Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 15:04
1243
0

Грузія - Вірменія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чи зламалися морально грузини після поразки від Північної Македонії

| Оновлено 15 листопада 2020, 15:04
1243
0
Грузія - Вірменія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Rambler

Збірні з кавказького регіону зійдуться в очному і дуже гарячому протистоянні, на стадіоні «Батумі» в однойменному місті збірна Грузії прийме збірну Вірменії в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги націй УЄФА.

Грузія

Підопічні Володимира Вайса підходять до матчу в далеко не найкращому настрої, колектив в минулому матчі мав чудову можливість кваліфікуватися до фінальної частини Чемпіонату Європи вперше у своїй історії, але програв Північної Македонії в фінальному матчі. Більш того, саме ця збірна зараз випереджає грузин за додатковими показниками в рамках Ліги націй, і як раз даний факт може надати додаткової мотивації, щоб поквитатися з суперником хоча б на даному полі.

У минулому турі в рамках квартету 2 Грузія на виїзді боролася зі все тієї ж Північної Македонією. Так, взаємини між даними збірними обростають міцної історією в нинішньому році. Той матч запам'ятався активнішою грою гостей, які після видалення гравця господарів стали відчувати себе більш розкуто в атаці і забили перший гол у матчі, автором якого став Кварацхелія. Однак Північна Македонія знайшла в собі сили відігратися і на третій компенсованій до основного часу хвилині вразила ворота Грузії і зустріч завершилася з результатом 1:1.

Вірменія

Підопічні Хоакіна Капарроса ведуть активну боротьбу за збереження прописки в Лізі С, поки що Вірменія знаходиться в більш виграшній позиції і відрив від останнього місця становить три очки, якщо вони і Естонія програють в прийдешньому турі, то «лернаканнер», через кращого показника в очних протистояннях, збереже своє заповітне місце, а ось естонці опустяться в слабшу лiгу. Відзначимо, що Вірменія не дуже успішно грає в гостях, колектив за останні п'ять матчів в гостях зміг лише двічі зіграти внічию, а інші матчі вони програли. Також слід додати, що в прийдешньому матчі не з'явиться Генріх Мхітарян, який перебуваючи в складі італійської «Роми» заразився коронавірусів і не допоможе своїй збірній в заключних іграх.

У минулому турі підопічні Хоакіна Капарроса проводили виїзний матч проти вищезгаданої Естонії. Колективи дуже активно стартували, вже на восьмій хвилині Оганесян вивів свою команду вперед, а через шість хвилин Саппінен зрівняв результат на табло. Після перестрілки на початку протистояння команди замовкли і більш не створили жодного гольового моменту, а тому зустріч завершилася з рахунком 1: 1.

Особисті зустрічі команд

Команди грали між собою лише три рази, команди здобули по одній перемозі і одного разу зіграли внічию.

Орієнтовні склади команд

Грузія: Лорія, Какабадзе, Кверквелія, Кашия, Двалі, Канкава, Квеквескірі, Вако, Гвілiя, Окріашвілі, Качарава.

Вірменія: Юрченко, Оганесян, Восканян, Чалишір, Хованнісян, Григорян, Ангуло, Бабаян, Казарян, Барсегян, Карапетян.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальною ставкою на дане бій буде позиція - обидві команди заб'ють з коефіцієнтом 2.20 по лінії FavBet.

 

15 ноября, воскресенье

Грузія - Вірменія 
Батумi. «Стадiон Батумi». Початок - 19:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.98
  • 3.20
  • 4.20
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.