Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 жовтня 2020, 14:43
54179
315

Тренер новий, проблеми старі. Динамо втратило перемогу над Ференцварошем

Кияни вели 2:0, але не зуміли втримати переможний результат

| Оновлено 29 жовтня 2020, 14:43
54179
315
Тренер новий, проблеми старі. Динамо втратило перемогу над Ференцварошем
twitter.com/DynamoKyiv

Очні протистояння «Динамо» з «Ференцварошем» відразу після жеребкування стали називати ключовими в контексті боротьби за третє місце групи G. Звичайно, андердоги квартету спробують потріпати нерви «Ювентусу» і «Барселоні», але реальних шансів вийти в плей-оф у київського і будапештського колективів, відверто скажемо, небагато. Ще однією родзинкою матчу стала дуель Сергія Реброва та Мірчі Луческу, які не так вже й давно суперничали в чемпіонаті України.

Кияни активно почали зустріч, хоча перший гострий момент відбувся біля воріт Дениса Бойка. Це Ісаел з лівого кута штрафного київського клубу пробив в руки голкіперу. Господарі поля спробували встановити контроль над м'ячем, чому «біло-сині» особливо не перешкоджали, вичікуючи можливості для проведення контратак. У завершальній стадії однієї з них був близький до успіху Караваєв. Після м'якого накидання від Буяльського захисник у штрафному на прийомі обіграв опонента, але пробив з шансом на сейв для голкіпера, яким Дібуш благополучно скористався.

Кияни агресивно виглядали в атаці, і це незабаром принесло результат. Після навісу Де Пени по воротах бив Буяльський, і м'яч потрапив у руку Харатіну. Арбітр вказав на 11-тиметрову позначку, а пенальті холоднокровним ударом реалізував Циганков. Після взяття воріт гості заграли ще впевненіше, встановивши територіальну перевагу на полі.

Другий гол «біло-сині» організували на контратаці. Кендзьора запустив у прорив по правому флангу Буяльського, який прострілив на дальню штангу в напрямку Де Пени. Перед уругвайцем знаходився Ловренчич, який невдало вибив м'яч, і від ноги гравця «Динамо» футбольний снаряд залетів у ворота.

Що відбувалося в роздягальні «Ференцвароша» в перерві здогадатися нескладно: Сергію Реброву було, про що поговорити зі своїми підопічними. А ось, що сталося з футболістами київського колективу в другому таймі, пояснити дуже важко. Припустимо, «біло-сині» стали діяти по результату, зробивши акцент на збереженні своїх воріт. Але цього зробити не вдалося, а від тієї команди, яка забезпечила собі комфортну перевагу в першій половині зустрічі, не залишилося і сліду. Нуль ударів по воротах суперників у другому таймі - такий ще один плачевний підсумок гри киян після перерви.

А гра господарів поля змінилася, вона стала більш різноманітною. І результат не змусив себе довго чекати. Зубков знайшов у штрафному «Динамо» Нгуєна, якому ніхто не завадив прийняти м'яч, розвернутися і завдати точного удару. Після цього «фраді» продовжили атакувати, але кияни справлялися з тиском суперників. Гості руйнували атаки господарів поля, а самі зовсім не досягли успіху в творенні. При цьому освіжати гру замінами тренерський штаб Мірчі Луческу не поспішав. Напевно, даремно.

Втім, і таке «Динамо» могло відстояти переможний результат. Але кінцівка поєдинку стала справжньою катастрофою для київського клубу. Спочатку в простій ситуації Сидорчук зіграв в ногу суперника. Фол був грубим, і півзахисник отримав від арбітра жовту картку, яка стала для Сидорчука другою в матчі. Підопічні Реброва побігли виривати нічию і домоглися свого. Удар з-за меж штрафного у Мака не вийшов, але м'яч долетів до Лайдуні, який... теж не зумів як слід влучити по м'ячу. Але вибити футбольний снаряд ніхто з «динамівців» не зміг, а Болі цим сповна скористався, зрівнявши результат. Була невелика надія на офсайд у форварда, але повтор зняв всі питання: Белуце, який тільки що з'явився на полі та дебютував в складі «Динамо», не витримав лінію. Більш того, «фраді» ледь не вирвали перемогу, але свою команду виручив Бойко, який вибив м'яч з-під поперечини на п'ятій компенсованій хвилині.

