Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:23
823
0

Аталанта — Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Хто швидше «відійшов» після єврокубкових поразок?

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:23
823
0
Аталанта — Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
imago images

«Аталанта» вражаюче почала сезон: в Серії А бергамаски стартували з трьох перемог, забивши суперникам 13 м'ячів! Але після цього команду «залихоманило». Два виграші в шести поєдинках - аж ніяк не те, чого очікували вболівальники. У Лізі чемпіонів - схожа ситуація. Після розгрому «Мідтьюлланна» (4:0) відбулася бойова нічия з «Аяксом» (2:2) і принизлива домашня поразка від «Ліверпуля». Англійські клуби раніше ніколи не обігравали італійців в єврокубках з різницею в 5 м'ячів - а Юрген Клопп домігся цього на полі суперника (0:5)!

У підсумку «Аталанта» і в Лізі чемпіонів знаходиться поза зоною плей-оф (хоча на тлі «ніякого» «Мідт'юлланна» напевно пройде в євровесну), і в турнірній таблиці Серії А поки четверта, відстаючи від лідера, «Мілана», на 4 очки.

У «Інтера» ситуація не краща. Перед початком сезону в клубі заявляли про плани на скудетто. Але поки що «синьо-чорна» частина Мілана в безсиллі скрипить зубами: на вершині турнірної таблиці знаходяться «закляті сусіди», а «Інтер» ділить 5-8-е місця, зумівши за 6 турів набрати лише 11 очок. У Лізі чемпіонів підопічні Антоніо Конте також не вражають. Домашня нічия з менхенгладбахською «Боруссією» і виїзна «нульовка» з донецьким «Шахтарем» принесли в скарбничку «Інтера» 2 очки. Після чого послідувала поразка в Мадриді від «Реала», яка відкинула команду на останнє місце в групі ЛЧ.

Разом - в останніх семи поєдинках у всіх турнірах «нерадзуррі» домоглися лише однієї перемоги. Погодьтеся, такий графік далекий від чемпіонського. Поліпшити ситуацію в домашньому чемпіонаті може перемога над «Аталантою». Але при цьому Антоніо Конте не зможе розраховувати на травмованих Сенсі, Весіно і Лукаку. Проблеми зі складом є і у Джан П'єро Гасперіні. Втім, хворі і травмовані гравці його команди не є незамінними. Однак відсутність Карнесеккі, Госенса, Піччіні, Туммінелло, де Руна і Кальдари напевно принесе тренеру чимало проблем з вибором складу на гру.

Що стосується статистики очних зустрічей, то тут явна перевага у міланської команди. 67 з 124-х матчів виграв «Інтер», у «Аталанти» тільки 25 перемог. Останній раз бергамаски обігравали «нерадзуррі» 2 роки тому, 11 листопада 2018-го. Тоді матч завершився з рахунком 4:1, причому за «Аталанту» забивали Хатебур і Джимсіті, а Ілічич віддав три результативні передачі.

Букмекери віддають невелику перевагу гостям. А ми ризикнемо спрогнозувати, що поєдинок буде багатим на голи - і вже точно не нудним!

Орієнтовні склади:
«Аталанта»:
Марко Спорт'єлло; Берат Джімсіті, Крістіан Ромеро, Рафаель Толой; Ганс Хатебур, Маріо Пашаліч, Ремо Фройлер, Маттео Руджері; Алехандро Гомес; Дуван Сапата, Йосип Ілічич.
«Інтер»: Самір Ханданович; Стефан де Врей, Алессандро Бастоні, Мілан Шкрініар; Ешлі Янг, Марсело Брозовіч, Артуро Відаль, Ашраф Хакімі; Ніколо Барелла; Лаутаро Мартінес, Алексіс Санчес.

 
  • 2,720
  • 4,140
  • 2,456
Сделать ставку
 
  • 2,78
  • 3,95
  • 2,40
Сделать ставку
 
  • 2,70
  • 3,85
  • 2,46
Сделать ставку

8 листопада, неділя

«Аталанта» — «Інтер»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі». 16:00
АТАЛАНТА - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 1
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.