Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 листопада 2020, 16:05
996
1

Віктор СКРИПНИК: «Зоря не награла на перемогу»

Наставник «Зорі» незадоволений поєдинком з «Інгульцем» (1:1)

| Оновлено 02 листопада 2020, 16:05
996
1
Віктор СКРИПНИК: «Зоря не награла на перемогу»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник відповів на питання у межах прес-конференції після матчу 8-го туру УПЛ з «Інгульцем» (1:1).

«Коли граєш вдома, хочеться лише вигравати, але сьогодні вдача, на жаль, не на нашому боці. Можемо привітати суперника з таким результатом, думаю, вони задоволені ним. Результат матчу по ділу. На мою думку, ми не награли на перемогу, хоча останній гострий момент, який у нас був, повинні були реалізовувати. Багато нюансів на сьогоднішній момент, але на них ми не посилаємося, оскільки вже працювали в такому графіку. В кінці команда показувала себе вже краще, але цього, найімовірніше, було замало. Ми незадоволені ані результатом, ані грою, на жаль», — вважає Скрипник.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
В последнее время Заря обязательно на что-то ненаигрывает или незаслуживает! То наиграл на гол с Лестером, то незаслуженно проиграла Браге, то не дожала Ингулец. А ведь именно с Ингульцом ей надо проигрывать, так как пенальти дали левый, да ещё дали его перебить, что вообще у нас никогда не делалось. Я на памяти и не помню, чтоб кто-то перебивал пенальти!!!