Виїзна нічия - цілком прийнятний результат в контексті боротьби за третє місце в групі. Але зі зрозумілих причин набране очко в Будапешті не може нас задовольняти. Пригнічують і пропущений гол на 90-й хвилині, і дії киян у другому таймі. Тренерському штабу Мірчі Луческу належить розібратися в причинах такої гри. І зробити це потрібно в найкоротші терміни - через тиждень на «біло-синіх» чекає випробування «Барселоною».

Ліга чемпіонів. Група G. 2-й тур.

«Ференцварош» - «Динамо» - 2:2

Токмак Нгуєн (59), Франк Болі (90) - Віктор Циганков (28, пенальті), Карлос Де Пена (41)

Сомалія (13), Марсель Хайстер (21), Ігор Харатін (26), Аісса Лайдуні (71), Токмак Нгуєн (72) - Сергій Сидорчук (52), Віталій Буяльський (76)

Сергій Сидорчук (86, дві жовті картки)

«Ференцварош»: Дібуш, Ловренчич (Ботко, 87), Блажич, Ковачевич (Двалі, 87), Хайстер, Харатін (Лайдуні, 65), Сомалія, Зубков, Шигер (Мак, 73), Нгуєн, Ісаел (Болі, 73) .

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Попов, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко (Белуце, 89), Циганков (Родрігес, 93), Буяльський (Гармаш, 82), Де Пена, Супряга (Вербич, 89).

Арбітр: Іван Кружляк (Словаччина)

Стадіон «Гроупама Арена» (Будапешт, Угорщина)

ФЕРЕНЦВАРОШ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 315
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
Хоть за Реброва не обидно....
dd dent
Ребров таки тренер. Слепил из гумна пулю. Вся команда стоит как 1 Витя и гоняет дк в 4 раза дороже на отбой заставляя играть
Elblanko
І попробуй скажи, шо ребров не красава
футфан
Шахтар вчора здобув очко, а Динамо сьогодні. Але якісь різні відчуття
Antar
Очень жалкий второй тайм.... такое было хорошее впечатление после первого тайма, а такой неприятный осадок после второго.... позорище, если честно.... и дело даже не в удалении... какого черта начинать играть больше в защиту, когда идёт игра в нападении... ну вот и были наказаны.... не понимаю функции Супряги....
Maksym Iuriev
Сидорчук - уже сколько лет - одно и то же...
pricolist
До перерыва играли круто, а затем просто ужасно. Мирча с заменами непонятно почему тянул, учитывая что на скамейке хорошие футболисты Вербич и Родригес. За второй тайм команде двойка, видимо посчитали победа в кармане
winner2012
Во время второго тайма прям нервничпл... эти перепасовки сзади, боязнь идти вперед, ноль полезности от Супряги, эти Сидорчкки и Гармаши, поздние замены... всё просрали! Просто позорный второй тайм! Возомнили себя непонятно кем, захотели пешком обыграть? Тьфу!!! Почему замен не было при таком жёстком графике? Полный просёр Луческу, это надо признать!
mayakovskiy2
Но самое дно это Супряга. Какая серия А? Какая Болонья? Чудак для Днепр1 подходит но не выше
romeo_xai
Впізнаю старе-добре ДК
Mr.Value
Ребров переигрывает Луческу. Первая замена только на 82-й минуте - это полный провал (в стиле Лесика)
Аа Бб
Расслабили булки во 2м тайме и получили.
Вадим Трикоз
Стыдоба! Слабее команды в этой компании ЛЧ нету (ну разве что Мидтьюланд) и даже тут ничья. Играть с такой командой с начала второго тайма на удержание, ни единого удара по воротам, ни единого момента - просто позор какой-то....В конце еще и проиграть могли....После первого тайма думал легко на контратаках доведут дело до разгрома, но атаковать видать указки не было, автобус 45 минут вот и весь план на игру.....Крах....
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ilya
А после 1 тайма болелы ДК уже обыгрывать Барсу, Интер собирались)
Первый тайм провальный от Ференца, а по сути два равных клуба
Артур Смайл
Позор! Этот матч Динамо было обязано выигрывать, ну а тренеру стоило бы по раньше делать замены. Неужели не видно было, что многие игроки просто уже наелись?
dudigo78
Можна сміливо казати, що це ганьба. особливо гра в другому таймі
Trasher311987
Бляцкий Сидор.
Александр Шевченко
Спасибо дауну Сидорчуку, придурок редкостный.
Милан Милан
Луческу виноват. Выход Белуце это вообще! Человек ни одного матча не провел и сразу в такую игру!