнішого потрібно визначати тільки за спортивним принципом, на футбольному полі. Сподіваюся, що УЄФА все гарненько зважить і збірні Швейцарії та України таки проведуть матч. Тим більше, що наступна Ліга націй відбудеться ще не скоро і під час чергового «вікна» в календарі для проведення товариських міжнародних матчів збірних, при бажанні легко можна знайти можливість швейцарцям і українцям з'ясувати стосунки», - сказав Ступар.

Раніше повідомлялося, що справа про матч Швейцарія - Україна можуть розглянути 23 листопада.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.