Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 11 жовтня 2020, 00:29
38073
128

Україна - Німеччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Постаратися взяти реванш за дві останні принизливі поразки

| Оновлено 11 жовтня 2020, 00:29
38073
128
Україна - Німеччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
УАФ

Час від часу не легше. Після поєдинку з чинними чемпіонами світу, що закінчився найбільш принизливою поразкою в історії збірної України, нашій команді належить зустрітися з екс-чемпіонами світу. І якщо матч проти Франції практично не мав навіть найменшого турнірного значення, то гра проти Німеччини буде зіграна в рамках елітної групи Ліги націй, куди так дуже прагнула потрапити наша команда.

Після перших двох турів в активі команди Андрія Шевченка три очки, здобуті в матчі проти швейцарців, тоді як іспанцям ми програли в одну хвіртку. А ось в скарбничці у команди Льова поки що два бали (за нічиї з іспанцями і швейцарцями). Напевно Бундестім в київському поєдинку буде намагатися поліпшити свої турнірні показники. Однак і господарям дуже важливо не програти, адже в разі негативного результату «синьо-жовтим» буде непросто зберегти прописку серед «еліти» Ліги націй.

До матчу проти німців збірна України підходить в далеко не найкращому настрої. Як би ми не намагалися закривати очі на те, що сталося на «Стад де Франс» в середу ввечері, як би не робили знижку на кадрові проблеми українців, 1:7 - це дуже боляче і неприємно. А місцями і принизливо. І в зв'язку з цим буде дуже показово, наскільки наш тренерський штаб і наші футболісти зможуть оговтатися від того розгрому, відновитися, перш за все, морально.

«Відректися від старого світу» нашій команді буде непросто. Об'єктивно непросто. Із збірників «Шахтаря» приєдналися до національної команди лише троє - Коваленко, Бондар і Марлос, так що Андрію Шевченку знову доведеться ламати голову над стартовим складом. І якщо в середній лінії і в атаці гравці у нас більш-менш досвідчені, то в захисті - не дуже. Чи зможуть Миколенко співтовариші забути паризький кошмар і перебудуватися на новий лад - велике питання.

Але, крім кадрового «голоду», напередодні матчу з Німеччиною дуже хвилює і «тренерське» питання. А якщо конкретно - чи зможе Андрій Шевченко і його штаб зробити висновки після мадридського і паризького фіаско. Два останні матчі наочно продемонстрували небажання Андрія Миколайовича відмовлятися від звичної ігрової моделі і братися за варіювання тактиками. З одного боку, таку наполегливість можна було б зрозуміти, якби був результат. Але його, результату, не було, проте наша команда продовжувала грати за колишніми лекалами, «згоряючи» вже після перших таймів. Ще раз: дуже похвально, що Шевченко хоче грати на рівних з Іспанією і Францією, хоче, щоб його команда контролювала м'яч, а з оборони в атаку виходила в «барселонському стилі» - за допомогою дрібних і коротких передач. Але чому наш тренер не враховує просту істину, що наші футболісти індивідуально на порядок слабші і іспанців, і французів, та й німців теж. Все-таки головним у футболі залишається результат, і сумна прагматична нічия з Бундестім буде цінуватися набагато вище, ніж красива і гучна поразка. У зв'язку з цим дуже б хотілося, щоб Шевченко знайшов золоту середину між грою і результатом. Знайти її буде непросто, але спробувати треба.

Матч проти Німеччини буде з глядачами. Напередодні УЄФА дав дозвіл заповнювати стадіони в матчах Ліги націй і єврокубків на 30 відсотків від загальної місткості арени. Так що цього разу наша команда буде зі справжньою підтримкою. Шостого жовтня стартував продаж квитків на гру Україна - Німеччина. Вартість перепусток - від 150 до 1000 гривень. На «Олімпійський» можна буде потрапити, тільки лише маючи документ, що засвідчує особу.

Напередодні візиту в столицю України німці провели товариський поєдинок проти збірної Туреччини. У цьому поєдинку наставник німецької збірної Льов експериментував. Про цю зустріч він сказав наступне: «гра проти Туреччини є приємною можливістю для нашої команди перевірити деякі речі і випробувати схеми». Напевно тренер і «перевірив», і «випробував». Але навряд чи він задоволений результатом: шалені 3:3. Правда, слід уточнити, що в матчі з турками за Бундестім не зіграли багато провідних гравців (з тих, кого можна назвати основними, були лише двоє - Хавертц і Джан). Зокрема, Нойєр, Горетцка, Кімміх, Гнабрі, Клостерман, Вернер, Гюндоган і Кроос. Ці товариші напевно вийдуть в суботу проти збірної України. А ось хто точно не зіграє - травмовані Сане і Сердар. Мотивації німцям повинен додати і той факт, що досі в Лізі націй вони не перемагали (чотири нічиї та дві поразки).

