Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 листопада 2020, 20:54
2831
2

Зоря – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одним – реабілітуватися, іншим – поквитатися

| Оновлено 08 листопада 2020, 20:54
2831
2
Зоря – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

П'ятий поспіль виїзд буде у «Ворскли», і, треба сказати, «спіткнулася» команда в цій серії там, де мало хто чекав. Тиждень тому полтавці порадували першою в сезоні перемогою «Львів», а тепер підопічні Юрія Максимова відправляться до розлюченої єврокубковими невдачами «Зорі».

Після фіаско з «АЕКом» Віктор Скрипник прокоментував майбутній поєдинок в УПЛ, приділивши увагу супернику: «У нас вже через три дні важливий матч, приїжджає один з лідерів - «Ворскла», хочеться якомога швидше себе реабілітувати». Самим же полтавчанам потрібно поквитатися за торішні протистояння з «Зорею»: три поразки в трьох матчах із загальним рахунком 0:8!

Щільний з урахуванням єврокубків і матчів збірних календар передбачає невелику відпустку для футболістів, задіяних тільки у внутрішніх змаганнях. Однак для деяких він вже почався: так, по чотири жовті картки встигли побачити кращий бомбардир чемпіонату і кращий гравець місяця УПЛ Владислав Кулач (форвард не тільки дискваліфікований, а й травмований) і один із стовпів оборони «Зорі» Віталій Вернидуб.

Тренерам доведеться підлаштовуватися під ситуацію, хоча куди важливіше не «втратити» когось через коронавірус. На щастя, відповідних новин з розташування клубів напередодні не надходило, хоча «АЕК» заявив, що після протистояння з луганчанами ряд гравців здав позитивні тести на COVID-19.

Три поразки в своєму «квартеті» Ліги Європи практично позбавили «Зорю» шансів продовжити боротьбу в турнірі, так що саме час активніше включатися в погоню в чемпіонаті. Чимало очок розгубили луганчани, і бачити «чорно-білих» в нижній половині таблиці - не дуже звичне видовище. Зате серед кращих асистентів Прем'єр-ліги за підсумками минулого туру представник «Зорі» Владислав Кабаєв і полтавчанин Ігор Пердута - по три гольові передачі.

Ні голами, ні пасами не зміг відзначитися в «Зорі» Денис Янаков, а ось після «відрядження» за орендною угодою в «Інгулець» півзахисник засмутив команду луганчан в першій же зустрічі. Тиждень тому суперники розійшлися нічиєю, і на гол Янакова «Зоря» відповіла 11-метровим Владлена Юрченка. Могла завдяки «точці» врятуватися в минулому турі і «Ворскла», але Ібрагім Кане свій шанс не використав, встановивши рекорд, як найпізніший нереалізований пенальті.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Абу Ханна, Циганікс, Іванисеня, Назарина, Хомченовський, Юрченко, Кочергін, Кабаєв, Гладкий.

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Яворський, Якубу, Пердута, Ребенок, Челядин, Скляр, Кане, Пешич, Степанюк.

 
  • 1.86
  • 3.74
  • 4.06
Зробити ставку
 
  • 1.81
  • 3.65
  • 4.40
Зробити ставку
 
  • 1.84
  • 3.75
  • 4.10
Зробити ставку

8 листопада, неділя

«Зоря» — «Ворскла»
Запоріжжя. «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregor
Заря должна показать характер и брать очки!Удачи команде
Виталий Тараненко
Черговий бредопрогноз. Ворскла Х2