Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 жовтня 2020, 17:47
8778
40

Рух – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Позаду – Іспанія, попереду – Італія, але новачки УПЛ теж дадуть бій

| Оновлено 17 жовтня 2020, 17:47
8778
40
Рух – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Календар заготовив новачку Прем'єр-ліги непросте випробування: «Ворскла», яка різко додала, серія поєдинків з учасниками єврокубків та львівське дербі. Відсутність перемог при такому розкладі навряд чи дивує, при цьому «Рух» вже встиг досягти помітних успіхів. Велика поразка була тільки в Полтаві, а нічия з чемпіоном у першій же зустрічі і зовсім - історичний успіх.

«Динамо» рухається по сезону в чемпіонському темпі, хоча, звичайно, всі основні баталії у киян ще попереду. Тим більше, найближчі два місяці в УПЛ у підопічних Мірчі Луческу пройдуть в такий собі тіні від участі в довгоочікуваному «квартеті» Ліги чемпіонів. Втім, до візиту «Ювентусу» ще є час, і матч у Львові - чудова нагода перевірити тонус гравців, адже за останні дні на футболістів київського колективу лягло колосальне навантаження під прапорами національної збірної.

Епідемія коронавірусу в рядах головного конкурента по чемпіонату призвела до того, що в складі збірної Андрій Шевченко задіяв десяток футболістів «Динамо». При цьому, шість виконавців вийшли в «основі» проти Іспанії, а сьомий - з'явився з лави і забив гол, який переписав історію. Ось так дилема тепер перед тренерським штабом киян - чи то награти у Львові оптимальний склад, чи надати лідерам відпочинок? У клуб «збірники» повернуться на куражі від успіху, і тепер важливо відшукати емоції на італійських зірок. Але перш за все - не втратити очки з непоступливими львів'янами.

У «Руху» подібних проблем зі «зносом» не спостерігалося. Команда готувалася до гостей зі столиці в черговому режимі, зігравши спаринги проти «Вереса» (2:1) та «Буковини» (2:0). У воротах суперників «розписувалися» Данило Кондраков (дубль - «Вересу»), а також Микола Кухаревич та Валерій Федорчук. Екс-футболіст «Динамо» і найстарший польовий виконавець «Руху» поділився своїми думками про майбутнє протистояння: «Якщо проаналізувати мою кар'єру, то зараз кожен матч - особливий для мене. Не вперше зіграю проти своєї колишньої команди. Професійно ставлюся до справи, тому для мене немає значення, проти кого граю. Після матчів за збірну динамівці точно не будуть втомленими - вони будуть у тонусі».

Відзначимо, що проти «Динамо» через дискваліфікацію не зіграє Вадим Парамонов, за умовами орендної угоди з київським клубом - Іван Калюжний. Ну і вже покинули клуб Олег Синиця, бразилець Сідней, ганець Ернест Антві та грузин Раті Ардазішвілі, з якими «Рух» розірвав контракти. Запросив до своїх лав львівський клуб ряд перспективних футболістів з «Карпат», а також захисника Романа Гагуна, який останні сезони стабільно грав за одного з лідерів Першої ліги - «Агробізнес».

З огляду на навантаження на ключових виконавців, цілком можлива поява в суботній зустрічі новачків киян. Румунський півзахисник Тудор Белуце, бразильський нападник Клейтон Да Сілва та захисник, який розпочинав футбольну кар'єру саме в «Русі», Володимир Костевич готуються дебютувати за «Динамо». Не забуваємо про повернення Дениса Гармаша, а також відновлення Владислава Супряги та Віталія Буяльського. Кадрового ресурсу у киян вистачає, а досвід та майстерність рульового повинні допомогти грамотно розподілити навантаження на всю традиційно напружену осінь.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Гліга, Стаменкович, Дуць, Федорчук, Брикнер, Мартинюк, Климчук, Р. Русин, Кухарук, Кухаревич.

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Миколенко, Забарний, Кендзьора, Андрієвський, Шепелєв, Де Пена, Шапаренко, Родрігес, Вербич.

 
  • 8
  • 5.2
  • 1.37
Зробити ставку
 
  • 11.00
  • 5.70
  • 1.27
Зробити ставку
 
  • 8.20
  • 5.20
  • 1.36
Зробити ставку

17 жовтня, субота

«Рух» — «Динамо»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Динамо порвёт этих клоунов
Newvlad
Надеюсь львовяне не устроят на поле рубку в угоду кротячьим выползням. Очень нужная игра перед Юве. Главное без нервов и травм.
fifadinamo
Тааак, на экраны вернулся главный футбол в исполнении легенды мирового, европейского, украинского и советского футбола, команды сателита восточной Европы
Команда от которой корежет чертей, ламает лаптеголовых, от одного названия мокшанский интелект улетает в неизведанные просторы унитаза. Клуб, который вынес извечного врага мацквабадский народный Спартак в первую лигу союза, клуб декласировавший Барселону, Реал, Атлетико, Баварию, Арсенал, Манчестер Сити. Самый титулованый клуб Украины, Восточной Европы и советского союза. Клуб давший миру трех обладателей Золотого мяча. Клуб обладающий кубком и суперкубком Украины и занимающий первую строчку в турнирной таблице чемпионата Украины 2020, кротыыыыы смииирноооо ....... ДИНАМО КИЇВ
Ukraine
Надіюсь ДК переможе з великим рахунком)
Потрібно вже награвати тактику та вміння до ЛЧ
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Рождённые в Автобусе
Ну что Автобусники тактику поменяет ваше Динамо сегодня??.Уже похолодало пора сменить резину на Авттобусе!!!!!Где же отбеливатели брёвен скучно без вас ?)))где старый ефрейтор семирамид статист не доделанный и умалишеный ,где ЖеняФани нетрадиционный skaKУН, ну шмоня шпрот ещё один SkaKУН угарелый ссскачет по веткам уже заметили
Istm
Циніков знову не в основному складі.
Sty. 1e
Знову всі будуть дивитись чемпіона нашого, дирочку даже бобри не дивляться
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил