Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 листопада 2020, 21:06
441
0

Сергій КОВАЛЬОВ: «Шахтар і Боруссія — команди одного рівня»

Фахівець вважає, що «гірникам» слід проявити обережність у поєдинку з німецьким клубом

| Оновлено 27 листопада 2020, 21:06
441
0
Сергій КОВАЛЬОВ: «Шахтар і Боруссія — команди одного рівня»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Ковальов

Колишній гравець «Шахтаря» Сергій Ковальов поділився думкою про те, який план на гру з «Боруссією» М вибере головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру.

- Який план на гру вибере Луїш Каштру?
- «Боруссія» добре пресингує на половині суперника, тому «Шахтарю» буде непросто вибігати у швидкі атаки. Проте, це чи не єдиний його шанс здобути позитивний результат у цій зустрічі. Хочеться вірити, що в цьому компоненті у «гірників» все вийде.

- Якщо ми говоримо про німецькі команди, то це завжди асоціюється з організованістю. «Шахтар» в нинішній Лізі чемпіонів теж продемонстрував щось подібне?
- Без сумніву. У поєдинку з «Реалом» та «Інтером» дисципліна і гарна тактична готовність футболістів призвели до позитивних результатів.

- На ваш погляд, хто вищий за класом?
- Складно сказати. Думаю, «Шахтар» і «Боруссія» — команди приблизно одного рівня. «Гірникам» потрібно бути дуже обережними, в плані того, щоб постаратися не пропустити. Інакше доведеться розкриватися, а німцям тільки це і потрібно буде, оскільки контрвипади у них добре виходять. У «Шахтаря» проблеми зі складом хоч і стали менше, але вони все одно залишаються. Так, до речі, думали і «Реал» з «Інтером». Тим не менш, це не завадило «гірникам» завойовувати очки в цих поєдинках.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» — «Боруссія» Менхенгладбах відбудеться у вівторок, 3-го листопада, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.