Андрій Шевченко, головний тренер збірної України:

- На нас чекають наступні дві гри - проти Іспанії та Німеччини. Ми не знаємо, чи зможемо викликати ще якихось гравців. Футболісти «Шахтаря» будуть здавати тест і тоді буде зрозуміло, яка ситуація. І Сидорчук, і Караваєв, і інші динамівці вже провели багато матчів за клуб. Проти Франції вони не грали, оскільки ми повинні планувати свої подальші поєдинки. Саме тому ми не випустили їх проти французів.

Йоахім Льов, головний тренер збірної Німеччини:

- Ми абсолютно усвідомлюємо ситуацію і свою відповідальність. Протягом цього напруженого періоду в національній команді буде тиск на кожному етапі, але також буде можливість відпочити. Ось чому ми вибрали розширений склад, який дає нам достатньо можливостей для трьох ігор. Ми повинні зіграти так, щоб глядачі хотіли побачити національну збірну знову. Це особливо стосується двох ігор Ліги націй - в Україні та проти Швейцарії. Ми концентруємося на цих двох іграх.

Головний арбітр: О. Грінфільд (Ізраїль).

Орієнтовні склади:

Збірна України: Бущан, Караваєв, Миколенко, Бондар, Михайличенко, Сидорчук, Шапаренко, Марлос, Маліновський, Циганков, Яремчук.

Збірна Німеччини: Нойєр, Кімміх, Зюле, Клостерман, Хальстенберг, Кох, Кроос, Дракслер, Брандт, Хаверц, Вернер.

 
  • 14
  • 6,8
  • 1,25
Сделать ставку
 
  • 12.00
  • 6.70
  • 1.25
Зробити ставку
 
  • 14
  • 7,1
  • 1,21
Сделать ставку

10 жовтня, субота

Україна — Німеччина
Київ. НСК «Олімпійський». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
УКРАЇНА — НІМЕЧЧИНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Орель Грінфельд (Ізраїль)
Прогноз Sport.ua — 0:3

Опитування

Голосів 329
Спрогнозуйте результат матчу Ліги націй між збірними України та Німеччини, який відбудеться 10 жовтня в Києві.

Велика перемога України

19 голосів 5.78 %

Мінімальна перемога України

27 голосів 8.21 %

Нічия

58 голосів 17.63 %

Мінімальна перемога Німеччини

56 голосів 17.02 %

Велика перемога Німеччини

169 голосів 51.37 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 128
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maslyaspor
Давно таких оптимістичних прогнозів від спорт.уа не бачив.
андрей лавров
представляю статтю спорт юа перед матчем 13 жовтня з іспанією "Постараться взять реванш за ТРИ последних унизительных поражения"
tima fialko
Залили бля сльозами всю мережу.Рівень і цієї збірної достатній щоб вирвати нічию.Автобус так автобус.Грати самовіддано всю гру
KoPoJIb_KpoToB
Одно название данного матча уже вызывает боль и слезы .
a-ip
Обидно опять проиграть но так и будет
Barsa_che
Болеем за Украину!!! Вперед Украина к победе!!!
axylinam
Всё будет в порядке-сильно не обосрёмся
88serhiiO
Думаю німці знову зіграють у нічию, четверту в останніх чотирьох іграх.
Mr.Frost
Якщо будуть битися до останніх хвилин, якщо заб'ють німцям гол або два, хоч і програють , то буде не соромно вболівальникам усієї України у очі дивитися. Україна ВПЕРЕД!!!
Павел П
Украина, вперёд! Украина 2-1 Германия
Ігор Шалейко
2 : 1 перемога збірної України
Дмитрий Украинский
Миколенко лучше играет на фланге!
Alex323
Льов -у капут.
Саша Яковенко
на спорт.уа був прогноз на францію, 1:3, відбулось 1:7.
тут прогноз 0:3.
ми спостерігаємо як повільно змінюється свідомість прогнозіста.
ingvar8888
Тут нічія буде за щастя!!!...
Підтримуємо нашу збірну!...
Україна і тільки Україна!....
Дмитрий Украинский
Полузащитники будут второй линией защиты в этой игре по больше части. И нужно быть готовыми, чтобы пружина выстрелила в контратаке и забила, когда их защитники выйдут высоко. Супрягу бы еще в нападение, ибо он быстрый и может убежать на скорости. Тем более у немцев в защите есть тип этот большой, который весит фиг знает сколько, и он бы не догнал Супрягу.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trollface
Ребята с нашего двора опять не будут играть. Игра в одни ворота +5
Любомир Ковалишин
Я не розумію мотивації в збірній ставити Миколенка в центр оборони. По клубу все зрозуміло, тимчасові перестановки. Але ж збірна не має постійної заявки, можна викликати інших гравців. Також дивує ця заточеність Шеви на виклик гравців з європейських клубів, як тільки вони туди перейшли. Що в Шеберку такого змінилося за пару тижнів перебування в ЛАСКу, що він почав викликатися? От така зараз мотивація в збірній - краще ставимо Миколенка на незвичну позицію, але з клубів УПЛ (крім ДК і ШД) принципово не будемо викликати гравців.
sahka1981
Давайте ребята уж постарайтесь! Сегодня черт знает за сколько лет буду на стадионе, смотреть игру живьем! Так что уж не подведите)))
Украина вперед!!!
Всем удачи!!