Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 16:25
2711
2

СКРИПНИК: «Ворскла – вже не та команда, яка була в минулому сезоні»

Наставник «Зорі» – про нічию з полтавчанами

| Оновлено 09 листопада 2020, 16:25
2711
2
СКРИПНИК: «Ворскла – вже не та команда, яка була в минулому сезоні»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував нічию з полтавською «Ворсклою» (0:0) в матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги.

– Після дуже складної гри в четвер, хотілося б агресивно зіграти, виграти і відновити сили. «Ворскла» сьогодні - це вже не та команда, яка була в минулому сезоні. Ця команда добре змінилася і займає ту позицію, на яку заслуговує. У нас був акцент на боротьбу, на бажання, на пристрасть в грі. Були хороші, гострі моменти для голу, але в той же час наші гості добре атакували. Гра з м'ячем нас порадувала, але хочеться бачити забиті м'ячі - це якраз-таки розчаровує. Але після режиму, за яким ми зараз йдемо - тільки комплімент можна сказати хлопцям, що змогли зіграти з такою командою на рівних.

– Чи не було у вас бажання Аллах'яра випустити раніше?
– Коли грали в меншості, як на мене, сенсу випускати гравця не було. А після того як склади знову стали рівними вже і бажання з'явилося ввести в поєдинок свіжого гравця. У меншості, як мені здається, Артем Громов повністю справлявся з поставленим йому завданням - боротьба за м'яч, прискорення в потрібний момент. Олександр Гладкий сильний в стандартних ситуаціях, в повітрі грамотно грає. Щойно вилучили Ребенка, так відразу і потрібні були нові сили. Але Аллах'яру, безумовно, потрібно звикати до нашої тактики, до наших вимог, рух без м'яча в нашій грі це дуже важливо. Лише через вилучення в нашій команді, ми Аллах'яра і притримали. Ми раді, що він у нас в команді, що він набирається досвіду і, безумовно, у нього є хороша гра.

– Ви неодноразово говорили, та й уболівальники теж це помічають, що хлопці дійсно втомилися. Чи дасте ви кілька вихідних днів гравцям?
– Пауза для того і є, щоб відпочити трохи, перевести подих і, звичайно ж, попрацювати над помилками, над тим що у нас не виходить і працювати в поліпшенні своїх якостей. Такі паузи дуже корисні для хлопців, які мало отримують ігрового часу - це якраз час себе зарекомендувати. Декілька днів у нас відпочинок і знову, з новими силами до тренувань.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
Может в Зарю стоит Максимова пригласить?