Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2020, 02:46
2292
16

Віктор СКРИПНИК: «Поки що у нас тільки негативний досвід з цих ігор»

Наставник «Зорі» відповів на запитання журналістів після матчу з АЕКом

| Оновлено 25 листопада 2020, 02:46
2292
16
Віктор СКРИПНИК: «Поки що у нас тільки негативний досвід з цих ігор»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку від грецького АЕКа (1:4) в третьому турі групового раунду Ліги Європи.

– Враження від гри таке - повторюється минула гра, практично, яка пройшла тиждень тому. Старалися, розмовляли, тренувалися, намагалися увійти в гру правильно. Але коли знову на початку матчу пропускаємо м'ячі - це вже починає дратувати. Невміння правильно зіграти з м'ячем позначається в таких іграх. Ті помилки, які допускаються в УПЛ, категорично не сприймаються в єврокубках. На жаль, у нас тільки негативний досвід зараз. Сумувати ніколи, адже у нас через 3 дня нова гра - в українському чемпіонаті. Один з лідерів нинішньої турнірної таблиці приїжджає до нас, тому є шанс реабілітуватися. Ми хочемо якомога краще налаштуватися, підготуватися і в неділю вийти на поле з новими силами. Перед перервою на ігри збірних бажаємо добитися перемоги, ми граємо вдома. На сьогодні це наша головна мета.

– Виходячи з 3-х минулих ігор, що потрібно змінити?
– Всі якості потрібно розвивати. Ми маємо те, що маємо. По грі: ми використовуємо домінуючий футбол, ми з хорошими командами так само граємо в наш футбол. Індивідуальні якості, підбір-відбір м'яча, правильну поведінку з м'ячем, в деяких моментах потрібно зіграти одночасно і тонко, і гостро, в таких іграх вище згадані пункти є головними. Це ті моменти, які нас віддаляють від результату. Гра з «Брагою» показала, що потрібно нам розвивати результативність, адже суперник створив 2 небезпечні моменти і забив 2 голи, а у нас достатньо небезпечних моментів, пробиття по воротах, а результативності не вистачає. Сьогодні схожа гра, так само пропустили на перших хвилинах матчу - сталося якесь дежавю в цей момент. Це ті нюанси, які відіграють вирішальну роль. Сказати, то потрібно все міняти - немає, потрібно вносити коригування. Бажання у хлопців є, вони для цього і виходять на поле, ніхто не грає абияк. На жаль, поки що у нас тільки негативний досвід з цих ігор.

– Наскільки ви оцінюєте сьогоднішню гру хлопців?
– Ми не зіграли в той футбол, який ми можемо. Якість гри непогана, а вирішальні моменти, коли тобі потрібно більше домінувати, використовувати всі моменти - не призводять до результату. Для того, щоб нам забити гол супернику потрібно якомога більше створити моментів. До нас приїжджають команди і з перших кроків уже м'яч в сітці воріт. Це те, що створює різницю між нами і суперником. Сьогодні ми не зіграли так, як ми можемо, на жаль.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Влад Тараненко
Пока что у Зари негативный опыт от тебя
roman75zpr
Напоминает Михайличенко
zac1310
Смотрел до 2-0, чуть дольше, минут 35. Никакого доминирования, да что там доминирование, внятной игры не заметил!
VAD
И он до сих пор считает что их уровень где-то в космосе, спустись на землю.
zac1310
... играли, на мой взгляд, как шахта против гладбаха - только противник слабый...
VK-Sport
При Вернидубе Заря была намного сильнее, солидно смотрелись даже на фоне МЮ!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kuzmich_lugansk
Только некто геллер может решить что-то с Зарёй.А нам остаётся только с умным видом комментировать провал Зари по всем направлениям.Единственное оправдание,это нет родных стен Авангарда и нет луганчан в составе.
Артур Смайл
По игре: мы используем доминирующий футбол, мы с хорошими командами так же играем в наш футбол. Индивидуальные качества, подбор-отбор мяча, правильное поведение с мячом, в некоторых моментах нужно сыграть одновременно и тонко, и остро, в таких играх выше упомянутые пункты являются главными. Это те моменты, которые нас отдаляют от результата.
-----------
Тоесть, тактику на последующие матчи он менять не собирается, а значит в итоге получим тот же результат
Mr.Value
Счёт, пожалуй, по делу. Каррера как тренер просто сильнее Скрипника.
coach85
Давайте подождем игру с Ворсклой, а там уже можно делать выводы и будем собирать деньги на билет до Бремена