Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 жовтня 2020, 13:47
5007
2

Барселона — Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Дуель Мессі і Рамоса чи Кумана і Зідана?

| Оновлено 24 жовтня 2020, 13:47
5007
2
Барселона — Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

На Рональда Кумана, який очолив «Барселону» в серпні, чекає перше велике випробування біля керма команди. У суботу каталонці зіграють перше Ель-Класіко нинішнього сезону. І, як і суперник, підходять до найважливішого поєдинку не в кращій формі.

Тиждень тому Куман зазнав першої поразки як тренер «синьо-грантових». Команда в гостях мінімально програла «Хетафе» в поєдинку чемпіонату країни. Правда, вже у вівторок «Барселона» розгромила «Ференцварош» в матчі Ліги чемпіонів (5:1). Що особливо радує шанувальників каталонського клубу - вперше в історії найпрестижнішого єврокубку за одну команду забили два гравці, які не досягли 18-річчя: відзначилися Ансу Фаті і Педрі. Проте, в турнірній таблиці Ла Ліги «Барса» знаходиться на незвичному 9-му місці, хоча і має два матчі в запасі.

Куди складніше ситуація у «Реала». Так, «вершкові» поки треті в чемпіонаті. Але останню гру також мінімально програли, причому вдома - «Кадісу». Ну а потім трапилася і поразка від «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. Тож для Зінедіна Зідана Ель-Класіко також стає таким собі каменем можливого спотикання. Якої реакції фанів після третьої поспіль поразки очікувати - зрозуміло. А ось що скаже керівництво клубу? Як не крути, а «Барселону» потрібно обігравати, щоб заспокоїти громадськість.

До слова, останній раз команди підходили до Ель-Класіко після синхронних поразок в чемпіонаті ще в квітні 2003-го. Що цікаво, тоді вони теж програли з однаковим рахунком: «Реал» поступився в Сан-Себастьяні, а «Барселона» вдома програла «Депортіво». Обидві гри завершилися 2:4. Після чого суперники розписали мирову між собою - 1:1. Зідан тоді теж грав і відзначився жовтою карткою.

Втім, навряд чи наставнику «вершкових» зараз до спогадів. Травмовані Азар, Карвахаль і Едегор, до того ж, участь в матчі Маріано Діаса і Альваро Одріосоли під питанням. А всі решта знаходяться в незрозумілій формі (а чим ще пояснити результати останніх матчів?). Правда, до Ель-Класіко має відновитися Серхіо Рамос - жива легенда. Капітан провів 44 поєдинки проти «Барселони» і є рекордсменом за цим показником. Його організаторські та мотиваційні навички, а також його знаменита «безрозсудна гра» (Рамос - ще й рекордсмен «Реала» за кількістю жовтих карток в Ла Лізі, Ель-Класіко і Лізі чемпіонів!) можуть бути саме тим, що потрібно команді Зідана, щоб вибратися з нинішньої колії.

У Ліонеля Мессі - на один поєдинок менше в протистояннях з «Реалом». І для каталонців він, зрозуміло, є не менш значущим персонажем, ніж Рамос для Мадрида. До того ж Лео в поточному сезоні провів 5 матчів, в яких забив два м'ячі і віддав три результативні передачі! І, зрозуміло, не проти збільшити свій особовий рахунок. А поки що він є рекордсменом Ель-Класіко за кількістю забитих м'ячів - 26.

Хоча ж у «Барси» є ще й феноменальний Фаті, який на даний момент є кращим бомбардиром команди. В його активі - 3 м'ячі в чемпіонаті і 1 в Лізі чемпіонів. Іспанець акуратно вписався в атаку «Барселони» Кумана і загрожує побити деякі рекорди Мессі. Втім, про це ще рано говорити - хлопцеві не виповнилося ще й 18-ти, але сезон він почав просто чудово. І чи вистачить одного Рамоса на Мессі та Фаті - те ще питання. Букмекери, наприклад, вважають, що не вистачить. А ми ризикнемо спрогнозувати перемогу каталонців з перевагою в 1-2 м'ячі.

Орієнтовні склади:
«Барселона»:
Нето; Роберто, Піке, Лангле, Дест; Де Йонг, Бускетс; Фаті, Коутіньйо, Трінкан; Мессі.
«Реал Мадрид»: Куртуа; Начо, Варан, Рамос, Менді; Кроос, Каземіро, Модріч; Вінісіус, Бензема, Асенсіо.

 
  • 2,09
  • 3,78
  • 3,64
Сделать ставку
 
  • 2,06
  • 3,75
  • 3,55
Сделать ставку
 
  • 2,06
  • 3,70
  • 3,55
Сделать ставку

24 жовтня, субота

«Барселона» — «Реал Мадрид»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 17:00
БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Мартінес Мунуера (Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Барселона победит!
Ilya
Победа Реала или ничья