Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2020, 16:40
10956
32

Розминка перед Барселоною. Динамо здобуло вольову перемогу над Дніпром-1

Колективу Йовічевича не вистачило сил для того, щоб втримати перевагу після стартового голу

| Оновлено 01 листопада 2020, 16:40
10956
32
Розминка перед Барселоною. Динамо здобуло вольову перемогу над Дніпром-1
ФК Динамо Київ

Закривав суботню програму 8-го туру Української Прем'єр-ліги поєдинок між «Дніпром-1» і «Динамо». Кияни в мід-вік провели дуже неоднозначний матч Ліги чемпіонів з «Ференцварошем», в якому упустили перемогу на останніх хвилинах. Втім, в національній першості для команди Мірчі Луческу все поки складається досить непогано.

Відзначимо також, що зустріч з дніпрянами «біло-сині» проводили перед дуже непростим тижнем, протягом якого їм належить битися з «Барселоною» і «Шахтарем». Незважаючи на таке майбутнє навантаження тренерський штаб «Динамо» виставив на поєдинок майже бойовий склад. Не вистачало тільки Сидорчука (опинився в запасі) і дискваліфікованого Шапаренка. Ну і на лівому фланзі вийшов Вербич замість Де Пени, котрий поки користується більшою довірою тренерів. А головною цікавістю сьогоднішнього поєдинку варто вважати воротарську позицію київського клубу. Бущан і Бойко підхопили коронавірус, і на останньому рубежі київського колективу вийшов Нещерет.

«Дніпро-1», який вже пережив зміну на тренерському містку в поточному чемпіонаті, в минулому турі зустрічався зі «Львовом», переміг і став співучасником відставки наставника львівського колективу. Більш того, до протистояння в Києві дніпряни підійшли з триматчевою безпрограшною серією (2 перемоги та 1 нічия).

Кияни активно почали зустріч, але атаки «біло-синіх» не підкріплювалися створенням гольових нагод. Підопічні Луческу без особливих проблем доходили до штрафного суперників, а ось далі у них виникали труднощі. Дніпряни великими силами сконцентрувалися біля свого штрафного і вичікували моменти для проведення контратак. І чи не перша з них завершилася блискучим ударом Назаренка, який від правого кута штрафного обвідним ударом вразив дальню «дев'ятку».

Такий несподіваний розвиток подій змусив киян активніше заграти в атаку. Але гострота біля воріт Сарнавського, як і раніше, не виникала, а Мірча Луческу у кромки поля закликав своїх підопічних сміливіше обігравати суперників 1 в 1. Після закінчення півгодини гри оборона номінальних господарів поля дала збій. Після прострілу Циганкова Супряга з меж воротарського пробив повз ціль. А через кілька миттєвостей навіс все того ж Циганкова завершився невдалими діями Адамюка, котрий головою зрізав м'яч у власні ворота.

Кияни продовжили атакувати і ще до перерви зуміли домогтися бажаного. Після вертикальної передачі партнера Буяльський прийняв м'яч в центрі штрафного суперників і зробив скидку на Циганкова, який точно пробив в дальній кут.

У другому таймі «біло-сині» продовжили діяти першим номером, пам'ятаючи плачевні наслідки розслабленості під час виїзду в Будапешт. Особливо небезпечних моментів кияни не створювали, але оборона «Дніпра-1» була під постійною напругою. Поміняти розстановку сил на полі тренерський штаб Ігора Йовічевича зважився в середині другої половини зустрічі, коли в гру з лави запасних вступили відразу три гравці дніпрян. У «Динамо» ж з'явився Родрігес, котрий відразу почав загострювати ситуацію біля штрафного суперників.

Але свою перевагу киянам збільшити не вдалося, і, як наслідок, вони отримали нервову кінцівку поєдинку. Рахунок, правда, до фінального свистка більше не змінився.

Наступного тижня «Динамо» доведеться провести вже згадані зустрічі з «Барселоною» і «Шахтарем», а «Дніпро-1» в наступному турі чемпіонату прийматиме «Колос».

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Дніпро-1» – «Динамо» - 1:2

 Назаренко, 21 – Адамюк, 34 (авт.), Циганков, 44

 Ігнатенко, 49, Назаренко, 77, Піхальонок, 90+3 – Буяльський, 54, Кендзьора, 87, Попов, 90

«Дніпро-1»: Сарнавський – Цуріков, Логінов, Ігнатенко (Кравченко, 73), Адамюк – Піхальонок, Ді Франко (Чічіков, 63) – Назаренко (Коркішко, 80), Когут (Батагов, 63), Тейлор – Довбик (Хобленко, 63).

«Динамо»: Нещерет – Караваєв, Попов, Забарний, Кендзьора – Шепелєв (Сидорчук, 85), Андрієвський – Вербич (Родрігес, 64), Буяльський (Лєднев, 73), Циганков – Супряга.

