Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2020, 21:01
20823
1

Шахтар - Боруссія М. Прогноз на матч

Гра відбудеться 3 листопада

| Оновлено 03 листопада 2020, 21:01
20823
1
Шахтар - Боруссія М. Прогноз на матч

Після жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів деякі вболівальники відводили «Шахтарю» і «Боруссії» М боротьбу за путівку в Лігу Європи. Але після двох турів команди займають перше і друге місця в групі В. І «Шахтар», і «Боруссія» М вже відібрали очки у «Реала» і «Інтера», а тепер на них чекає зустріч у Києві. На жаль, гра пройде без глядачів. І, тим не менше, матч очікується спекотний,аналітики Parimatch дають командам практично рівні шанси на перемогу.

В обох матчах Ліги чемпіонів «Боруссія» М зіграла внічию з однаковим рахунком 2:2. З «Інтером» відзначився дублем Лукаку, а з «Реалом» - Тюрам, син Ліліана Тюрама. У Бундеслізі гладбахці йдуть 5-ми. Після старту чемпіонату, коли команду розбили в Дортмунді 0:3, «Боруссія» М двічі зіграла внічию і здобула три перемоги. Попередню вдома з «Лейпцигом» (1:0).

«Шахтар» поки що другий, але зберігає за собою статус найрезультативнішої команди УПЛ. Як і перед тріумфальним матчем в Мадриді гірники напередодні здобули впевнену перемогу в чемпіонаті. Цього разу над «Маріуполем» (4:1).

«Шахтар» - «Боруссія» М

Прогноз: Тотал більше 2,5. Коефіцієнт: 1,66

У 6 з 9 матчах за участю «Боруссії» М в цьому сезоні забивалися не менше трьох м'ячів. Що стосується «Шахтаря», то в цьому сезоні 7 з 11 матчів за участю гірників завершилися не менш ніж з трьома голами. Швидше за все, і ця гра не буде сухою. Все ж на кону перше місце в групі, три очки істотно піднімуть шанси вийти до плей-оф Ліги чемпіонів.

«Шахтар» - «Боруссія» М

Прогноз: «Боруссія» М заб'є в другому таймі. Коефіцієнт: 1,57

У цьому сезоні «Боруссія» М лише один раз пішла з поля без забитого м'яча. У всіх інших іграх гладбахці не просто забивали, але і обов'язково хоча б один раз відзначалися після перерви. Статистика говорить про те, що якщо і чекати голу від німців, то з більшою часткою ймовірності він буде в другому таймі.

«Шахтар» - «Боруссія» М

Прогноз: Тотал «Боруссії» М менше 1,5. Коефіцієнт: 1,86

«Шахтар» досить комфортно почуває себе на НСК «Олімпійський». У чемпіонаті України команда ще не пропускала на цьому стадіоні більше одного м'яча. Навіть «Інтер», друга за результативністю команда минулого сезону Серії А, не змогла забити гірникам у Києві. Тому можна припустити, що навряд чи у «Боруссії» М вийде краще досягти успіху в нападі.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. «Ти г****ний Ярмоленко». Мудрик почув образливу кричалку від фанів
Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16
ВІДЕО. «Ти г****ний Ярмоленко». Мудрик почув образливу кричалку від фанів

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ
Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5
У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Newvlad
Фортуна девушка изменчивая. Два матча Шахта только благодаря фарту уносила ноги. Сегодня матч третий. Если не будет дикого везения, как раньше, - победа немцев за кф. 2,1. Каштру на вчерашней прессухе все обильно смазал вазелином.