Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2020, 08:29
22022
155

Генеральна репетиція перед Ювентусом. Динамо у Львові обіграло Рух

Кияни забили два голи в ворота господарів поля

| Оновлено 18 жовтня 2020, 08:29
22022
155
Генеральна репетиція перед Ювентусом. Динамо у Львові обіграло Рух
ФК Динамо Київ

Для київського «Динамо» матч 6-го туру української Прем'єр-ліги проти львівського «Руха» став останнім іспитом перед стартом у груповому раунді Ліги чемпіонів, тому для столичного клубу було вкрай важливо взяти три очки на «Арені Львів» і підійти до поєдинку з «Ювентусом» в хорошому настрої.

Мірча Луческу зробив чотири зміни в стартовому складі, в порівнянні з попереднім туром. Варто відзначити, що з перших хвилин вперше в сезоні вийшов Денис Попов, який нещодавно відновився після травми. Крім того, повернулися до старту «біло-синіх» Циганков, Буяльський і Супряга. Іван Федик, в свою чергу, майже наполовину змінив склад «Руха», випустивши п'ять нових гравців.

«Динамо» очікувано грало першим номером і змусило Григорія Козловського нервово закурити вже на 30-й хвилині: Циганков вирізав ідеальний пас у штрафний на Де Пену, і Карлос в дотик влучно пробив повз голкіпера - 0:1. Відкривши рахунок, кияни намагалися ще до перерви оформити комфортну перевагу, але в кінцівці самі ледь не пропустили, коли той же Циганков обрізався в центрі. На щастя для гостей, помилка Віктора не привела до голу, оскільки Ростислав Русин з лінії штрафного пробив у руки Бущану.

На початку другого тайму у «Динамо» було кілька нагод подвоїти рахунок, але голкіпер львів'ян Бандура врятував свою команду після небезпечних ударів Караваєва і Буяльського. А на 69-й хвилині Владислав Супряга проштовхнув м'яч повз воротаря після передачі на хід від Циганкова, проте з гострого кута влучив у сітку із зовнішнього боку.

У «Руха» в атаці не виходило практично нічого. Якщо бути точніше, моментів, які можна хоча б з натяжкою назвати небезпечними, біля воріт Георгія Бущана було дуже мало. Можливо, команда Івана Федика планувала піти ва-банк у компенсований час, але як тільки основний минув, «Динамо» зняло питання про результат зустрічі. Кендзьора з правого флангу прострілив на Родрігеша, а Жерсон розстріляв ворота господарів.

Цікаво, що для Родрігеша, що вийшов на заміну, цей гол став першим у Прем'єр-лізі в цьому сезоні, раніше він відзначався в Суперкубку і кваліфікації Ліги чемпіонів. Можливо, йому вдасться стати джокером і в найближчому поєдинку з найкращим клубом Італії. Судячи з усього, Мірча Луческу покладає на нього великі надії.

Ну, а в чемпіонаті «Динамо» продовжує лідирувати, над «Шахтарем» у киян залишається два очки переваги. А ось «Рух» з двома очками в активі залишається на передостанньому місці в турнірній таблиці. Якщо так справи підуть і далі, то на «українського Нагельсманна» незабаром чекає відставка.

Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Рух» - «Динамо» - 0:2

Карлос Де Пена (30), Жерсон Родрігес (91)

Юрій Климчук (7), Ярослав Мартинюк (58)

«Рух»: Олександр Бандура, Юрій Копина, Ігор Дуць, Мілош Стаменкович, Ерік Гліга, Ярослав Мартинюк, Іван Брикнер (Валерій Федорчук, 46), Ростислав Русин, Юрій Климчук (Мар'ян Мисик, 46), Богдан Бойчук, Данило Кондраков (Микола Кухаревич, 46)

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко (Томаш Кендзьора, 70), Ілля Забарний, Денис Попов, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський (Володимир Шепелєв, 85), Карлос Де Пена (Жерсон Родрігес, 80), Віктор Циганков, Владислав Супряга (Беньямін Вербич, 70)

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

«Арена Львів» (Львів)

РУХ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 155
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifadinamo
Динамо Киев - 1 место
Шахтер, Олимпик и Десна бодаются за 5 ое, причем у Шахтера шансов меньше они в отличие от двух других не играли с Динамо.
Cityzen83
Нормас. Ждём старую синьору в гости.
Vladislav Pohily
Сподобалось сьогодні Динамо. Шапаренко при Мірчі просто розквіт. Реально хлопець зараз грає на рівні Зінченка і Малиновського. Повністю веде гру команди у центрі поля.
Владимир Ключка
мужики.. вам не стидно обзивать друг -друга.. коментарі читають діти...може хватить.. поговоріть про футбол... а хочеться поматериться-в лічку і ругайтесь..
Алексей Голяченко
Че так много кротов под победой Динамо? Или ещё от ничейки от Руха не отошли?
AdvocatusDei.
Рух-шахтер 1-1)))))
Рух -Динамо 0-2
значится шахтер тупо отсос))
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Легко, на классе показали всем известному клубу, как надо обыгрывать Рух. Браво, народная команда Ждем Юве в гости.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AleksDnipro87
С победой! А Шахтёру следует научиться как играть против супер клюба Руха
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Istm
спокійно і впевнено.
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
долбо**бы львівські. ото чого було корчити з себе целку і не погодитись на матч у Києві? глядачів, однаково, не пустили.а так залишилась би надія зіграти навесні при своїх вболівальниках
Андрій Стадник
Найкращий клуб України визначити легко -вистачить подивитись на коментарі після матчів. Копанка в пердє.
Александр Шевченко
А теперь можно открыть перепись крото даунов отписавшихся здесь. Дауны, фас
avk2307
Это о игре чат?
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lazio
Їбучий канал футбол1,2.... нахєр ви забиваєте Чемпіонат Італії і вмикаєте його на 20 хвилині трансляції, показуючи якихось старих пердунів????
Dmytro Dmytro
Де той синій д@ун...розказуй,які Карпати погані))) 0лух)