Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 листопада 2020, 17:54
1566
1

Мілан - Лілль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Чи продовжать дияволи своє домінування в квартеті H

| Оновлено 05 листопада 2020, 17:54
1566
1
Мілан - Лілль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Милан

Один з центральних матчів третього туру групового етапу Ліги Європи відбудеться на стадіоні «Сан-Сіро», де місцевий «Мілан» прийме французький «Лілль». Колективи є фаворитами групи H і ведуть очну боротьбу за перше місце в квартеті, тому зустрічі між ними обіцяють бути дуже жаркими.

«Мілан»

Навряд чи хтось очікував, що призначений в минулому сезоні в якості нового головного тренера Стефано Піолі буде демонструвати настільки приголомшливі результати. Під його керівництвом «россонері» вперше за довгий час почали розцінюватися в якості потужного суперника і претендента за першу четвірку в Серії А, більш того, все це вийшло у фахівця без величезного бюджету і без зірок світового рівня в складі. Хоча одну зірку все ж варто виділити, це Златан Ібрагімович, який переживає вже третю молодість і продовжує забивати практично в кожному матчі, а на днях навіть натякнув на можливе повернення в збірну Швеції. Хоча Ібра ще не відзначився на груповому етапі, можливо, що цей факт стане для нього додатковою мотивацією перед майбутньою зустріччю.

В рамках Ліги Європи «Мілан» домінує над своїми опонентами, в першому турі підопічні Стефано Піолі змогли переграти на виїзді чемпіона Шотландії «Селтік» з рахунком 1:3, а в минулому матчі розгромили на домашній арені празьку «Спарту». Відзначимо, що «червоно-чорні» не програють вже п'ять матчів поспіль в рамках Ліги Європи.

«Лілль»

Крістоф Галтьє і його підопічні в нинішньому сезоні демонструють стабільні результати, які дозволяють їм конкурувати з іншими колективами і знаходитися на другому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1. Також відзначимо, що «Лілль» є єдиним клубом у внутрішньому чемпіонаті, який не програв жодного матчу. Причому, в рамках Ліги Європи команда також не потерпіла жодної провалу. Останній раз «доги» програвали аж в лютому.

У минулому турі «червоно-сині» билися проти «Селтіка» на домашній арені «П'єр Моруа». Перший тайм гості провели дуже успішно, а героєм став Ельюнуссі, який забив два голи за чотири хвилини. Проте в другій половині зустрічі «Лілль» взяв себе в руки і відігратися, а голами за «догів» відзначилися Челік і Іконі. Підсумковий рахунок - 2:2. Відзначимо, що французи виграли лише один матч в рамках Ліги Європи з останніх дванадцяти.

Особисті зустрічі команд

Команди грали між собою лише двічі, один раз зустріч завершилася без забитих голів, а в другому протистоянні «Лілль» зміг переграти «Мілан» на виїзді з рахунком 0: 2.

Передбачувані склади команд

«Мілан»: Доннарумма, Далот, К'єр, Романьйолі, Ернандес, Беннасер, Тони, Ребич, Діас, Леау, Ібрагімович.

«Лілль»: Меньян, Челік, Сумар, Ботман, Брадаріч, Іконі, ААндре, Соумаре, Бамба, Веа, Йилмаз.

Прогноз на протистояння

Фаворитом у цій зустрічі однозначно можна назвати «Мілан», ми вважаємо, що саме «червоно-чорні» здобудуть перемогу і тому нашою ставкою буде П1 з коефіцієнтом 1.75 по лінії FavBet.

 

5 листопада, четвер

«Мілан» - «Лілль»
Мiлан. «Сан-Сiро». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Футбол 1
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.75
  • 3.85
  • 5.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.