Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 жовтня 2020, 15:53
10752
3

Стало відомо, як Динамо проведе карантин

Футболісти київської команди зможуть побачитися з рідними лише після 8-го листопада

| Оновлено 29 жовтня 2020, 15:53
10752
3
Стало відомо, як Динамо проведе карантин
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» після матчу другого туру Ліги чемпіонів проти угорського «Ференцвароша» (2:2) повернеться до Києва в четвер, проте вихідного у футболістів команди Мірчі Луческу не буде.

Після прибуття команди до столиці України, «Динамо» відправиться на свою заміську базу в Конча-Заспі і почне готуватися до матчу чемпіонату проти СК «Дніпро-1». 30-го жовтня динамівці пройдуть чергове тестування на коронавірус, а 31-го жовтня на них чекає виїзний матч проти команди Ігор Йовічевіча. Після матчу Мірча Луческу з підопічними знову повернуться до Києва на свою заміську базу і будуть готуватися до матчу з «Барселоною». Перед вильотом до Іспанії киян знову чекає обов'язкове тестування, передбачене медичним протоколом УЄФА.

Після гри з «Барселоною» «Динамо» переключиться на матч із «Шахтарем», який запланований на 8-е листопада. Очікується, що тільки після зустрічі з командою Луїша Каштру карантинний режим для футболістів ослабне, і вони зможуть побачити своїх рідних і близьких.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Golhrenshtanga
Если не ошибаюсь,то при Валерии Васильевиче команда всегда находилась на базе,может по той причине Реалы и барсы считались для Киевлян рядовыми соперниками.Только сейчас юные милионеры шатаясь по кабакам и одев на головы короны,выходя на поле против условных Ференцварошев(можно взять любой клуб УПЛ)немогут даже точно пас отдать на два метра
Trasher311987
Молодцы. Дисциплинированно
Это радует
odiniznashih
Если вирус уже внутри, так уже как ни прячься...