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).

Удари (у площину): 3 (2) – 6 (2)
Кутові: 0 – 8
Оффсайди: 0 – 1.

ДНІПРО-1-ДИНАМО.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 48
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Голяченко
Кроты негодуют под победой Динамо. А представте что будет твориться в 9м туре когда Динамо выиграет. У их мозг лопнет от злости
A.V.
Задоволений розривом донецьких пердаків. Далі буде. Чекаємо матч наступного туру...
nicksaf
Никто с Барселоной биться не будет. Надо выставить дублёров, дать отдохнуть основному составу. Видна накопившаяся усталость, ведь у ДК нет одноклассников как у ШД.
Alex86 1
С победой, # 1
vishu
Зараз кроти будуть нити і писати різну чуш, особливо про те, що це був договорняк
Забули вчорашню кумедію, мабуть, із своїм надпринциповим суперником під назвою Арендуполь
AdvocatusDei.
Динамо с победой!!
Ну давайте, полудебилы шахтерские, начинайте выть
fifadinamo
Динамо рвет всех в чемпионате
Лаптедевочки плачут в чате
ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла
avk2307
Я удивляюсь:
статья называется" Разминка перед Барселоной. Динамо одержало волевую победу над Днепром-1"
Анализируйте игру. кто просил всех этих тролей прогнозировать результат игры с Барселоной ?
Эти троли хоть раз отвечали за свой прогноз? Никогда
Не стоят нашего внимания Тимофеюк, 7777, Шубы.
bullyUA
В чемпионате все прояснилось. За золото будут бороться Динамо и Ворскла. Все остальные никакие.
vishu
Так ржачно читати як довбокроти ниють, прям як бальзам на душу
Після очного матчу як буде рвати пукан в мільярд разів більше, думаю, Луч знову відчпокає цих бомжів. І вони відкотяться в турнірці на свої дніщенські місця
Trasher311987
Капец ливень в Киеве
Мяч тупо не катится
С победой.
fifadinamo
Динамо Киев как бронепоезд летит к 16 ому чемпионству
А лаптенагие наслаждаюца "вяликими" дастижениями питерскага заката, мацквабадскага паравоза и ............тишина в студии - игре динама мацквабад против Локомотива Тбилиси |
Александр Шевченко
Эх не судьба кротам приблизиться в турнирной таблице, с победой народный клуб. ЖДем 9го числа, когда будет дрюкать дамбасятину кротовскую
Алексей Голяченко
С победой Лучший Клуб Украины Динамо. Приятно смотреть хороший футбол чем договорняк с пеналями
Vlad SM
Хоть мне импонирует игра Шахтера ( с детства слежу за этой командой), считаю, что сейчас Динамо находиться на справедливо заработанном первом месте. Молодцы! Взяли, собрались и имеют хороший ход. Думаю, что Шахтеру будет полезно побыть вторым до зимы к примеру. Это полезно любому клубу, который долго лидирует и берет чемпионства. Чемпионат от этого только выиграет. Ну а в целом результат всей борьбы увидим в мае 2021 года. Там на 1м месте уже будет именно сильнейший клуб этого сезона. И там уже не пройдут отговорки типа: не набрали форму, не успели отдохнуть и т.д.
Mykola_nik
Супряга і Андрієвский не рівень Динамо
vishu
Динамо грало на мінімалках, то було помітно.
По персоналіям: Андрієвський дніще, досі ніяк не можу зрозуміти що такий футболіст робить в Динамо. Вербіч поки не тягне, після травми і операції поки ніяк форму не набере, це сумно, бо в минулих сезонах навіть фізрукам купу користі приносив, не раз матчі витягував. Родрігес вийшов і дуже підсилив гру на фланзі, ще й у захисті відпрацьовував.
На рахунок Супряги не погоджуюсь, думаю, з нього виросте хороший форвард. Просто в нього така проблема, як у Мораєса була в Динамо - він дуже мало зручних передач отримує. Мораєс в Динамо теж мало забивав, бо на нього не дуже грали. І із Супрягою те саме поки що, Динамо дуже не вистачає футболіста, яким був Роман Єрьоменко, який робив купу асистів, кращий асистент Ліги Європи
vishu
Барса зараз це дно, серйозно, проти такої Барси у наших є шанси. Дивився сьогодні матч, Барса абсолютно розібрана. Куман походу такий же фізрук, як і попередні тренерішки
BaZia
На Супряге был пенальти, его защитник Днепра, Адамюк кажись двумя руками вытолкнул с поля просто. Так что претензии Влада обоснованы
Игорь Левченко
К сожалению, теперь Динамо для Барсы будет разминка( Киевлянин.