Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 жовтня 2020, 14:59
69702
36

ЛУЧЕСКУ: Можливо, я помилився. Але Сидорчук не мав права на такі порушення

Наставник київського «Динамо» прокоментував нічию із «Ференцварошем» в Лізі чемпіонів (2:2)

| Оновлено 29 жовтня 2020, 14:59
69702
36
ЛУЧЕСКУ: Можливо, я помилився. Але Сидорчук не мав права на такі порушення
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки нічиєї із «Ференцварошем» (2:2) у поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів.

- Сьогодні видався, можна сказати, дивний матч. Ми домінували, особливо в першому таймі. І в другому таймі ми мали декілька можливостей, щоб збільшити рахунок, але, на жаль, цього не зробили. Потім ми пропустили гол, який надав сміливості супернику. І, звичайно, вилучення Сидорчука порушило наші плани. Наші оборонні редути без одного гравця стали вже не такими надійними, і ми пропустили другий гол. Думаю, що там був фол на нашому гравці.

Суперники почали атакувати великими силами, чинили на нас тиск. І забили другий гол. Здалося, що з порушенням правил. Складно зараз щось говорити, потрібно переглянути запис.

- «Динамо» домінувало більшу частину гри, але «Ференцварош» відразу після свого першого гола провів заміни, орієнтовані на посилення атаки. Першу заміну «Динамо» провело лише на 81-й хвилині, навіть з огляду на те, що той же Сидорчук «висів» на картці... З чим це пов'язано?
- До вилучення Сидорчука у нас все йшло за планом. Він занадто важливий гравець в організації гри в обороні для того, щоб його міняти. Можливо, я помилився в цьому плані. Але і Сергій, маючи такий досвід, не мав права робити такі порушення — на фланзі, а потім в середині поля, особливо знаючи, що у нього вже є жовта картка. Мабуть, він не зміг контролювати емоції. До вилучення у нас все було добре в плані оборони, не було потреби щось змінювати.

Що стосується замін у складі суперника, вони не підсилили гру «Ференцвароша». Її посилило, скоріше, вилучення у нашому складі.

- Чи здивував вас чимось «Ференцварош»?
- І вчора, і раніше я говорив, що «Ференцварош» — це добротна команда, яка домоглася відчутного прогресу за останній час. Я подивився багато їхніх ігор у кваліфікації до Ліги чемпіонів і останню гру чемпіонату Угорщини з «Уйпештом». Команда хороша, зібрана з гравців зі всієї Європи, з хороших клубів. У складі багато легіонерів, придбаних за хороші гроші. Сергій Ребров виконав тут гарну роботу і створив дієздатну команду. Але моя думка — ми повинні були вигравати в цьому матчі.

Оцініть матеріал
(545)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі
Футбол | 19 березня 2024, 06:30 0
Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

Яремчук, Сидорчук, Маліновський та Трубін прибули до табору збірної

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Сегодня неприятно удивил Мирча. Наверное, все фаны видели что футболисты Динамо во второй половине 2 тайма наелись и нужно освежать игру, но почему-то замены были в самом конце. Ну а Сидор, что ему сказать, вроде опытный, а так подвел команду.
Роман Захарчук
спорт юа , может хватит вырывать слолва из контекста,
вы если берете в кавычки " текст то надо помнить что цитата - это реплика или предложение которое пишут без изменений. то что вы делаете в заголовках, противно читать
Роман Захарчук
два цигана на одном поле - многовато.
Сидорчук конечно еще тот красавчик, но линию офсайда держать надо уметь. чем Луческу думал выпуская игрока который не играл в целом и с Динамо в частности - не понятно.
провальный выход Белуце .
Для обеих команд ничья тренерская, но Реброва можно поздравит с ничьей а Луческу...
Владимир Копяк
Еще не все потеряно, есть шанс зацепиться за третье место в группе. Сейчас игроки и вся команда в целом, не соответствуют уровню ЛЧ, могу только представить картину их будущих игр в Испании с Барсой и в Италии с Ювентусом - пример шахтерского автобуса, как было в игре с Интером, не проканает - не те исполнители в Динамо... Луческу еще работать и работать над командой, наследство ему досталось не ахти,одни понты у игроков...
adidas777
Уважаю его как специалиста.
Но Луческу никогда не любил признавать свои ошибки. Это факт!
1. Не смог настроить команду на второй тайм!
2. Опоздал с заменами минут на 15-20 точно!
3. Сделал не правильные замены в принципе. (Белуце, Гармаш)
lenares85
Да там после 70 минуты видно что только на отбой играли, вперёд уже сил бежать небыло, нужно было менять и того же Сидорчука так как он еле ходил и на крточке, это по телеку а как он не увидел на поле
Виктор Андрущик
Бойко,Сидор,Супряга,це гравці ЛЧ?
Viktor Kovtun
Жаль конечно, но тут проблема самих футболистов, тренер тоже виновен но так играть (( нельзя останавливатся при +2, это хороший урок для ребят будет !!!
Nazarij - Oleg
розчарування...(
wladimir_skidan
Команда хорошая, собрана из игроков со всей Европы, из хороших клубов. В составе много легионеров, приобретенных за хорошие деньги.
____________
Если продать Цыганкова, то денег хватит на весь Ференц.
Liberty_
Луческу проспал весь второй тайм,уже после первого гола просились замены!
denzellezned
Потрібно вдома не програти і ми на 3 місці Ювентус та Барса зараз не по силам ДК і Ферону.💛
tsikhotskyy .
Думаю у Динамо много разных ПОНТОВ! Хорошо, что сыграли в ничью! Это помогло Ференцварошу деньгами, на следующий год они будут ещё лучше!
dneprkby
Неясно, чего он так в этого Супрягу вцепился, игрок никакой, уже на 60й Нада было выпускать Вербича, Родригеша и дожимать, за обороной у венгров небыло б времени на атаки, а так как всегда решили мячик покататься до свистка и заслуженно получили.
George Abuladze
Лучески просто нужно 90% распродать или отдать по орендам в ингульцы, бо дела не будет!
Орест Орищишин
Ребров переграв Луческу. Фінальний свисток врятував ДК від поразки, ми провалили 2 тайм від самовпевненості Зарано ще ставити команду Реброва на 4 місце в групі,
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
heImsman
Игра была ужасна, в некоторых отрезках на поле царил хаос. Когда как не с таким соперниками оттачивать игровую схему, но ее не было. Расслабились?
heImsman
Наши оборонительные редуты без одного игрока стали уже не так надежны
----------------------------------------
Мы точно против венгров играли?
Сергей Иванамофф
Эта ничья не нужна ни Динамо, ни Реброву. Обе команды вылетают похоже.