Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2241
2

Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З новим рульовим та непогано знайомим дебютантом

Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

Ніяк не може перервати тривалу серію невдач «Львів», який не знає радості перемог з лютого. У нинішньому сезоні колектив набрав один бал в дербі з «Рухом», міцно влаштувавшись на «дні» таблиці. Так що особливо не здивувала відставка Георгія Цецадзе, який покинув клуб напередодні візиту «Ворскли».

Новий керманич клубу в своєму першому інтерв'ю в якості і. о. головного тренера розповів про зміни в тренувальному процесі. «Звичайно, невеликі корективи внесли. Раніше у команди було по два заняття в день - такий графік скасували і тепер у нас виключно одноразові тренування», - поділився секретами «внутрішньої кухні» Віталій Шумський, який входив і в попередній тренерський штаб.

«Ворскла», потужно почавши сезон, нині трохи зменшила темп, але і календар у підопічних Юрія Максимова став складніше, та й настрій на полтавчан у всіх тепер зовсім інший. Втім, виїзну нічию з «Шахтарем» навряд чи занесеш в пасив, тим більше, що завершували матч проти «гірників» полтавчани в меншості. Альюн, як і Давид Пуцлін, який встиг «відхопити» чотири жовті картки, у Львові не зіграють. До речі, «Ворскла» не обходиться без вилучень третій тур поспіль, і це трохи насторожує.

Місяць тому суперники зустрілися в рамках Кубку України, і тоді «Ворскла» здобула в Полтаві непросту перемогу: в самій кінцівці матчу дублем відзначився Владислав Кулач (2:0). А рік тому команди останній раз грали у Львові, і з тим же рахунком сильнішими були господарі. До речі, та перемога «Львова» так і залишається єдиною в протистоянні.

Кулач, який нині очолює гонку бомбардирів УПЛ, міг стати кращим гравцем минулого туру, але експертна рада все ж віддала перевагу іншому творцеві нічиєї з «Шахтарем» - Дмитру Різнику. Все більше уваги привертає до себе голкіпер, який міцно застовпив місце в «основі». У «Львова» в минулому турі визначною подією став дебютний в Прем'єр-лізі гол Юрія Кравчука, що відгукнувся на подачу. В іншому ж результативністю команда не відрізняється: всього три голи, і це - найгірший результат сезону.

Продовжуючи пошук посилення, «Львів» дозаявив екс-гравця львівських «Карпат» Володимира Якимця. Цікаво, що, виступаючи в позаминулому сезоні за «Шахтар» U-21, львів'янин відзначився двома голами, і один з них Володимир забив якраз «молодіжці» «Ворскли», ворота якої захищав саме Різник! Чи допоможе дебютант підібрати «ключі» до оборони суперників на цей раз?

Орієнтовні склади:

ПФК «Львів»: Костик, Маруан, Кравчук, Махмутович, Богунов, Клименчук, Шина, Чир'як, Кошман, Сабіно, Нич.

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Якубу, Яворський, Пердута, Ребенок, Челядин, Скляр, Кане, Кулач, Степанюк.

 
  • 7.6
  • 4.4
  • 1.44
Зробити ставку
 
  • 8.00
  • 4.30
  • 1.44
Зробити ставку
 
  • 7.70
  • 4.40
  • 1.44
Зробити ставку

1 листопада, неділя

«Львів» — «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Poltfut
Ворскла удачи!
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил